Vinkit etäoheisohjelmiin ja hybridikokouksiin

Juuri nyt kokouspöydän ääreen saavutaan ”lankoja pitkin”, kuka kotisohvalta, kuka mistäkin etäpisteestä. Kokosimme vinkit toimivan etäkokouksen järjestämiseen Lahden seudun huippuosaajien avustuksella.

Kokouksen oheen on saatavilla myös laadukkaita etä-elämyksiä virtuaalisista tyhy-päivistä etä-tastingeihin.

Hyödynnä Sibeliustalon ja Lahden Messujen tapahtumaosaaminen

Kun kokoontuminen samaan paikkaan ei ole mahdollista, tarjoavat KOKO Lahden etäkokous- ja striimauspalvelut siihen vaihtoehdon. Striimauspalvelu on skaalattavissa pienestä kahden kameran tuotannosta monikameratuotantoon toteutettuna yhdessä tilassa tai usean tilan välisenä videoyhteytenä. Pienempiin kokouksiin sopii KOKO Lahden Teams-etäkokous, joka sisältää esitystietokoneen ja tilan mikrofonit. Kokousta etäyhteyden kautta seuraavat kuulevat ja näkevät presentaation aivan kuten tilassa olevat. Teams-etäkokouspaketit alkaen 490 € + alv./päivä.

Varaa tästä

Malskin huippumoderni etäpalaverijärjestelmä

Malskin kokoustilat on varustettu teknisesti huippuluokkaisella etäpalaverijärjestelmällä. Liittymällä järjestelmään esimerkiksi Teams- tai Skype for Business -sovelluksen kautta, järjestelmän kamera kuvaa ja kuuntelee koko tilaa ja ottaa äänet vastaan.

Malskin kokouspaketit alkaen 53 €/hlö (sis. alv), sisältäen neuvottelulaitteiston, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan Malskin Bistrossa.

Varaa tästä

Tapahtumahotelli Tallukka

Hotelli Tallukan tiivis yhteistyö Finlandiatv:n kanssa tarjoaa mahdollisuuden kokouksen automaattitekniikalla toimivaan live-striimaukseen. Päiväkokouksen striimauspaketti sisältää Full HD-tason robottikameran, kaksi langatonta mikrofonia, alkuasetukset striimaukseen sekä tallenteen 2 kuukaudeksi käyttöön. Striimaus YouTubeen tai Vimeoon salasanalla tai julkisesti katsottavaksi. Striimauksen hinta alk. 200 €+alv.

Varaa tästä

Maanlaajuisia tapahtumia Sokos- ja Scandic -hotelleissa

Sokos ja Scandic -ketjut tarjoavat mahdollisuuden kokoontua turvallisesti eri toimipisteitä ja niiden välistä striimausta hyväksi käyttäen. Järjestä tapahtumat eri hotellipaikkakunnilla samanaikaisesti ja yhdistä ne striimauksen avulla!

Sokos Hotels -ketju toimii 31 kaupungissa ympäri Suomen, yhteistyökumppaninaan tapahtumatekniikkayritys Bright. Katso Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneen hybridikokouspaketti tästä.

Scandic Hotels -ketju tarjoaa striimauspalvelut yhdessä Woltti Groupin kanssa lähes 30 kokouskaupungissa.

Yritysryhmien kestosuosikki PajuCase onnistuu myös etänä

Liikuntakeskus Pajulahden suosittu tiimiohjelma sisältää yhdessä ja yksin tehtyjä ongelmanratkaisutehtäviä sekä leikkimielistä kisailua. Oman tiimin yhteiseen hetkeen osallistut Teamsin välityksellä omalla koneella joko kotona tai vaikkapa mökillä. 90 minuutin paketti sopii 6-12 henkilön ryhmille, hinta 269€.

Lue lisää

Työhyvinvointi etänä 4eventin kanssa

4event on suunnitellut valikoiman erilaisia etänä toteuttavia ohjelmia henkilökunnan hyvinvointipäiviä tai kokousten tauko-ohjelmia varten. Ohjelmavaihtoehtoja löytyy aina 15 minuutin aamukahvituokiosta kahden tunnin Liikutaan yhdessä omalta kotiovelta -ohjelmaan, jossa kisaillaan työkavereita vastaan ja lähdetään mobiilipelin siivittämänä omalta kotiovelta valitun kilometrimäärän mittaiselle radalle hauskojen ja monipuolisten tehtävien pariin.

