Ruokavuosikalenteri lokakuu

Lokakuun 4. päivä vietetään valtakunnallista korvapuustipäivää ja joillekin lokakuu on lihaton. Kesän sato alkaa olla korjattu, mutta vielä löytyy metsistä sieniä.

Lokakuussa suosittelemme

Katuruokaa modernilla twistillä syyslomalaisille

Perinteisen suomalaisen katuruoan rinnalle on syntynyt uusia vaihtoehtoja, ja lisäksi ravintoloissa tarjoillaan Street Food -henkistä pikkusyötävää. Lahden seudulta löytyy monipuolinen kattaus herkullista katuruokaa koko perheen makuun.

9 katuruokavinkkiä

Vierumäellä tarjoillaan ruokaa moneen makuun

Ravintola V | Vierumäki

Hill Grill | Holiday Club Vierumäki

Ravintola Puhti | Vierumäki

Pine Pub | Holiday Club Vierumäki

Vierumäeltä hotelli Fennadan kyljessä palvelee neljä ravintolaa: Ravintola V ja Jatkoaika Bar, Ravintola Puhti sekä Kahvila Pihkala. Vierumäen asiakkaita palvelevat myös Holiday Club Resortin ravintolat Hill Grill ja Pine Pub sekä kesäaikana Vierumäki Golfin ravintolapalvelut Golf Paviljongilla.

Tule Vierumäelle nauttimaan

Fazer Mylly panostaa Lahdessa kauraan ja uusiin elintarvikeinnovaatioihin

Fazer Mylly perustettiin alun perin täyttämään Fazer leipomoiden omaa tarvetta eli varmistamaan toimitusvarmuutta ja jauhojen hyvää laatua.

Fazerilla huomattiin hyvissä ajoin kauran kysynnän lisääntyminen ja Myllyllä panostettiin omaan tuotekehitykseen. Vuonna 2014 lanseerattiin Fazer Alku -puurobrändi, joka otettiin markkinoilla avosylin vastaan. Kauran käytön lisääminen on myös osa Fazerin vastuullisuusperiaatteita.

Lue Fazer Myllystä ja elintarvikeinnovaatioista

Makuelämyksiä kokouksiin

Hyvä ruoka, parempi kokouspäivä. Pitää entistäkin enemmän paikkansa näin Teams-kokousten aikakaudella. On taivaallista siirtyä valmiiseen pöytään ja istua kasvotusten kollegan kanssa. Kurkkaa vinkkimme astetta paremmista kokouseväistä, joista kelpaa nauttia yhdessä muiden kanssa.

Tutustu tarjontaan