Reissu Ruoti

Lahtelainen perheyritys on kuljettanut asiakkaitaan turvallisesti ja täsmällisesti jo vuodesta 1957.

Olipa kuljetustarpeesi pieni tai suuri, reittisi lähikorttelin tai Pohjoismaiden ympäri, meiltä löydät aina itsellesi sopivimman vaihtoehdon ystävällisen ja ammattitaitoisen henkilökuntamme avustamana. Koko kattava ja monipuolinen kalustomme on valmiina käyttöösi. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän näköisenne reissu.

Moderni ja vähäpäästöinen kalustomme tarjoaa nyt myös täyssähköisen vaihtoehdon liikennöintitarpeisiisi, kysy lisää myynniltämme.

Varaa tästä

Uutta! Nyt tiedät, missä bussimme kulkevat

Reissu Ruotin uusi ajonhallintajärjestelmä tarjoaa reaaliaikaisen näkymän bussien liikkumisesta nyt myös asiakkaan käyttöön. Erittäin tervetullutta kokousjärjestäjälle, jonka huolehdittavana on vaikkapa 1000 kokousvieraan kuljetus kokouspaikalta hotelleihin! Ei tarvitse jännittää kuljetusten sujumista, kun näkee, missä seuraavaksi paikalle saapuvaksi sovittu bussi liikkuu. Ja tarvittaessa saa yhteyden kuskeihin ilman välikäsiä – järjestelmä kun kertoo myös jokaisen bussin yhteystiedot.

Vastuullisuus on meille tärkeää

Myös Reissu Ruotilla pidetään huolta ympäristöstä. Olemme esimerkiksi uudistaneet ajohallintajärjestelmämme alkuvuodesta 2021. Tämän uudistuksen myötä olemme ottaneet käyttöön täysin paperittoman ajohallinnan ja kuljettajille osoitettavat ajomääräykset.

Lue lisää

Monipuolinen kalusto käytössäsi

Global Passenger Network

Olemme osa kansainvälistä Global Passanger Network -verkostoa. Kauttamme saat myös kansainväliset linja-autokuljetukset ryhmille, tutun yhteyshenkilön välityksellä.

Reissu Ruoti Global Passenger Network

Kysy lisää myyntipalvelustamme!

Yhteystiedot

Meiltä saat ryhmällesi aina sopivan bussin lisäpalveluineen, joilla onnistut reissussasi.

Puh. 029 170 0120
asiakaspalvelu@reissuruoti.fi

 

Lue lisää