Padasjoen satama

Laivarannassa herkuttelet Kiuasniemi Marina -kesäravintolassa ja vuokraat vaikkapa SUP-laudan tai venetaksin. Laivarannasta pääset risteilylle Päijänteen kansallispuistoon Kelventeen laguunihiekkarannoille. Sieltä pääset kiipeämään myös Kullasvuoren näkötorniin, josta nappaat ne ”most instagrammable” -maisemakuvat lomareissultasi.

Kelventeelle kesällä 2022

KulkeeVettenHalki risteilee Jenni-Maria III:lla Padasjoelta Kelventeelle ja Karisalmeen kolme kertaa viikossa kesäkuun lopulta elokuun alkuun. Aikataulut tarkentuvat keväällä.

Venekyytejä Kelventeelle Padasjoen Laivarannasta tarjoavat Kiuasniemi Marina, Päijänteen vesitaksi ja Kullasmarinan venetaxi.

Padasjoen matkailuinfo

Matkailuinfo neuvoo matkailijoita kesäkuukausina satamassa. Infosta saat vuokrattua SUP-laudat, polkupyörät, soutuvene, frisbeekiekot, pelastusliivit ja pyöräilykypärät.

Lue lisää

Kesäravintola Kiuasniemi Marina

Kiuasniemi Marina Padasjoen Laivarannassa tarjoaa herkullisia ruoka-annoksia rennossa ilmapiirissä. Voit vaikka nauttia hetken isolla rantaterassilla.
Ravintola avaa ovensa 11.5.2022. Jäätelökioski avoinna la 07.05 ja su 08.05 klo 12-16.

Tutustu Kiuasniemi Marinaan

Vietä päivä Padasjoella

Keinuhongan tila

Satamasta auton keula kannattaa suunnata kohti  Auttoisten kylää ja Keinuhongan tilaa. Keinuhongan tilan idyllinen Lähiruokapuoti sekä Kahvila & Deli sijaitsee keskellä kauneinta maaseutua.
Avoinna 2.4. alkaen: la 10-16 ja su 12-16
Keinuhongantie 54, Auttoinen

 

Tutustu Keinuhongan tilaan

Päijänteen kansallispuisto

Kansallispuisto on jyrkkien kallioiden, hiekkaisten harjujen ja pienten luotojen muodostama saaristokokonaisuus luontopolkuineen. Sen hiekkalaguuneille voit pysähtyä levähtämään ja uimaan. Puisto soveltuu erinomaisesti vesiretkeilyyn ja lähes kaikki puiston alueet ovatkin tavoitettavissa vain vesiteitse. Kansallispuiston saarilta löytyy tulenteko- ja telttailupaikkoja.

Tutustu Päijänteen kansallispuistoon