Ilola Inn

Täysin uudistettu yli satavuotias hirsikievari on korkeatasoinen kokonaisuus majoitusta ja nautintoja Päijänteen äärellä Sysmässä.

1-150 henkilöä
24 vuodepaikkaa

Päijänteen rannalla sijaitseva ravintola palvelee kokous- ja tilauskäytössä. Makasiinirakennus toimii juhla- ja kokoustilana, juhlatelttamahdollisuudella.  Perinteisen rantasaunan lisäksi tarjoamme uuden saunaelämyksen, jossa palju ja ympärivuotinen infinity pool -ulkouima-allas. Hotellin puolelta löytyy kaksi luksussviittiä, kaksi sviittiä ja 4 kahden hengen huonetta omalla kylpyhuoneella, kaikki Päijänne-näkymin.

Varaa tästä

Kokoustilat ja palvelut

Kokouspaketit

Päiväkokous alk. 40 €/hlö
Kokoustila, aamukahvi ja täytetty croissant, lähiruokalounas. Kahvia ja kastettavaa tarjolla koko päivän. Minimi 10 henkilöä.

Kokous & majoitus alk. 205 €/hlö
Kokoustila, majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella, 2 x lounas, 2 x päiväkahvi, illallinen, aamusauna ja infinity pool klo 8-10

Varaa tästä

Infinity pool ja upea saunaelämys

Ympäri vuoden avoinna oleva ulkouima-allas ja moderni rantasauna tarjoavat upean kokemuksen kirkkaan Päijänteen rannalla.

Lue lisää

Saunailta tähtitaivaan alla

Nauti löylyistä ja näköalasaunan huikeista Päijänne-maisemista. Pulahda ympäri vuoden lämmitettyyn Infinity Pool -altaaseen. Paketti sisältää kahden tunnin yksityisen saunavuoron, uima-altaan vapaan käytön ja ruokailun.

Hinta alkaen 42 €/hlö (8-14 hlöä)

Lisää saunapaketista

Kokoustilojen kapasiteetit

Tilan nimi Kerros Pinta-ala (m2) Luokka-muoto Teatteri-muoto Diplomaatti Banketti Cocktail Päivän-valo
Päärakennuksen sali 1 50 30 45 45
Rantaravintola 1 52 24 45
Makasiini 1 76 45 60 60