Ruokavuosikalenteri kesäkuu

Kesäkuussa alkavat toripöydät täyttyä kotimaisista vihanneksista ja juureksista. Saadaan ensimmäiset uudet perunat pöytään ja herkkuja grilliin. Kesäterassit ja rantakahvilat ovat avanneet ovensa ja makureiteille tulee uusia kesäisiä käyntikohteita.

Kesäkuussa suosittelemme

Ilola Inn hotel restaurant

Terasseja veden äärellä

Järvi-suomi alkaa Lahden seudulta. Nauti hyvästä ruoasta, juomista ja maisemista järven rannalla jossakin seudun lukuisista terasseista.

Torimarkkinat Monthly markets

Torille ja tilamyymälöihin ostoksille

Toripöydät täyttyvät kotimaisista vihanneksista ja marjoista. Tilapuotien ovet avutuvat.

Ainoa Winery David Cohen

Maku- ja ostosretki Hollolaan

Reitti alkaa vierailulla Ainoa Wineryssä, jossa valmistetaan kansainvälisesti palkittuja marjaviinejä. Reitti kuljettaa ostoksille Finnmarin kynttilätehtaan myymälään. Hollolan kirkonkylällä lounaaksi maistuvat pizzat tai monipuolinen seisova pöytä. Kiipeä Kapatuosian linnavuorelle ja ylös näkötorniin.

Kesän satokausi on alkanut

Kotimaisten vihannesten, juuresten, yrttien ja marjojen sesonki on alkanut. Poikkea torille, tilamyymälöihin ja suoramyyntitiloille hakemaan lähiherkut. Olemme koonneet listaa myyntipisteistä ja tuottajista eri puolilta Lahden seutua. Varmistathan tiloilta saatavuuden ja aukioloajat aina etukäteen joko netistä tai soittamalla tilalle.

Marjojen ja vihannesten aikaan

Veneilijän makureitti Lahdesta Sysmään

Jos olet veneellä liikenteessä ja sinulla on viikonloppu aikaa käydä nauttimassa niin Vesijärvestä kuin Päijänteestä, niin suosittelemme lämpimästi tätä retkeä, jonka voit tehdä joko yhden päivän aikana tai vaihtoehtoisesti yöpyä matkalla ja jatkaa matkaa seuraavana.

Veneilijän makureitti Lahdesta Sysmään

Greeniä koko seutu

Lahden seudun tasokkaat greenit kutsuvat jo kovasti puoleensa! Golf sopii hyvin paitsi rentoutumiseen kokouspäivän päätteeksi myös koko tiimin tyky-ohjelmaksi. Sopiiko teille green card -kurssi vai Beat the Pro -kisa?

Ja golfpäivän tai -tapahtuman oheen ruokailut klubilla.

Vinkit golfin yritystapahtumista