Luomaniemi

Toimintakeskus huimien Pikku-Kukkas-järvinäkymien äärellä Lahden Nastolassa.

155 henkilöä
42 majoituspaikkaa

Kokoukset, tyhy-päivät ja juhlat uudessa, esteettömässä Luomaniemessä. Avarasta 155 m2 juhlasalista avautuvat huikeat näkymät Pikku-Kukkasjärvelle, jonka rannalla voi nauttia rantasaunamme löylyistä. Keittiömme herkkuja on saatavilla ruokalassa ja sen yhteydessä olevassa kabinetissa. Vuodepaikkoja on 42 henkilölle. Pelihalli sekä askartelutila ovat oiva yhdistelmä vapaa-ajanviettoon. Historiallisessa Luomaniemen Wanhassa on kodikkaat puitteet pienemmälle kokoukselle. Lahden Matkakeskuksesta on matkaa alle 16 km ja perillä on tilava parkkialue.

Varaa tästä

Kokoustilat ja palvelut

Luomaniemen toimintakeskus kirkkosali

Kirkkosali

Uusi ja avara koululutustila ja suurempien juhlien tila. Sopii jopa 155 hengen kokouksiin. Asiakaskeittiö ja astiasto 100 henkilölle.

Luomaniemen Wanha

Luomaniemen Wanha

Historiallinen ja kodikas tila perhejuhliin, kokouksiin ja koulutustilaksi. Oma asiakaskeittiö. Astiasto on 50 henkilölle. Tilassa on piano.

Luomaniemen toimintakeskus ruokasali

Ruokasali ja kabinetti

Ruokasalissa on 62 asiakaspaikkaa ja kabinetissa 28 paikkaa. Kabinetin edustalla on katettu terassi, josta näkymät järvelle.

Luomaniemen toimintakeskus Rantasauna

Rantasauna

Pikkukukkas-järven rannalla sijaitsevalle rantasaunalle on esteetön kulku. Saunoja ja wc-tiloja on kaksi. Takkatupa on varustettu keittiösyvennyksellä.

Kokouspaketit

Kahvi+sämpylä ja lounas 20 €/hlö
Lounas ja päiväkahvi 19,50 €/hlö
Kahvi+sämpylä, lounas ja päiväkahvi 23,20 €/hlö
Aamupala, lounas ja päiväkahvi 25 €/hlö

Vähimmäisveloitus 15 hlöä, kokoustila ja av-välineet sisältyvät hintaan.

Varaa tästä

Majoitus

Luomaniemessä on 13 huonetta, joissa olevien lisävuoteiden avulla voimme majoittaa noin 42 henkeä. Kahden hengen huoneita on 13 kpl, joista osassa on kerrossänky. Jokaisessa huoneessa on oma suihku ja wc.

Lue lisää

Kokoustilojen kapasiteetit

Wanhalla on oma asiakaskeittiö ja kolme salia. Yksi isompi sali, johon mahtuu noin 36 henkilöä, pikkusali noin 6 henkilölle sekä yksi sali, jossa on noutopöydän paikka.

Tilan nimi Kerros Pinta-ala (m2) Luokka-muoto Teatteri-muoto Diplomaatti Banketti Cocktail Päivän-valo
Kirkkosali 1 155 80 120 80 155
Kabinetti 1 30 24 24 30
Luomaniemen Wanha 1 150 10 40