Premium Resorts Vierumäki

Skandinaavisilla tyylillä sisustetut huvilat isoilla panoramaikkunoilla ja ulkoporeammeilla keskellä Vierumäen monipuolista palvelutarjontaa.

Premium Resortsin kahdeksan hulppeaa vuokrahuoneistoa sijaitsevat keskellä kauneinta suomalaista luontoa Vierumäellä. Huoneistot sopivat täydellisesti pieniin kokouksiin, joihin on helppo yhdistää Vierumäen monipuoliset liikunta- ja hyvinvointipalvelut. Esimerkiksi Vierumäen kaksi golfkenttää sijaitsevat parin sadan metrin päässä. Myös alueen ravintoloihin on vain kivenheitto.

Lisää Premium Resortsista

Tutustu huviloihimme

Mammuttilinna

Huvilassa on 4 makuuhuonetta, joissa jokaisessa oma kylpyhuone. Huvilaan onnistuu kätevästi catering palvelut ja käytettävissä on myös grillikota. Lisää majoitustilaa löytyy aivan vieressä sijaitsevista huviloistamme.

Huvilassa on myös kylpyosasto isolla saunalla, poreammeella ja höyrysuihkulla.

Lue lisää

Päiväkokous ja majoitus villassa

Alk. 950 €/8 hlöä
Sisältää kokouspäivän Premium Resorts -villassa klo 9 alkaen, 1 yön majoituksen max. 8 hengelle sekä check-outin klo 12:00.

Kysy tarjousta kokoustarjoiluista.

Varaa tästä

Luksusta kokouspäivään

Kaikkissa Premium Resorts Vierumäen huviloissa on ylellinen ulkoporeallas käytettävissä erillisvarauksella.

Vastuullisia kokouksia Premium Resortsissa

Premium Resortsin loma-asunnot ovat hiilidioksidia sitovia hirsirakennuksia kotimaisesta puusta. Hirsinen asuinrakennus on terve asukkaille ja turvallinen rakentajalle vuosikymmenten ajan. Hengittävässä hirsitalossa sisäilma pysyy hyvänä eikä kosteusongelmia synny.

Hongan hirsirakennukset ovat erittäin tiiviitä ja täyttävät helposti A-energialuokan vaatimukset. Puun oma hiilijalanjälki on pieni, sillä kasvaessaan puu sitoo hiilidioksidia. Hirsitalon valmistamiseen kuuluu vähän energiaa ja se toimii koko käyttöaikansa hiilivarastona. Puu sitoo kasvaessaan ilmakehästä hiilidioksidia ja yhteen hirsikuutioon on tutkittu sitoutuvan peräti 518 kiloa hiilidioksidia (lähde: Luonnonvarakeskus Luke).

Kaikki Premium Resortsin valinnat tukevat kestävää kehitystä ja panostamme kierrätykseen niin rakentamisessa kuin vuokraustoiminnoissa. Suurinta huvilaa Mammuttilinnaa on remontoitu energiatehokkuutta silmällä pitäen. Käytössä on energiansäästöohjelma ja sen lisäksi asumisviihtymistä on lisätty huippulaadukkaalla ilmalämpöpumpulla. Kaikki halogeenivalot vaihdettiin energiaa säästäviin Led- valoihin.

Tyylikäskin voi olla vastuullista

Premium Resortsin hirsihuviloissa käytetyt Woodion puukuitualtaat tuottavat Co2 -päästöjä n. 90 kertaa vähemmän kuin vastaavat keraamiset pesualtaat. Altaat ovat lisäksi erittäin tyylikkäitä.