Lataa esite tästä

Esimerkkejä 4eventin ohjelmista

4event Take a break

4eventin uudet Take a Break -ohjelmat

Taukoliikunta ja henkilökunnan huomiointi samalla kerralla! Yritystapahtumien ja hyvinvoinnin ammattilainen 4event on ideoinut aivan uudenlaisen taukoliikuntakokonaisuuden, joka on tarkoitettu erityisesti päätetyötä etätyöpisteissä tekeville henkilöille. Ajattelun keskiössä on ollut löytää jokaiselle osallistujalle sopiva taukoliikuntaväline, jonka vaikuttavan käyttöönoton varmistaa valmentajiemme opastus sekä valmennukselliset vinkit jatkoon. Liikuntavälineiden käyttöönotto ja valmennusvinkit toteutetaan asiakkaan aikatauluun sopivasti 15-30 mittaisina innostavina virtuaalitoteutuksina osallistujien omille näyttöruuduille.

4event virtuaalinen oheisohjelma

Virtuaalinen työhyvinvointipäivä

Kokonaisen työpäivän verran mielenkiintoista ohjelmasisältöä sopivin tauotuksin etänä omalle ruudulle. Kokonaisuus tarjoaa reilun kattauksen eri teemaisia ohjelmamoduuleita esimerkiksi asiasisältönä 12 matkakohdetta omaan vireyteen -luennon, Mainiot eväät -ravintoluennon, Voimavarat etätyössä -tietoiskun sekä viihteellisemmät ohjelmat kuten Livemusavisan tai taikurin shown. Työhyvinvointipäivä rakentuu asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan useista yhdistettävistä moduleista ja sisältää interaktiivisen mahdollisuuden jokaisen osallistujan olla osana päivää. Ohjelman kesto 3-6 h.

4event virtuaalinen musavisa oheisohjelma

Virtuaalinen musavisa

Kuka on teidän työyhteisönne musatietäjä? 4event Musavisassa kilpaillaan musatietämyksessä tehtävien vaihdellessa iki-ihanien klassikoiden introista tämän päivän hitteihin. Livemusavisa on ollut 4eventin kestosuosikkiohjelma vuodesta toiseen ja modernin tekniikan avulla se on nyt toteutettavissa suoraan firman toimistolle tai etätyöpisteille. Tämän vireämpää taukoa tai innostavampaa iltaohjelmaa on vaikea löytää! Ohjelman kesto 30-60 min.

4event virtuaalinen luento Hanna Partanen

Virtuaaliset luennot

4eventin laadukkaat alan ammattilaisten vetämät luennot ovat jokaisen saatavilla halutulla kestolla. Luento voidaan muokata joko tiiviiksi pelin avaavaksi tietoiskuksi tai pidemmäksi oman hyvinvoinnin työpajaksi valitulla aiheella. Luentosarjaamme kuuluvat kaikki hyvinvointiin liittyvät alueet, kuten ravitsemus, kehonhuolto, kunto, mielen hyvinvointi, työssä/etätyössä jaksaminen ja ergonomia. Pitkällä ammattitaidolla huomioimme aiheen käsittelyssä esim. vuorotyön ja työn henkisen tai fyysisen kuormituksen vaikutuksia. Luennoiltamme jää varmasti jokaiselle mieleen omakohtainen muistettava asia, johon kiinnittää huomiota tai josta saa omalle polulleen vahvistusta. Luennon kesto 45 min – 1,5 h.

