Siikaniemi

Monipuolinen kurssikeskus luonnon keskellä, Vesijärvi-maisemissa Hollolassa.

200 henkilöä
96 vuodepaikkaa

Siikaniemi on nykyaikainen kurssikeskus Hollolan maaseudun rauhassa, 16 kilometriä Lahdesta. Meillä onnistuvat niin pienet perhejuhlat kuin suuremmatkin kokoukset, leirejä unohtamatta. Suunnittelet sitten päivän kokoustapahtumaa tai vaikkapa viikon mittaista koulutusta, meihin kannattaa ottaa yhteyttä. Juhlasaliimme mahtuu kerrallaan n. 200 kuulijaa. Pienempiä kokoustiloja on lukuisasti.

Kaksi erillistä ja eri tasoista majoitusvaihtoehtoa mahdollistavat oman rauhan tilaisuudellesi. Saunarakennuksemme aivan Vesijärven rannassa kaksine saunoineen tarjoaa oivat puitteet tasokkaalle kokoukselle tai pienelle perhejuhlalle. Ja saunoa voit myös päärakennuksen uima-altaalla varustetussa saunassa.

Varaa tästä

Kokoustilat ja palvelut

Siikaniemen kurssikeskus juhlasali

Päärakennus

Päärakennuksesta löytyy 200 hengen juhlasali sekä useita kokoustiloja, 15 hotellitason huonetta sekä kurssikeskuksen ravintola. Lisää kokoustiloja löytyy myös viereisestä majoitusrakennuksesta.

Siikaniemen kurssikeskus Rantasauna

Rantasauna

Modernilta rantasaunalta löytyy kaksi saunaa sekä takkahuone, joka sopii 40 hengen kokouksiin. Saunasta pääsee pulahtamaan Vesijärven aaltoihin, talvella myös avantoon. Päärakennuksen puolelta löytyy myös uima-allasosasto saunoineen.

Siikaniemen kurssikeskus grillikatos

Grillikatos

Rantasaunan vieressä olevassa grillikatoksessa mahtuu kokoontumaan 30 henkeä illanviettoon tulen loimutessa. Puisilla penkeillä istut mukavasti tuulelta suojassa.

Siikaniemen kurssikeskus Rantasauna

Oheispalvelut

Siikaniemessä on helppo järjestää luonnonläheistä ohjelmaa. Alueelta löytyy myös mm. kota sekä muita luontoon rakennettuja kokoontumispaikkoja. Myös Vesijärvi tarjoaa ohjelmaa – miltä kuulostaisi vaikkapa kirkkovenesoutu ja kahvit laavulla?

Kokouspaketit

Kahvi+sämpylä ja lounas 20 €/hlö
Lounas ja päiväkahvi 19,50 €/hlö
Kahvi+sämpylä, lounas ja päiväkahvi 23,20 €/hlö
Aamupala, lounas ja päiväkahvi 25 €/hlö
Rantasaunan kokoustila, lisämaksu 5 €/hlö
Juhlasali kokoustila, lisämaksu 7 €/hlö

Vähimmäisveloitus 15 hlöä, kokoustila ja av-välineet sisältyvät hintaan.

Varaa tästä

Majoitus

Siikaniemen päärakennuksesta löytyy 33 vuodepaikkaa 15 hotellitasoisessa huoneessa. Erillisessä majoitusrakennuksessa on tilaa noin 60 hengelle – huonevalikoimassa on soluhuoneita yhteisellä wc:llä ja suihkulla sekä kahden, kolmen ja neljän hengen huoneita, joiden WC:t sijaitsevat käytävillä ja peseytymistilat saunojen yhteydessä ala-kerrassa. Majoitusrakennuksessa lisäksi 1 kahden hengen invahuone omalla wc:llä ja suihkulla.

Lue lisää

Kokoustilojen kapasiteetit

Tilan nimi Kerros Pinta-ala (m2) Luokka-muoto Teatteri-muoto Diplomaatti Banketti Cocktail Päivän-valo
Juhlasali 1 228 100 200
Monitoimihuone 1 45 20 25
Takkahuone 1 36 15
Kabinetti 2 47 20 25
Ravintolasali 2 244 110 110 110
Majoitsrakennuksen sali 1 93 40 60
Majoitusrakennuksen luokka 1 1 53 30 40
Majoitusrakennuksen luokka 2 1 53 30 40
Rantasaunan kokoushuone 1 60 32 40 40 40