GreenStar Hotel Lahti

Ympäristöystävällistä kokoustamista Lahden Matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä, vain pienen kävelymatkan päässä kaupungin palveluista.

138 huonetta
250 vuodepaikkaa

GreenStar-ketju on Suomen ensimmäinen hiilineutraali hotelliketju ja Lahden kaupungin ympäristökumppani. Ketjulla on myös oma päästökiintiö. GreenStar Lahti sai vuonna 2020 uudet energiatehokkaat ikkunat ja hotellihuoneiden kylpyhuoneet uusittiin kokonaan. Vettä säästävät suihkut sekä hävikin vähentämistä ajatellen suunniteltu aamiainen takaavat viihtyisän vaihtoehdon ympäristötietoiselle majoittujalle. Koko GreenStar-ketju on lisäksi Joutsenmerkitty.

Tapahtumatiloja löytyy niin pieniin kuin isoihin tilaisuuksiin, ja kaikissa niissä on luonnonvalo sekä nykyaikainen kokoustekniikka. GreenStarin GreenMeeting-kokouspalvelu on ympäristöystävällinen ja hiilineutraali, joten sen käyttäminen voi olla osa organisaatiosi vastuullisuusstrategiaa.

Varaa tästä

Kokoustilat ja palvelut

Kysy tarjousta kokouspaketeista

Aamiaiskokouspaketti alk. 21 €/hlö
Sisältää kokoustilan max. 4 h ja aamiaisen hotellin aamiaispöydästä.

Puolipäiväpaketti alk. 39 €/hlö
Sisältää kokoustilan (4h), lounaan ja iltapäiväkahvin suolaisella tai makealla kahvileivällä. Minimi 20 hlöä.

Kysy tarjousta koko päivän ja yöpyvistä kokouspaketeista.

Varaa tästä

GreenStarin keittiöstä vastaa paikallinen GastroPub Mylly

GreenStarin aamiais- ja kokoustarjoilujen takana ovat Lahden keskustassa toimivan GastroPub Mylly -ravintolan yrittäjät. Myllyn keittiössä ruuan laatu ja maku ovat tärkeintä ja sama konsepti näkyy myös GreenStarin lautasilla. Esimerkiksi ruuan kotimaisuusaste halutaan pitää niin korkeana kuin mahdollista. Puolivalmisteita ei käytetä vaan ruoka syntyy alusta alkaen Myllyn omien reseptien mukaan. Toki aamiaisella nautittava leipä saadaan leipomosta, mutta sekin suoraan paikallisen pienleipomon uunista.

GreenStarin aamiaisella on haluttu panostaa ruokahävikin torjuntaan. Tästä syystä valikoima on pienempi mutta sitäkin laadukkaampi.

GreenStarin kokouspakettiin kuuluva buffetlounas on tarjolla minimi 25 hengen ryhmille. Pienemmille ryhmille suosittelemme lounashetkeä Gastropub Myllyssä, joka sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä GreenStarilta.

Lue lisää Myllystä

Vastuullisuus GreenStar-hotelleissa

GreenStar Hotels on Suomen ensimmäinen hiilineutraali hotelliketju. GreenStar toimii ympäristöasioissa testialustana sekä kehityskumppanina myös muille yrityksille ja yhteisöille.

GreenStar Hotel Lahdella on muiden ketjun hotellien tavoin Joutsenmerkki. Hotelli toteuttaa pitkäaikaisten (yli 10 v.) yhteistyökumppaneiden kanssa yhdessä erilaisia ympäristötekoja, joita muun muassa ENO kestävän kehityksen verkkokoulu ja Unesco Mab.

Tutustu GreenStarin tarinaan

Viisi faktaa GreenStarista

 • 01
  Oma aurinkovoimala, joka peittää hotellin koko eteläisen julkisivun
 • 02
  Hotellin ikkunat ja kylpyhuoneiden vesikalusteet vaihdettu energiaa säästäviin
 • 03
  Kaikki hotellin käyttämä energia uusiutuvaa energiaa
 • 04
  Kiinteistön talotekniikka liitetty energianhallintajärjestelmään
 • 05
  Kaikki tehdyt remontit ja toimenpiteet johtaneet yli 30% pienempään energiankulutukseen – tinkimättä piiruakaan asumismukavuudesta

Uutta! Sähköauton latauspisteet

GreenStarin pysäköintialueelle on asennettu Virran latauspisteet sekä Teslan Destination Charging -piste. Palvelu on tarjolla kaikissa GreenStar-ketjun hotelleissa.

Aurinkoenergiaa

GreenStarin koko eteläisen julkisivun mittainen aurinkovoimala on asennettu Solnet Green Energyn avulla. Vastaavia ei montaa Suomesta löydy!

Kokoustilojen kapasiteetit

Tilan nimi Kerros Pinta-ala (m2) Luokka-muoto Teatteri-muoto Diplomaatti Banketti Cocktail Päivän-valo
Kokoustila 1 1 65 40 60 25
Kokoustila 2 1 53 25 46 20
Kokoustila 3 1 53 25 36 20
Yhdistelmätila 1-3 1 171 110 150
Kokoustila 4 2 27 10 15
Yhdistelmätila 5-6 2 89 40 70
Kokoustila 7 2 30 10 15 16