Teerenpeli Brewery & Distilleryn virtuaaliset kierrokset

IWSC:n maailman parhaana viskintuottajana palkitun Teerenpelin Panimo & Tislaamon uusi vierailukeskus on auennut. Vierailukeskuksessa pääsee tutustumaan panimon ja tislaamon tiloihin, ja kierroksen jälkeen oppeja on hyvä syventää ohjatulla tastingilla. Vierailukeskuksen tiloissa on myös mahdollista järjestää kokouksia, koulutuksia tai maistelutilaisuuksia, niin paikan päällä kuin virtuaalisesti. Ammattitason AV-laitteet mahdollistavat hybridikokousten pitämisen ja yhteistyö Ravintola Taivaanrannan kanssa huolehtii paikan päällä kokoustavien ravitsemisesta. Tiloissa on anniskeluoikeudet 40 henkilölle.
Kysy lisää Teerenpelistä!

Teerenpeli Brewery & Distillery

Katso maistiaispala virtuaalikierroksesta!

Tutustu vierailukeskukseen

Ant Brew'n olut-etätastingejä ja virtuaalitapahtumia Malskilla

Vasta avatulla Malskilla toimiva Ant Brew tuottaa ammattimaisia virtuaali- ja hybriditapahtumia joko asiakkaan kanssa räätälöiden tai valmiina avaimet käteen -paketteina. Voit tilata meiltä olut-etätastingejä, ohjattuja illanistujaisia, stream-keikkoja Suomen huippuartisteilta tai vaikka koko illan stream-lähetyksiä. Tuotantoryhmään kuuluu ammattitaitoisia kuvaajia, tuottajia, ohjaajia, ääniteknikkoja, striimaajia ja juontajia. Meillä on useita kuvausstudioita käytettävissä asiakkaan tarpeiden mukaan ja voimme tuottaa tapahtumia myös asiakkaan haluamassa paikassa.

Ota yhteyttä

Laadukkaat yhteistyökumppanit etäkokouksiin

Jokainen kokouksissa istunut tuntee Teamsin ja Zoomin mutta aina perustekniikka ei riitä, varsinkaan silloin, kun asia on painavaa. Kuinka järjestät laadukkaan kokouksen, jossa kaikki toimii? Hybridi, striimaus vai oma studiolähetys? Missä ja miten tekniikka toimii? Hybridikokouksenkin voi pitää missä vain inspiroivassa tilassa, sillä striimauspalvelua tarjoavat ammattilaiset voit tilata laitteistoineen mihin vain.

Visit Lahti kokosi yhteen vinkit toimivan etäkokouksen järjestämiseen Lahden seudun huippuosaajien avustuksella.

Tavata

Tavata on monipuolinen ja helppo työkalu tapahtumien ja verkostoitumisen järjestämiseen. Tapahtuman järjestäjälle työkalu tarjoaa mahdollisuudet osallistujien tulokselliseen kohtauttamiseen ja tapaamisiin niin virtuaali-, hybridi-, kuin livetapahtumissakin! Verkostoitumisen lisäksi tuot helposti myös muun tapahtuman sisällön, kuten ohjelman, esiintyjät, näytteilleasettajat, striimit ja videohuoneet samalle alustalle. Osallistuja löytää kaiken tarvittavan samalta alustalta, ja järjestäjä hallinnoi tapahtumaa helposti reaaliajassa.

Tavata takaa onnistuneen osallistujakokemuksen niin erilaisten yritystapahtumien, seminaarien ja webinaarien yhteydessä kuin verkostoitumis- ja rekrytointitapahtumissakin.

Lue lisää Tavatasta

Striimauksen ammattilaisia Lahden seudulla

Pehmeet kädet striimaus

Pehmeet kädet Oy

Lahtelainen, musiikkimaailmasta tuttu ohjelmapalveluyritys tarjoaa striimauspalvelun avaimet käteen -periaatteella ja saapuu kalustoineen mihin vain. Palveluihin kuuluvat striimaukset, kokoukset, mainosvideot, still-kuvaus, ilmakuvaus dronella sekä kaikki siltä väliltä. Pehmeet kädet välittää myös artisteja, bändejä sekä juontajia tapahtumiin.

