GreenStar Hotel Lahti

Ympäristöystävällistä kokoustamista Lahden Matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä, vain pienen kävelymatkan päässä kaupungin palveluista.

138 huonetta
250 vuodepaikkaa

GreenStar-ketju on Suomen ensimmäinen hiilineutraali hotelliketju ja Lahden kaupungin ympäristökumppani. Ketjulla on myös oma päästökiintiö. GreenStar Lahti sai vuonna 2020 uudet energiatehokkaat ikkunat ja hotellihuoneiden kylpyhuoneet uusittiin kokonaan. Vettä säästävät suihkut sekä hävikin vähentämistä ajatellen suunniteltu aamiainen takaavat viihtyisän vaihtoehdon ympäristötietoiselle majoittujalle. Koko GreenStar-ketju on lisäksi Joutsenmerkitty.

Tapahtumatiloja löytyy niin pieniin kuin isoihin tilaisuuksiin, ja kaikissa niissä on luonnonvalo sekä nykyaikainen kokoustekniikka. GreenStarin GreenMeeting-kokouspalvelu on ympäristöystävällinen ja hiilineutraali, joten sen käyttäminen voi olla osa organisaatiosi vastuullisuusstrategiaa.

Varaa tästä

Kokoustilat ja palvelut

Kysy tarjousta kokouspaketeista

Aamiaiskokouspaketti alk. 21 €/hlö
Sisältää kokoustilan max. 4 h ja aamiaisen hotellin aamiaispöydästä.

Puolipäiväpaketti alk. 39 €/hlö
Sisältää kokoustilan (4h), lounaan ja iltapäiväkahvin suolaisella tai makealla kahvileivällä. Minimi 20 hlöä.

Kysy tarjousta koko päivän ja yöpyvistä kokouspaketeista.

Varaa tästä

Vastuullisuus GreenStar-hotelleissa

GreenStar Hotels on Suomen ensimmäinen hiilineutraali hotelliketju. GreenStar toimii ympäristöasioissa testialustana sekä kehityskumppanina myös muille yrityksille ja yhteisöille.

GreenStar Hotel Lahdella on muiden ketjun hotellin tavoin Joutsenmerkki. Hotelli toteuttaa pitkäaikaisten (yli 10 v.) yhteistyökumppaneiden kanssa yhdessä erilaisia ympäristötekoja, joita muun muassa ENO kestävän kehityksen verkkokoulu ja Unesco Mab.

Tutustu GreenStarin tarinaan

Aurinkopaneeleja ja kierrätysmateriaaleja

GreenStar Hotel Lahdessa käytetään uusiutuvista energialähteistä tuotettua energiaa ja osa energiasta saadaan hotellin omista aurinkopaneeleista.

Henkilöstön työvaatteet on valmistettu kierrätysmateriaalista.

Kokoustilojen kapasiteetit

Tilan nimi Kerros Pinta-ala (m2) Luokka-muoto Teatteri-muoto Diplomaatti Banketti Cocktail Päivän-valo
Kokoustila 1 1 65 40 60 25
Kokoustila 2 1 53 25 46 20
Kokoustila 3 1 53 25 36 20
Yhdistelmätila 1-3 1 171 110 150
Kokoustila 4 2 27 10 15
Yhdistelmätila 5-6 2 89 40 70
Kokoustila 7 2 30 10 15 16