Inspiroiva Creative

Inspiroiva Creative on ketterä ja luotettava täyden palvelun kumppanisi, kun haluat tuottaa verkko- tai hybriditapahtumasi helposti ja laadukkaasti.

Livestriimaus on kustannustehokas tapa laajentaa kokouksen tai tapahtuman tavoitettavuutta ja osallistujamääriä. Striimauksen kautta syntyy myös säästöjä, kun vierailevat esiintyjät voi tuoda tapahtumaan virtuaalisesti mistä päin maailmaa tahansa ilman matkakuluja.

Tarjoamme monipuolisia toteutustapoja verkko- ja hybriditapahtumiin. Luomme yhdessä aina asiakasta parhaiten palvelevan striimiratkaisun, ja tarjoamme teknisen tuen koko suunnitteluprosessin ajaksi. Jokainen striimiratkaisumme kustomoidaan asiakkaan näköiseksi – aina asiakkaan visuaalisen ilmeen mukaisesti suunnitelluista lähetysgrafiikoista lähtien.

Striimeihin on mahdollista lisätä mitä tahansa audiovisuaalista materiaalia. Meiltä löydät laajan kattauksen ratkaisuja laadukkaiden ennakkomateriaalien tuotantoon – ilmakuvista insertteihin.

Lisää striimauspalvelustamme

Inspiroiva Creative

Livelähetyksiin käytössäsi on myös Inspiroiva Studio. Vuonna 2022 avattu studiotila tarjoaa ennennäkemättömiä mahdollisuuksia virtuaalitapahtumien ja videotuotantojen järjestämiseen Lahdessa. Laadukkaat tilat, kustannustehokas hinnoittelu ja osaava henkilökunta ovat houkutelleet useita yrityksiä ympäri Suomea Lahteen Inspiroiva Studiolle.

Valmiiksi kalustetut studiosetit ovat toteutettu yhteistyössä Tapio Anttila Collectionin kanssa, ja mahdollistavat helpot ja tyylikkäät tuotannot. Studio tarjoaa myös laajan tilan kustomoitavien lavasteiden hyödyntämiseen. Inspiroiva Studio sijaitsee vain viiden minuutin matkan päässä Lahden keskustasta erinomaisten liikenneyhteyksin varrella.

Inspiroiva Studio sopii hyvin esimerkiksi tallenteena toteutettaviin asiakaswebinaarisarjoihin, koulutustilaisuuksiin tai kuukausittain toistettaviin konseptoitaviin livetilaisuuksiin.

Hinta alkaen 1 250 € + alv / tilaisuus

Hinta sisältää paketista ja tuotannosta riippuen studiotilan vuokran, kalusteet ja lavasteet sekä teknikot ja kaluston.

Tutustu studioon

Videoinsertit ja ennakkomateriaalit tapahtumaasi

Inspiroiva Creative koostuu videotuotannon ammattilaisista, joilla on vuosien kokemus niin pienistä kuin suuristakin tuotannoista. Inspiroivalta saat tyylikkäät tapahtumasi visuaalisen ilmeen mukaiset insertit ja ennakkoon kuvattavat materiaalit virtuaalilähetystä varten. Miltä kuulostaisi, jos välispiikit olisikin taltioitu ennakkoon keskeltä suomalaista luontoa? Laadukkailla ennakkomateriaaleilla nostat tapahtumasi tasoa ja luot samalla mielikuvia yrityksestä ja miksei Suomestakin.

Lisää videotuotannosta

Valmiit striimauspaketit etuhintaan Visit Lahden asiakkaille