Lahden kaupunginteatteri

Monipuolinen elämystalo Lahden ydinkeskustassa tarjoaa kolme erikokoista salia ja mittavat lämpiötilat mahdollistavat erilaisten tilaisuuksien järjestämisen.

600 henkilöä

 

Lahden kaupunginteatteri vuokraa esitystoiminnan ohella tilojaan myös kokousten- ja tapahtumien järjestäjille. Tilaisuuksiin on mahdollista yhdistää teatteriesitys sekä kahvi- ja ruokatarjoilua. Käytössäsi ovat myös teatterihenkilökunnan ammattitaito ja huippumoderni tekninen kalusto. Yrjö Kukkapuron ja Irma Kukkasjärven sisustama aula antaa loistavat puitteet isollekin cocktailtilaisuudelle bändeineen.

Lue lisää

Kokoustilat

Aino-näyttämön kokouspaketit

Uudistettu Aino-näyttämö soveltuu hyvin pienempien ryhmien (max. 80 hlöä) kokous– tai koulutustilaksi.

Esimerkki aamiaiskokouksesta
Näyttämön käyttöaika 4 h arkisin alkaen 600 € (+alv 24 %)
Aamiainen alk. 10 € / hlö

Lue lisää

Pikkujoulupaketit Something Rotten! Jotain mätää! -musikaaliin

Syksyn hauskin musikaali. Teatterin näyttämölle on löydettävä hitti! Perän veljekset lähtevät kehittämään kaikkien aikojen ensimmäistä musikaalia, tietysti kaikilla musikaaliherkuilla. Tämä musikaali on syvä rakkaudenosoitus koko lajityypille eli musikaaleille sekä samalla lempeästi parodioiva tarina musikaalien maailmasta.

Lahden kaupunginteatteri Something Rotten! Jotain mätää! -musikaali

Musikaaliin on saatavilla pikkujoulupaketteja, jotka sisältävät näytöksen lisäksi teatterin lämpiössä tarjoiltavan jouluisen buffet’n. Paketit on jo myyty loppuun mutta juuri nyt on saatu myyntiin lisäpäivä pe 9.12. klo 13 esitykseen. Näytöksessä on vielä muutamia paikkoja vapaana – toimi pian.

Lisää paketista

Katso video teatterin tiloista

Saisiko olla musikaali, komedia vaiko draamaa?

Lahden kaupunginteatterissa ei ole vaikea keksiä oheisohjelmaa kokouspäivän päätteeksi. Talon oma ohjelmisto tarjoaa laatuviihdettä klassikkomusikaaleista nauruhermoa kutkuttaviin komedioihin.

Lue lisää

Kokoustilojen kapasiteetit

Tilan nimi Kerros Pinta-ala (m2) Luokka-muoto Teatteri-muoto Diplomaatti Banketti Cocktail Päivän-valo
Juhani 1-2 653
Eero 2 207
Aino P 80
Lämpiö alakerta 1 636 157
Lämpiö yläkerta 2 632 150 157