Hartwall Vierailukeskus ja Panimomyymälä

Hartwallin Lahden panimon yhteydestä löytyy panimomyymälä ja ainutlatuinen vierailukeskus auditorioineen ja tunnelmallisine ravintoloineen.

10-100 henkilöä

Panimomyymälän hyllyt notkuvat paikan päällä tehdyistä, rakastetuista juomista. Niiden lisäksi myymälästä löytyy laaja valikoima fanituotteita Jaffa-collegeista lonkeroviltteihin.

Vierailukeskuksessa on auditorio kokouksiin ja Panimon kellari -tilausravintola herkullisiin kokoontumisiin ja tastingeihin. Vierailukeskuksessa järjestetään pian myös tutustumiskierroksia Hartwallin tehtaalle katsomaan, miten Suomen virkistävimpiä juomia tehdään!

Lisää vierailukeskuksesta

Tutustu tiloihimme

Kokouspaketit

Auditorion tilavuokra 95 € / tunti, 390 € / 5 tuntia
Kokouspaketit räätälöidään kaikkiin tarpeisiin. Käytössänne on myös tunnelmallinen ravintola Panimon kellari. Kysy tarjous!

Varaa tästä

Tutustumiskierrokset ryhmille

Kierroksella pääsee näkemään, miten Hartwallilla virkistetään Suomea: miten esimerkiksi Jaffaa valmistetaan ja Lahden Erikois -olutta pannaan. Rennolla ja virkistävällä kierroksella näkee Hartwallin panimon, kuulee kuplivat tarinat sen ympäriltä ja sukeltaa Hartwallin yli 180-vuotiseen historiaan. Samalla pääset maistelemaan virvoitusjuomia. Hartwallin kanavia seuraamalla selviää, milloin kierrokset taas alkavat!

Kierroksen hinta:
aikuiset 10 €
(Minimiveloitus 10 hlöä)

Hintaan sisältyy mahdollisuus maistella virvoitusjuomia kierroksen päätteeksi. Kierroksen yhteyteen on mahdollista ostaa esimerkiksi oluttasting tai muita tarjoiluja.

Oluttastingit

Tutustumiskierros + tasting alkaen 20 €/hlö
(Minimiveloitus 10 henkeä)

Tastingit räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Niihin on saatavilla myös makupareja eli juomien kanssa yhteen sopivia pieniä maistiaispaloja, jotka avaavat tastingiin ihan uusia makuelämyksiä.

Varaa tästä

Kokoustilojen kapasiteetit

Tilan nimi Kerros Pinta-ala (m2) Luokka-muoto Teatteri-muoto Diplomaatti Banketti Cocktail Päivän-valo
Auditorio 1 100
Ravintola Panimon kellari -1 50 50 100