Inspiroiva Creative

Inspiroiva Creative on ketterä ja luotettava kumppanisi, kun haluat tuottaa verkko- tai hybriditapahtumasi helposti ja laadukkaasti.

Livestriimaus on kustannustehokas tapa laajentaa kokouksen tai tapahtuman tavoitettavuutta. Livelähetyksen avulla on helppo kasvattaa osallistujamääriä. Striimauksen kautta syntyy myös säästöjä, kun vierailevat esiintyjät voi tuoda tapahtumaan virtuaalisesti mistä päin maailmaa tahansa ilman matkakuluja.

Tarjoamme monipuolisia toteutustapoja verkko- ja hybriditapahtumiin. Luomme yhdessä aina asiakasta parhaiten palvelevan striimiratkaisun, ja tarjoamme teknisen tuen koko suunnitteluprosessin ajaksi. Jokainen striimiratkaisumme kustomoidaan asiakkaan näköiseksi – aina asiakkaan visuaalisen ilmeen mukaisesti suunnitelluista lähetysgrafiikoista lähtien.

Striimeihin on mahdollista lisätä mitä tahansa audiovisuaalista materiaalia. Meiltä löydät laajan kattauksen ratkaisuja laadukkaiden ennakkomateriaalien tuotantoon – ilmakuvista insertteihin.

Lisää striimauspalvelustamme

Inspiroiva Studio

Livelähetyksiin käytössäsi on myös Inspiroiva Studio. Vuonna 2022 avattu studiotila tarjoaa ennennäkemättömiä mahdollisuuksia virtuaalitapahtumien ja videotuotantojen järjestämiseen Lahdessa. Kattavasti varusteltu studio palvelee videotuotanto-, livelähetys, valokuvaus- ja äänitysstudiona. Studio sijaitsee viiden minuutin matkan päässä Lahden keskustasta.

Studio sopii hyvin esimerkiksi tallenteena toteutettaviin asiakaswebinaarisarjoihin, koulutustilaisuuksiin tai kuukausittain toistettaviin konseptoitaviin livetilaisuuksiin.

Hinta alkaen 950 € + alv.

Hinta sisältää paketista ja tuotannosta riippuen 1-4 teknikkoa, studion varustelun sekä kalusteet ja lavasteet toiveiden mukaan.

Videoinsertit ja ennakkomateriaalit tapahtumaasi

Inspiroiva Creative koostuu videotuotannon ammattilaisista, joilla on vuosien kokemus niin pienistä kuin suuristakin tuotannoista. Inspiroivalta saat tyylikkäät tapahtumasi visuaalisen ilmeen mukaiset insertit ja ennakkoon kuvattavat materiaalit virtuaalilähetystä varten. Miltä kuulostaisi, jos välispiikit olisikin taltioitu ennakkoon keskeltä suomalaista luontoa? Laadukkailla ennakkomateriaaleilla nostat tapahtumasi tasoa ja luot samalla mielikuvia yrityksestä ja miksei Suomestakin.

Lisää videotuotannosta

Valmiita striimauspaketteja, ole hyvä