Kokousten uusi normaali – Visit Lahden vinkit hybridikokouksiin

Juuri nyt kokouspöydän ääreen saavutaan ”lankoja pitkin”, kuka kotisohvalta, kuka mistäkin etäpisteestä. On Teamsiä ja Zoomia mutta aina perustekniikka ei riitä, varsinkaan silloin, kun asia on painavaa. Kuinka järjestät laadukkaan kokouksen, jossa kaikki toimii? Hybridi, striimaus vai oma studiolähetys? Missä ja miten tekniikka toimii? Hybridikokouksenkin voi pitää missä vain inspiroivassa tilassa, sillä striimauspalvelua tarjoavat ammattilaiset voit tilata laitteistoineen mihin vain.

Visit Lahti kokosi yhteen vinkit toimivan etäkokouksen järjestämiseen Lahden seudun huippuosaajien avustuksella.

Striimauksen ammattilaisia Lahden seudulla

Brädi Live Stream Lahti

Pehmeet kädet Oy

Lahtelainen, musiikkimaailmasta tuttu ohjelmapalveluyritys tarjoaa striimauspalvelun avaimet käteen -periaatteella ja saapuu kalustoineen mihin vain. Striimatun kokopäiväkokouksen esimerkkipakettiin sisältyy kolme kameraa, ääniteknikko ja ohjaaja koko päiväksi, tarvittavat laitteistot striimin läpiviemiseen sekä visuaalit ja ennakkomateriaalit. Hinta alkaen 2000 €+alv.

Videomakers studio

Videomakers

Luova tuotantoyhtiö, jolla on yli 30 vuoden kokemus liikkuvan kuvan tuotannosta. Videomakers tekee jatkuvasti yhteistyötä kotimaisten tv-kanavien kanssa ja sen myötä heidän kalustonsa täyttää korkeat tv-tuotantotason vaatimukset. Yhtiön 900 neliön loft-studio sijaitsee Lahden Urheilukeskuksen naapurissa. Suorat TV-lähetykset, tapahtumat ja asiakastilaisuudet tehdään monikameratuotantona. Käytössä on myös moderni lähetysauto silloin, kun tapahtuma viedään "ulos".

Topline media virtuaalistudio

Topline Media

Lahtelainen TopLine Media vie tapahtumasi verkkoon, suorana tai ennakkoon taltioituna. Virtuaalisesti onnistuvat niin kokoukset, keskustelutilaisuudet kuin teemapäivätkin. Hyvin tehty virtuaalitapahtuma yhdistää webinaarin ja tv-ohjelman parhaat puolet. Toteutukset tarpeen mukaan webinaarina, hybridinä tai tv-tasoisena lähetyksenä omasta virtuaalistudiosta.

Inspiroiva Creative

Inspiroiva Creative

Lahtelainen tuotantoyhtiö, jonka erikoisosaamista on ilma- ja MōVI -kuvaukset. Webinaarien, kokousten ja tapahtumien livestriimaukset onnistuvat myös – lähes mitä tahansa voidaan toteuttaa verkossa livelähetyksen muodossa reaaliaikaisesti lukuisille eri alustoille.

KMU Live

KMU Live

KMU Live Oy tarjoaa striimauspalveluiden lisäksi myös monipuolisesti valo-, ääni-, sekä videotekniikkaa mihin tahansa tapahtumaan.

Hyödynnä Sibeliustalon ja Lahden Messujen tapahtumaosaaminen

Kun kokoontuminen samaan paikkaan ei ole mahdollista, tarjoavat KOKO Lahden etäkokous- ja striimauspalvelut siihen vaihtoehdon. Striimauspalvelu on skaalattavissa pienestä kahden kameran tuotannosta monikameratuotantoon toteutettuna yhdessä tilassa tai usean tilan välisenä videoyhteytenä. Pienempiin kokouksiin sopii KOKO Lahden Teams-etäkokous, joka sisältää esitystietokoneen ja tilan mikrofonit. Kokousta etäyhteyden kautta seuraavat kuulevat ja näkevät presentaation aivan kuten tilassa olevat. Teams-etäkokouspaketit alkaen 490 € + alv./päivä.

Varaa tästä

Malskin huippumoderni etäpalaverijärjestelmä

Malskin kokoustilat on varustettu teknisesti huippuluokkaisella etäpalaverijärjestelmällä. Liittymällä järjestelmään esimerkiksi Teams- tai Skype for Business -sovelluksen kautta, järjestelmän kamera kuvaa ja kuuntelee koko tilaa ja ottaa äänet vastaan.

Malskin kokouspaketit alkaen 53 €/hlö (sis. alv), sisältäen neuvottelulaitteiston, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan Malskin Bistrossa.

Varaa tästä

Tapahtumahotelli Tallukka

Hotelli Tallukan tiivis yhteistyö Finlandiatv:n kanssa tarjoaa mahdollisuuden kokouksen automaattitekniikalla toimivaan live-striimaukseen. Päiväkokouksen striimauspaketti sisältää Full HD-tason robottikameran, kaksi langatonta mikrofonia, alkuasetukset striimaukseen sekä tallenteen 2 kuukaudeksi käyttöön. Striimaus YouTubeen tai Vimeoon salasanalla tai julkisesti katsottavaksi. Striimauksen hinta alk. 200 €+alv.

