Villa Rauhala

Upea Villa Rauhalan kartanomiljöö sijaitsee loistavalla paikalla Vesijärven kupeessa Teivaanmäessä, aivan Lahden keskustan tuntumassa.

Villa Rauhala sijaitsee kätevästi Lahden Urheilu- ja messukeskuksen naapurissa ja muutaman minuutin kävelymatkan päässä Vesijärven satamasta ja Sibeliustalosta. Meillä voit yhdistää helposti tilaisuutesi niin urheilu-, messu-, tai vaikka konsertti- ja teatteritapahtuman kanssa.

Villa Rauhalasta on mahdollista varata uniikkeja ja laadukkaasti remontoituja tiloja yksityiskäyttöön. Järjestä onnistunut kokouspäivä, tyylikäs asiakastilaisuus, herkullinen illallinen tai vaikka perhejuhla tunnelmallisessa 1870-luvun lopulla rakennetussa kartanohuvilassa. Villa Rauhalan tiloihin mahtuu noin 10-70 henkilöä, kesäaikaan jopa enemmänkin puutarhan ollessa käytössä.

Toimimme laajasti yhteistyössä eri alueen toimijoiden kanssa. Kauttamme on saatavissa tapahtumiin mm. catering, valokuvauspalvelu, kukka -ja somistuspalvelu, juhla -ja kuljetuspalvelut ja ohjelmapalvelut, kuten koomikot, artistit jne.

Lisää Villa Rauhalasta

Tutustu tiloihimme

Kokouspaketit

Kokopäiväkokous alk. 39 €/hlö
Sisältäen kokoustilan kahdeksaksi tunniksi, aamukahvit suolaisella kahvileivällä, lounaan, iltapäiväkahvit makealla kahvileivällä sekä jääveden ja hedelmiä kokoustilaan. Minimi 10 hlöä.

Puolipäiväkokous alk. 29 €/hlö
Sisältäen kokoustilan neljäksi tunniksi, kahvit makealla kahvileivällä sekä jääveden ja hedelmiä kokoustilaan. Mahdollisuus myös aloittaa tai lopettaa tilaisuus lounaaseen. Minimi 10 hlöä.

Varaa tästä

Kaksi tunnelmallista ullakkohuoneistoa

Villa Rauhalan ullakolta löytyy kaksi tyylillä sisustettua huoneistoa kahdelle sekä kuudelle hengelle.

BENJAMIN Pehtoorin piilopaikka
Yhden makuuhuoneen huoneistosta löytyy avokeittiö, oleskelutila, pukeutumistila, suihku + wc sekä pieni parvi ja varasto. Oleskelutilan sohvalta aukeaa upea maisema Vesijärvelle ja makuuhuoneessa tunnelmaa luo lämpöä antava sisustustakka.

Adalminan helmi
Huoneisto on kalustettu kuudelle henkilölle niin astiastoin kuin makuutiloin (3 parivuodetta ja erillisvuoteet tarpeen mukaan). Huoneistosta löytyy tilava kylpyhuone + wc, tilava ja valoisa päämakuuhuone, avokeittiö, ruokasali ja iso oleskelutila.

Lisää majoituksesta

Kokoustilojen kapasiteetit

Tilan nimi Kerros Pinta-ala (m2) Luokka-muoto Teatteri-muoto Diplomaatti Banketti Cocktail Päivän-valo
Viinitupa 1 32 18 25 16 24 30
Pitkän pöydän sali 1 40 24 32 28 30 35
Suvisali 1 30 16 24 16 24 24
Herrainhuone 1 16 8 10 10