Vierumäellä tarjoillaan ruokaa moneen makuun

Vierumäki on aktiivisen liikkujan unelmalomakohde ja uudistunut Vierumäki tarjoaa laajan liikuntatarjonnan lisäksi myös monipuolisia makuelämyksiä.

Vierumäellä palvelee neljä ravintolaa hotelli Fennadan kyljessä, ja lisäksi liikkujia palvelevat Holiday Club Resortin ravintolat sekä kesäisin myös Vierumäki Golfin ravintolapalvelut Golf Paviljongilla.

Vierumäen ravintolamaailma

Vierumäen hotelli Fennadan kainaloon rakentunut keittiö on Vierumäen urheiluopiston hyvän ruoan ja juoman sydän, joka palvelee keskeisellä sijainnilla monipuolisesti erilaisten liikkujien, kokoustajien ja opiskelijoiden tarpeita.

Ravintola V

Jaettavia annoksia.

Klassikoita ja trendejä mukaillen.

Maut läheltä ja kaukaa.

Lounaspöytä ja á la cartea.

Ravintola V

Ravintola V on rennon hienostunut ravintola, joka palvelee aamusta iltaan, alkaen hotellin aamiaisesta lounaalle ja päivällisistä myöhäisiin illallisiin sekä viikonloppujen brunssikattauksiin. Ravintola V tarjoilee korkealaatuista ruokaa klassikoita rakastaen, mutta myös trendejä mukaillen. Raaka-aineet ja maut ovat sekä läheltä että kaukaa. Ravintolan konseptiin kuuluu ajatus jaettavasta ruoasta, mutta samalla se tarjoaa mahdollisuuden muokata ruokalistalta omiin mieltymyksiin ja ruokavalioon sopivan kokonaisuuden. Ruokaa on tarjolla sekä lyhyisiin että pitkiin kaavoihin ja yhdessä tai yksin nautittaviksi.

Jatkoaika Bar

Jatkoaika Bar sijaitsee ravintola V:n yläkerrassa ja tarjoaa oivan miljöön seurata ajankohtaisia urheilun tähtihetkiä ja nauttia viileistä virvokkeista ja monipuolisesta juomavalikoimasta. Jatkoajalle mentäessä vieraat voivat nauttia myös ravintola V:n ruokalistan antimista. Isolla lämmitetyllä terassilla voi nauttia virkistäviä juomia ja kerrata päivän urheilusuorituksia.

Ravintola Puhti

Kokoa Puhdin pöydästä terveellinen kokonaisuus.

Kahvila Pihkala

Rehtejä kahvilatuotteita aamusta iltaan.

Ravintola Puhti

Ravintola Puhti palvelee kaikkia Vierumäen vieraita, vapaa-ajan viettäjiä, opiskelijoita, urheilijoita ja lomalaisia monipuolisilla antimilla. Ravintolan päivä alkaa hyvinvoinnin aamiaisella ja jatkuu lounaan sekä päivällisen noutopöydillä, joissa jokaisella on mahdollisuus aidosti koota omaa energiatarvettaan ja ruokavaliotaan vastaava maistuva kokonaisuus. Puhdin antimista saa koottua maistuvan ja ravitsevan aterian yhtä lailla voimistelija kuin jääkiekkoilijakin. Noutopöydän lisäksi ravintolassa on tarjolla myös lautasannoksia.

Kahvila Pihkala

Entinen Tahkon kahvila on uudistunut ja on nyt kahvila Pihkala. Pihkala tarjoilee rehtejä ja rehellisiä kahvilatuotteita aamusta iltaan. Sen olohuonemaisessa ympäristössä voit nauttia kupin erikoiskahvia, uunituoreita leivonnaisia tai vaikkapa aamupuuron tai vegaaniseen keittolounaan.

Vierumäen tilausravintolat

Sesonki- ja tilausravintolat Kalliokammi ja Karhunpesä sekä ravintola Valkjärven Palmu, Brasserie Rampsi ja Ravintola Country Club palvelevat Vierumäen asiakkaita ennakkotilauksesta.

Tervetuloa Vierumäen ravintoloihin

Holiday Club Vierumäen ravintolat

Hill Grill

Pine Pub

 

Holiday Club Vierumäen hotellin ravintolat palvelevat asiakkaita aamusta iltaan. Hotellin monipuolinen aamiainen saa syöjiltä kiitosta. Runsaalta buffet-aamiaiselta löytyy muun muassa lahtelaisen Fazer Myllyn kaurahiutaleista tehtyä puuroa ja Fazerin leipätuotteita sekä Nastolan Kotijuuston aitoa päijäthämäläistä kotijuustoa.

Aamiaisella käytetään lähiruokaa aina mahdollisuuksien mukaan, kertoo keittiöpäällikkö Tomi Nipuli

Holiday Club Vierumäki aamiainen

Noutopöytä on avoinna myös lounasaikaan maanantaista perjantaihin kello 11-14. Lounaspöytä rakentuu monipuolisesta salaattibuffetista ja päivittäin vaihtuvista kahdesta erilaisesta aasialaishenkisestä wok-ruoasta, johon asiakas saa valita haluamansa lisukkeet kylkeen.

Holiday Club Vierumäki_aamiainen

Hill Grill

Koko perheen monipuolinen Hill Grill -ravintola tarjoilee iltaisin herkullisia makuja rouhealla twistillä. Hiilillä lämpiävässä laavagrillissä paistuvat herkulliset 100-prosenttisesti kotimaiset täyslihatuotteet ja listalta löytyy herkkuja jokaiseen makuun. Syyslomalla ravintola on huomioinut iltaisin ruokailevia lapsiasiakkaitaan omalla lasten buffet-pöydällä maanantaista lauantaihin. Ravintolassa on myös take away -mahdollisuus.

Holiday Club Vierumäki Ravintola Hill Grill

Pine Pub

Iltaisin ruokailijoita palvelee kaksi ravintolaa. Pine Pub on yhdistelmä urheiluhenkeä ja olohuonetunnelmaa. Tarjolla on perinteisempää pubiruokaa burgereista pitsoihin monipuolisen juomavalikoiman kera. Pubissa asiakkaat voivat seurata haluamaansa urheilua tv-ruuduilta ja nauttia samalla taustalla soivista oldies pop rock -klassikoista.

Holiday Club Vierumäki_Pine Pub

Holiday Club Vierumäen ravintolat

Vierumäen Golf Paviljonki

Vierumäen golfkenttien klubitalona toimii Golf Paviljonki, joka sijaitsee aivan Cooke-golfkentän vieressä. Golf Paviljonki tarjoaa upeat puitteet, maistuvaa ruokaa ja hyvää fiilistä. Paviljongilla voit nauttia raikasta juotavaa, à la carte -annoksia ja ruokaisaa lounasta.

 

Vierumäen Golf Paviljonki