Hemmottelua Heinolassa

Heinolassa kaikki on lähellä: kahvilat, ravintolat ja kauniit maisemat. Reitin voi aloittaa aamukahvilla ja jatkaa matkaa kohti keskustaa. Tutustu Heinolan keskustaan ja museoihin. Sen jälkeen on hyvä siirtyä hemmottelemaan itseään Kumpeli Span kylpyläosastolle. Kotimatkalla voi ostokset tehdä Lähiruokatori Heilassa.

5-10 kohdetta
Pituus: 7,5 km
Kesto: Ajoajat n. 5 min./siirtymä
Suosittelemme varmistamaa aukioloajat suoraan yrityksestä.

#1 Kahvihetki

#2 Museoon tai puistokävelylle

Heinolan museot

Puistojen kaupunki

# Lounaalle

Ravintola Kettu ja Kana Heinolan torin tuntumassa.

Torikatu 5, Heinola

Lounaalle

#4 Kylpylään

Kumpeli Spa

Kumpeli Span kylpyläosasto rentouttaa ja hellii koko kehoa ja mieltä. Nauti kylpylän rentouttavasta tunnelmasta ja varaa vaikka hoitoja. Kumpelin a la carte -listalta löytyy monenlaisia makuja, joten miksi et jäisi saman tien illalliselle ja yöksi Kumpeli Span huoneisiin, joista on upeat maisemat hämärtyvälle Kymenvirralle. Muonamiehenkatu 3, Heinola

Tutustu

Ostoksille

Dorrit-kalansavustamon pitkä kokemus ja vankka ammattitaito sekä parhaimmat raaka-aineet jalostuksessa takaavat, että Dorritin kalatuotteet ovat herkullinen tuliainen ruokapöytään.
Laaksotie 44, Heinola Avoinna: pe 9-17, la 9-13.

Heinolan Heila tarjoilee suomalaisia makuja suoraan suomalaisilta tuottajilta. Myymälä, lihatori ja pienpanimokauppa sekä kahvila ja ravintola.
Avoinna: ma-to 10-18, pe 10-19, la 10-16, su 11-18
Työmiehentie 35, Heinola

Heinolan Talousmuovi ja Lelu tuhansittain leluja ja taloustavaroita.
Avoinna: ma-pe 9.30-17.30, la 9.30-17, su 11-17
Kauppakatu 19, Heinola

Elsan Ekopaja on pieni saippuatehdas ja saippuatehtaanmyymälä Heinolan Vuohkalliossa, aivan E4-tien liittymän läheisyydessä.
Avoinna: ma-pe 10-16, la-su suljettu
Vuohkalliontie 9, Heinoa

Kylpylänrannan sauna avoinna ympäri vuoden

Heinolan Kylpylärannan sauna on tunnelmallinen paikka virkistäytymiseen aivan Heinolan keskustan tuntumassa. Saunaan mahtuu kerralla noin 20 saunojaa. Saunalla pidetään kaikille avoimia vuoroja viikottain ympäri vuoden.

Maaherrankatu 1

katso avoimet saunavuorot

Lisävinkkejä

Mikäli yksi päivä ei riitä niin majoitusta löytyy Kumpeli Span lisäksi mm. Vierumäeltä (Koulutuskeskuksentie 1), esim. Hotelli Fennada Holiday Club Vierumäki tai Premium Resorts. Tarkista myös  Cronin’s Guesthousista (Kausantie 4).

Tee omatoimikävelyretki Apulanta-promenadilla ja tutustu Teit meistä kauniin-elokuvan kuvauspaikkoihin Apulannan ja 90-luvun nostalgian hengessä.

Muista käydä myös Heinolan Lintuhoitolassa, joka on avoinna ympäri vuoden.