Padasjoen satama

Padasjoen Laivarannassa herkuttelet Kiuasniemi Marina -kesäravintolassa ja vuokraat vaikkapa SUP-laudan tai venetaksin. Kiipeä satamasta Kullasvuoren näkötorniin, josta nappaat ne ”most instagrammable” -maisemakuvat lomareissultasi. Laivarannasta pääset myös risteilylle Päijänteen kansallispuistoon Kelventeen saaren hiekkarannoille.

Kelventeelle kesällä

KulkeeVettenHalki risteilee Jenni-Maria III -laivalla Padasjoelta Kelventeelle ja Karisalmeen neljä kertaa viikossa kesäkuun lopulta elokuun alkuun. Katso kesän 2023 aikataulut täältä.

Venekyytejä Kelventeelle Padasjoen Laivarannasta tarjoavat Päijänteen vesitaksi sekä Kiuasniemi Marina.

Tilaa venekyyti tai elämys paikalliselta palveluntarjoajalta Bout-alustalta.

Padasjoen matkailuinfo

Matkailuinfo neuvoo matkailijoita kesäkuukausina satamassa. Infosta saat vuokrattua SUP-laudat, polkupyörät, soutuvene, frisbeekiekot, pelastusliivit ja pyöräilykypärät.

Lue lisää

Kesäravintola Kiuasniemi Marina

Kiuasniemi Marina Padasjoen Laivarannassa tarjoaa herkullisia ruoka-annoksia rennossa ilmapiirissä. Voit vaikka nauttia hetken isolla rantaterassilla.

Tutustu Kiuasniemi Marinaan

Päijänteen kansallispuisto

Kansallispuisto on jyrkkien kallioiden, hiekkaisten harjujen ja pienten luotojen muodostama saaristokokonaisuus luontopolkuineen. Sen hiekkalaguuneille voit pysähtyä levähtämään ja uimaan. Puisto soveltuu erinomaisesti vesiretkeilyyn ja lähes kaikki puiston alueet ovatkin tavoitettavissa vain vesiteitse. Kansallispuiston saarilta löytyy tulenteko- ja telttailupaikkoja.

Päijänteen kansallispuiston reitit

Vietä päivä Padasjoella

Keinuhongan tila

Satamasta auton keula kannattaa suunnata kohti  Auttoisten kylää ja Keinuhongan tilaa. Keinuhongan tilan idyllinen Lähiruokapuoti sekä Kahvila & Deli sijaitsee keskellä kauneinta maaseutua. Keinuhongan tila on avoinna joka päivä kesäkaudella 2.6. alkaen.
Keinuhongantie 54, Auttoinen

 

Tutustu Keinuhongan tilaan