Videomakers studio

Videomakers

Luova tuotantoyhtiö, jolla on yli 30 vuoden kokemus liikkuvan kuvan tuotannosta. Videomakers tekee jatkuvasti yhteistyötä kotimaisten tv-kanavien kanssa ja sen myötä heidän kalustonsa täyttää korkeat tv-tuotantotason vaatimukset. Yhtiön 900 neliön loft-studio sijaitsee Lahden Urheilukeskuksen naapurissa. Suorat TV-lähetykset, tapahtumat ja asiakastilaisuudet tehdään monikameratuotantona. Käytössä on myös moderni lähetysauto silloin, kun tapahtuma viedään ”ulos”.

Topline Media virtuaalistudio

Topline Media

Lahtelainen TopLine Media takaa onnistuneen tapahtuman verkossa, suorana tai etukäteen taltioituna. Toteutamme virtuaalisesti niin kokoukset, messut, keskustelutilaisuudet kuin teemapäivätkin. Hyvin tehty virtuaalitapahtuma yhdistää livetilaisuuden, webinaarin ja tv-ohjelman parhaat puolet. Elämyksellisyyttä voi lisätä vaikka juontajan vetämällä ohjelmalavalla, joka koukuttaa asialla ja viihteellä päivän teemojen äärelle. Tuotteisiin tai palveluihin voi puolestaan käydä tutustumassa virtuaalisilla messuosastoilla ja showroomeissa. Yhteistyökumppanimme Tavatan verkostoitumisalusta tuo mahdollisuuden ryhmä- ja henkilökohtaisten videotapaamisten sopimiseen, tapahtuman aikana tai vaikka sen jälkeenkin. Kirsikkana kakussa virtuaalistudiomme, joka antaa rajattomat mahdollisuudet luovuudelle.

Inspiroiva Creative

Inspiroiva Creative

Olemme visuaalinen ja luotettava videotuotantojen edelläkävijä. Moderni kalustomme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelevat sinua ja ovat tukenasi koko tuotantoprosessin ajan. Toteutamme webinaarit, koulutus- ja tiedoitustilaisuudet, verkkotapahtumat sekä musiikki- ja livetaltioinnit joko toivomissasi tiloissa tai omassa nykyaikaisessa studiotilassamme Lahden ydinkeskustassa. Pienistä suuriin tapahtumiin. Inspiroiva Creative.

Inspiroiva Creative Wanhan Walimon Studio

Uutta! Inspiroiva Studio

Inspiroiva Studio on näyttävä studio- ja tapahtumatila kaikenkokoisiin tilaisuuksiin. Tila sijaitsee Wanhalla Walimolla, Lahden ytimessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Walimo tarjoaa monipuoliset tilat järjestää sekä livestriimauksia että hybriditapahtumia. Studiopaketit sisältävät aina laadukkaan videokuvauksen, jota voidaan striimauksen lisäksi hyödyntää studiotilan näytöillä.

KMU Live virtuaalistudio

KMU Live

Lahtelainen KMU Live on kokonaisvaltainen AV-palveluita tarjoava yritys, joka pystyy tarjoamaan samasta paikasta kaiken tapahtumaasi. Toteutamme ammattitaidolla asiakkaan toiveen mukaisia striimejä haluttuun alustaan tai striimi.eu-sivustollemme. Olemme erikoistuneet tarjoamaan maksumuurin taakse tehtäviä striimejä. Luomme myös itse 3D-lavastemalleja asiakkaan kuvailemista tiloista ja voimme toteuttaa niihin virtuaalisia striimejä tai tallenteita. Virtuaalistudiossamme sijaitsee 2km päässä keskustasta, mutta se on myös mahdollista rakentaa nopeasti asiakkaan valitsemaan paikkaan.

VisitLahti-studio käytettävissäsi

Visit Lahdella on oma virtuaalistudio, joka sijaitsee Lahden Urheilukeskuksessa Videomakersin studioilla. Lähetykset kuvataan green roomissa ja lähetyksen taustalle ajetaan Visit Lahden oma studiodesign. Valmis design ovat käytettävissä myös sinun kokoukseesi – vaihdetaan vain logo puhujapönttöön ja taustaseiniin haluamasi kuvat. Studion päivähinta on 3120 € (sis.alv.), sisältäen tekniikan, striimauksen ja henkilöstön. Kysy lisää!

Katso video studiosta