Lahden seudun leirintäalueet – kesä

Majoitu Lahden seudun monipuolisilla leirintäalueilla telttaillen, asuntoautossa tai -vaunussa. Camping-alueemme sijaitsevat luonnonkauniissa ympäristöissä veden äärellä. Hoidetuilla leirintäalueilla on monipuoliset palvelut majoittujille – kesäkauppoja, kahvila- ja ravintolapalveluja, rantapelejä, pyörävuokrausta ja tietenkin hyvät uimarannat.

Teivaan sataman vuokrapaikat

Lahdessa Teivaan satamassa kävelymatkan päässä Lahden keskustasta on vuokrattavana karavaanaripaikkoja vierasvenesataman yhteydessä.
Ilmoittautuminen ja maksut satama-alueen Lahden Nosturi Ravintola, Jalkarannantie 23,
puh. 040 035 0222, info@ravintolanosturi.fi. Paikkoja ei voi varata etukäteen.
Teivaan satamassa huoltorakennus on karavaanareiden käytettävissä. Maksuun sisältyy suihkut, wc:t ja vaatehuoltotila.

Katso lisätiedot caravanpaikoista

Uusi matkaparkki Kanavaanari Vääksyssä

Vääksyn kanava-alueelle on auennut uusi 20-paikkainen matkaparkki, jossa majoittujilla on käytössään sähköllinen paikka, WC:t, suihku, kemiallisen WC:n tyhjennys, roskasäiliöt, vesipiste sekä muut alueen palvelut käden ulottuvilla. Kanavaanari palvelee sekä matkailuautoilijoita että asuntovaunuilijoita.

Matkaparkin varaukset ympäri vuorokauden: www.matkaparkki.com. Vaihtoehtoisesti matkaparkin varauksen ja maksun voi tehdä Päijännetalon matkailuinfossa sen aukioloaikana (puh. +358 44 7780 680, matkailuinfo@asikkala.fi)

Varaa yö

Kesäpäivän vinkkejä Vääksyyn

Wine & Cafe Jokiranta tapas-lauta

Koe Vääksyn kanavan ympäristö sekä Vanhan Vääksyn ihastuttavat kahvilat, ravintolat ja putiikit. Vääksyssä nähtävyydet ovat näppärästi kävelymatkan päässä toisistaan ja näkemistä riittää useammaksikin päiväksi.

Veden äärellä Vääksyssä

Hartola-vinkkejä

Kesäisin kannattaa käydä golfaamassa, aistimassa aitoa tanssilavatunnelmaa Sahtikrouvissa tai kokeilemassa kalaonnea Tainionvirralla.

Tainonvirta river

Tainionvirralla Hartolassa

Hollolassa Camping Messilä

Messilän ympärivuotinen ja monipuolinen leirintäalue ja vierasvenesatama sijaitsevat Vesijärven rannalla, noin vartin ajomatkan päässä Lahdesta. Camping Messilässä on tarjolla matkailuauto, -vaunu ja telttapaikkoja sekä leirintämökkejä ja saunallisia hirsihuviloita.

Lisätiedot Messilästä

Kesäpäivä Heinolassa

Näkemisen ja kokemisen arvoista Heinolassa on historiallinen miljöö, puutalokorttelit, puistot ja kahvilakulttuuri.

Cafe Kailas

Veden äärellä Heinolassa

Mitä muuta Padasjoella ja Päijänteen rannalla?

Padasjoki – Päijänteen rannalla on täynnä monipuolisia patikointi- ja retkikohteita. Padasjoella on kolme merkittävää ja suosittua luontokohdetta; Kullasvuoren ulkoilualue, Taruksen retkeilyalue ja Päijänteen kansallispuisto.

Padasjoki laivaranta pyörät

Juotavan puhdas Etelä-Päijänne

Camping Sysmä

Camping Sysmä tarjoaa Päijänteen rannalla, keskellä Sysmän kaunista kirkonkylää camping- sekä mökkimajoitusta siistissä hyvinhoidetussa ympäristössä. Aluetta on laajennettu kesällä 2022 ja alueella on n. 100 sähköistettyä karavaanipaikkaa, telttapaikkoja, 15 perinteistä leirintämökkiä, 6 lomahirsimökkiä, joissa oma sauna ja keittiö, 7 uutta lomamökkiä sekä lomatalo Airola.

Camping Sysmässä on hiekkapohjainen lapsiystävällinen uimaranta laitureineen. Lisäksi löytyy minigolf, beachvolleykenttä ja grillikatos. Polkupyöriä, soutuveneitä, kajakkeja, kanootteja ja SUP-lautoja asiakkaiden vuokrattavissa.

Camping Sysmä

Tutustu alueen luontokohteisiin

Kun olet saanut majoituksen kuntoon niin lähde tutustumaan Lahden seudun monipuolisiin luontokohteisiin. Eväät reppuun ja vuokraa fillari alle niin matka taittuu pidemmällekin rattoisasti tai nauti maisemista vesiltä käsin ja vuokraa SUP-lauta.

Veden muovaama maisema

Makumatkalla Lahden seudulla

Nappaa valmiit vinkit makureiteistä Lahden seudulla pysähdysten oheen.

Tervetuloa makumatkalle

Tutustu myös Lahden seudun mökkivalikoimaan

Täältä löydät Lahden seudun monipuolisen vuokramökkivalikoiman alueen jokaisesta kunnasta.

Kaikki Lahden seudun mökit

Matkailukartta

Löydä Lahden seudun luontoreitit retkeilyyn, pyöräilyyn ja melontaan retkeilykartalta.

Tutustu retekilykarttaan