Varaa tästä

Maanlaajuisia tapahtumia Sokos- ja Scandic -hotelleissa

Sokos ja Scandic -ketjut tarjoavat mahdollisuuden kokoontua turvallisesti eri toimipisteitä ja niiden välistä striimausta hyväksi käyttäen. Järjestä tapahtumat eri hotellipaikkakunnilla samanaikaisesti ja yhdistä ne striimauksen avulla!

Sokos Hotels -ketju toimii 31 kaupungissa ympäri Suomen, yhteistyökumppaninaan tapahtumatekniikkayritys Bright.

Scandic Hotels -ketju tarjoaa striimauspalvelut yhdessä Woltti Groupin kanssa lähes 30 kokouskaupungissa.

Oheisohjelma ja tyhy onnistuvat etänäkin 4eventin kanssa

4event Take a break

4eventin uudet Take a Break -ohjelmat

Taukoliikunta ja henkilökunnan joulumuistamiset kerralla! Yritystapahtumien ja hyvinvoinnin ammattilainen 4event on ideoinut aivan uudenlaisen taukoliikuntakokonaisuuden, joka on tarkoitettu erityisesti päätetyötä etätyöpisteissä tekeville henkilöille. Ajattelun keskiössä on ollut löytää jokaiselle osallistujalle sopiva taukoliikuntaväline, jonka vaikuttavan käyttöönoton varmistaa valmentajiemme opastus sekä valmennukselliset vinkit jatkoon. Liikuntavälineiden käyttöönotto ja valmennusvinkit toteutetaan asiakkaan aikatauluun sopivasti 15-30 mittaisina innostavina virtuaalitoteutuksina osallistujien omille näyttöruuduille.

4event virtuaalinen oheisohjelma

Virtuaalinen työhyvinvointipäivä

Kokonaisen työpäivän verran mielenkiintoista ohjelmasisältöä sopivin tauotuksin etänä omalle ruudulle. Kokonaisuus tarjoaa reilun kattauksen eri teemaisia ohjelmamoduuleita esimerkiksi asiasisältönä 12 matkakohdetta omaan vireyteen -luennon, Mainiot eväät -ravintoluennon, Voimavarat etätyössä -tietoiskun sekä viihteellisemmät ohjelmat kuten Livemusavisan tai taikurin shown. Työhyvinvointipäivä rakentuu asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan useista yhdistettävistä moduleista ja sisältää interaktiivisen mahdollisuuden jokaisen osallistujan olla osana päivää. Ohjelman kesto 3-6 h.

4event virtuaalinen musavisa oheisohjelma

Virtuaalinen musavisa

Kuka on teidän työyhteisönne musatietäjä? 4event Musavisassa kilpaillaan musatietämyksessä tehtävien vaihdellessa iki-ihanien klassikoiden introista tämän päivän hitteihin. Livemusavisa on ollut 4eventin kestosuosikkiohjelma vuodesta toiseen ja modernin tekniikan avulla se on nyt toteutettavissa suoraan firman toimistolle tai etätyöpisteille. Tämän vireämpää taukoa tai innostavampaa iltaohjelmaa on vaikea löytää! Ohjelman kesto 30-60 min.

4event virtuaalinen luento Hanna Partanen

Virtuaaliset luennot

4eventin laadukkaat alan ammattilaisten vetämät luennot ovat jokaisen saatavilla halutulla kestolla. Luento voidaan muokata joko tiiviiksi pelin avaavaksi tietoiskuksi tai pidemmäksi oman hyvinvoinnin työpajaksi valitulla aiheella. Luentosarjaamme kuuluvat kaikki hyvinvointiin liittyvät alueet, kuten ravitsemus, kehonhuolto, kunto, mielen hyvinvointi, työssä/etätyössä jaksaminen ja ergonomia. Pitkällä ammattitaidolla huomioimme aiheen käsittelyssä esim. vuorotyön ja työn henkisen tai fyysisen kuormituksen vaikutuksia. Luennoiltamme jää varmasti jokaiselle mieleen omakohtainen muistettava asia, johon kiinnittää huomiota tai josta saa omalle polulleen vahvistusta. Luennon kesto 45 min – 1,5 h.

VisitLahti-studio käytettävissäsi

Visit Lahdella on oma virtuaalistudio, joka sijaitsee Lahden Urheilukeskuksessa Videomakersin studioilla. Lähetykset kuvataan green roomissa ja lähetyksen taustalle ajetaan Visit Lahden oma studiodesign. Valmis design ovat käytettävissä myös sinun kokoukseesi – vaihdetaan vain logo puhujapönttöön ja taustaseiniin haluamasi kuvat. Studion päivähinta on 3120 € (sis.alv.), sisältäen tekniikan, striimauksen ja henkilöstön. Kysy lisää!

Katso video studiosta