Iso-Naappila

Vanhan maatilan tunnelmaa ja mökkikokouksia juotavan puhtaan Päijänteen rannalla Asikkalassa vain 1,5 tuntia pääkaupunkiseudulta.

Iso-Naappilan Päätalo on kokous- ja juhlakäyttöön remontoitu maalaisromanttinen, 1930-luvulla rakennettu maatilan päärakennus, joka sopii max 25 hengen kokouksiin.

Iso-Naappilan kodikkaat vuokramökit taas sopivat pienempiin 2-8 villasukkakokouksiin, joihin toimitamme kokoustarjoilut toiveidenne mukaan.

Lisää Iso-Naappilasta

Maalaisromantiikkaa Päätalossa

Päätalossa on kokoustilaa yhteensä 50 hengelle kolmessa eri tilassa. Saliin mahtuu 28 henkeä ja olohuoneeseen sekä tupaan molempiin 10 henkeä.

Päätalosta löytyy myös majoitusta 10 hengelle – kaksi 2-hengen huonetta ja kaksi 3-hengen huonetta. Lisää majoitustilaa löytyy Iso-Naappilan mökeistä.

Alakerrassa käytettävissänne on iso keittiö, ruokasali sekä saunatilat 8 hengelle. Kokouksen jälkeen onkin mahdollista lämmittää puusauna ja pulahtaa ulkoporealtaaseen rentoutumaan.

Lisää Päätalosta

Kokouspaketit

Päiväkokous alkaen 42 €/hlö
Sisältäen kokoustilan, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan.

Voit varata Päätalosta myös pelkät tilat tai täyden palvelun kokouspaketin toiveidenne mukaan.

Varaa tästä

Kokoustilojen kapasiteetit

Päätalon olohuone sopii vapaamuotoisempiin kokoontumisiin, jossa tuolit on asetettu ympyräksi. Vuokramökeissä kokoustaminen on myös rentoa sohvakokoustamista.

Tilan nimi Kerros Pinta-ala (m2) Luokka-muoto Teatteri-muoto Diplomaatti Banketti Cocktail Päivän-valo
Päätalon sali 1 50 24 50 24 24 50
Päätalon olohuone 1 30 15
Päätalon tupa 1 20 8 8
Vuokramökit

Vastuullisia kokouksia Iso-Naappilassa

Iso-Naappilan tila on jo vuosisatojen ajan panostanut jatkuvuuteen. Jatkuvuuteen pyritään kaikessa toiminnassa – tilalla kierrätetään ja siivotaan ekologisesti ja tila tekee kattavasti yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa alueen elinvoiman lisäämiseksi. Elinkeinon perusta on puhdas luonto ja tila on muun muassa mukana hankkeessa, jossa suojellaan paikallista vesistöä Päijännettä.

Iso-Naappilan mökit lämpiävät fossiilittomalla, uusiutuvaan energiaan perustuvalla sähköllä. Iso-Naappilassa panostetaan pitkiin ja kestäviin asiakas- ja työntekijäsuhteisiin. Iso-Naappilan asiakkaat arvostavatkin kodikkaita puitteita, joissa vanha kohtaa nykyajan. Jatkuvuus huomioidaan arjessa esimerkiksi hankinnoissa – ennen kuin tilalle ostetaan uutta kartoitetaan mahdollisuudet kierrättämään vanhaa. Kun uutta ostetaan, pyritään ostamaan sellaiselta tuottajalta, joka on omalta osaltaan tehnyt ekologisia valintoja.

Lue lisää

Siistiä ilman kemikaaleja

Iso-Naappilan tilan siistijät siivoavat kokoustilat ja vuokramökit otsonoidulla aktiivivedellä, joten siivous on lähes kemikaalitonta. Näin säästyy kymmeniä, jollei satoja litroja pesuaineita vuodessa ja luontoa suojellaan konkreettisesti joka päivä.