Reissu Ruoti

Lahtelainen perheyritys on kuljettanut asiakkaitaan turvallisesti ja täsmällisesti jo vuodesta 1957.

Olipa kuljetustarpeesi pieni tai suuri, reittisi lähikorttelin tai Pohjoismaiden ympäri, meiltä löydät aina itsellesi sopivimman vaihtoehdon ystävällisen ja ammattitaitoisen henkilökuntamme avustamana. Koko kattava ja monipuolinen kalustomme on valmiina käyttöösi. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän näköisenne reissu.

Moderni ja vähäpäästöinen kalustomme tarjoaa nyt myös täyssähköisen vaihtoehdon liikennöintitarpeisiisi, kysy lisää myynniltämme.

Varaa tästä

Vastuullisuus on meille tärkeää

Myös Reissu Ruotilla pidetään huolta ympäristöstä. Esimerkiksi uudistuneen ajohallintajärjestelmän myötä Ruotilla on otettu käyttöön täysin paperiton ajonhallinta ja kuljettajille osoitettavat ajomääräykset.

Lue lisää

Ajankohtaista: Ruotin Ski Expressillä suoraan rinteisiin

Reissu Ruotin Ski Express -bussilla pääsee mm. Espoosta, Helsingin keskustasta, Tikkurilasta ja Mäntsälästä suoraan Messilään. Bussi kulkee lauantaisin 9.12.2023 alkaen. Ski Express -lippu sisältää myös päivälipun rinteeseen.

Vinkki! Ski Express on edullinen tapa viettää myös firman talvipäiviä pienemmällä porukalla!

Lisää ski expressistä

Tiedä, missä bussimme kulkevat

Reissu Ruotin kätevä ajonhallintajärjestelmä tarjoaa reaaliaikaisen näkymän bussien liikkumisesta nyt myös asiakkaan käyttöön. Erittäin tervetullutta kokousjärjestäjälle, jonka huolehdittavana on vaikkapa 1000 kokousvieraan kuljetus kokouspaikalta hotelleihin! Ei tarvitse jännittää kuljetusten sujumista, kun näkee, missä seuraavaksi paikalle saapuvaksi sovittu bussi liikkuu. Ja tarvittaessa saa yhteyden kuskeihin ilman välikäsiä – järjestelmä kun kertoo myös jokaisen bussin yhteystiedot.

Global Passenger Network

Olemme osa kansainvälistä Global Passanger Network -verkostoa. Kauttamme saat myös kansainväliset linja-autokuljetukset ryhmille, tutun yhteyshenkilön välityksellä.

Reissu Ruoti Global Passenger Network

Kysy lisää myyntipalvelustamme!

Yhteystiedot

Meiltä saat ryhmällesi aina sopivan bussin lisäpalveluineen, joilla onnistut reissussasi.

Puh. 029 170 0120
asiakaspalvelu@reissuruoti.fi

 

Lue lisää