Ammattilaiset hybridikokouksiin

Livestriimaus on kustannustehokas tapa laajentaa tapahtuman tavoitettavuutta ja kasvattaa osallistujamääriä. Tässä vinkkejä ammattilaisista, joiden kanssa hybriditapahtumat onnistuvat sujuvasti.

Inspiroiva Creative

Ketterä kumppani verkko- tai hybriditapahtumien tuotantoon avaimet käteen -periaatteella. Inspiroivan palveluihin kuuluu myös video- ja still-kuvatuotanto eli laaja kattaus ratkaisuja laadukkaiden ennakkomateriaalien tuotantoon – ilmakuvista insertteihin.

Käytössäsi on myös Lahdessa sijaitseva Inspiroiva Studio livelähetyksiin.

Lisää Inspiroiva Creativesta

Hyödynnä Sibeliustalon ja Lahden Messujen tapahtumaosaaminen

Kun kokoontuminen samaan paikkaan ei ole mahdollista, tarjoavat KOKO Lahden etäkokous- ja striimauspalvelut siihen vaihtoehdon. Striimauspalvelu on skaalattavissa pienestä kahden kameran tuotannosta monikameratuotantoon toteutettuna yhdessä tilassa tai usean tilan välisenä videoyhteytenä. Pienempiin kokouksiin sopii KOKO Lahden Teams-etäkokous, joka sisältää esitystietokoneen ja tilan mikrofonit. Kokousta etäyhteyden kautta seuraavat kuulevat ja näkevät presentaation aivan kuten tilassa olevat.

Varaa tästä

Tapahtumahotelli Tallukka

Hotelli Tallukan tiivis yhteistyö Finlandiatv:n kanssa tarjoaa mahdollisuuden kokouksen automaattitekniikalla toimivaan live-striimaukseen. Päiväkokouksen striimauspaketti sisältää Full HD-tason robottikameran, kaksi langatonta mikrofonia, alkuasetukset striimaukseen sekä tallenteen 2 kuukaudeksi käyttöön. Striimaus YouTubeen tai Vimeoon salasanalla tai julkisesti katsottavaksi.

Varaa tästä

Malskin huippumoderni etäpalaverijärjestelmä

Malskin kokoustilat on varustettu teknisesti huippuluokkaisella etäpalaverijärjestelmällä. Liittymällä järjestelmään esimerkiksi Teams- tai Skype for Business -sovelluksen kautta, järjestelmän kamera kuvaa ja kuuntelee koko tilaa ja ottaa äänet vastaan.

Varaa tästä

Maanlaajuisia tapahtumia Sokos- ja Scandic -hotelleissa

Sokos ja Scandic -ketjut tarjoavat mahdollisuuden kokoontua turvallisesti eri toimipisteitä ja niiden välistä striimausta hyväksi käyttäen. Järjestä tapahtumat eri hotellipaikkakunnilla samanaikaisesti ja yhdistä ne striimauksen avulla!

Sokos Hotels -ketju toimii 31 kaupungissa ympäri Suomen, yhteistyökumppaninaan tapahtumatekniikkayritys Bright. Katso Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneen hybridikokouspaketti tästä.

Scandic Hotels -ketju tarjoaa striimauspalvelut yhdessä Woltti Groupin kanssa lähes 30 kokouskaupungissa.

Lisää audiovisuaalisten tuotantojen ammattilaisia

Tavata on monipuolinen ja helppo työkalu tapahtumien ja verkostoitumisen järjestämiseen.

Videomakers tarjoaa liikkuvan kuvan tuotantoja yli 30 vuoden kokemuksella.

Topline Media toteuttaa virtuaalisesti niin kokoukset, messut, keskustelutilaisuudet kuin teemapäivätkin.

KMU Live on kokonaisvaltainen AV-palveluita tarjoava yritys, joka pystyy tarjoamaan samasta paikasta kaiken tapahtumaasi.