Uimaan

Syksyn ja viileämpien ilmojen saapuessa on ihana pulikoida ja rentoutua uimahallien lämpimissä vesissä. Etsitpä sitten aikuiseen makuun sopivaa rauhallista kylpylää tai koko perheen uimapaikkaa, meiltä löytyy mistä valita.

Lahden seudun uimahallit

Uimahallit

Nastolan uimahalli

Nastolan uimahalli sijaitsee itä-Lahdessa, Nastolan asuinalueella. Hallissa on kuusiratainen 25-metrinen uima-allas uimataitoisille, lastenallas, jonka maksimisyvyys on 100cm sekä kylmävesiallas.

Uimahallit

Sysmän uimahalli

Sysmän uimahalli sijaitsee Sysmän Palvelutalossa. Uimahallin yhteydessä toimii myös kuntosali ja kahvio. Tarkemmat ajat yleisöuintivuoroille löydät Sysmän kunnan sivuilta.

Uimahallit

Kivimaan uimahalli

Uimahalli Lahden keskustan tuntumassa Kivimaan kaupunginosassa. Hallissa on kuusiratainen 25-metrinen allas uimataitoisille ja lisäksi lastenallas, jonka maksimisyvyys on 80 cm. Uutuutena on kylmäallas, johon voi kuntoilun jälkeen pulahtaa virkistymään.

Uimahallit

Saksalan uimahalli

Saksalan uimahalli palvelee eteläistä Lahtea Saksalan asuinalueella. Hallissa on viisiratainen 25-metrinen uima-allas uimataitoisille ja lisäksi lastenallas, jonka maksimisyvyys on 80 cm.

Uimahallit

Heinolan uimahalli

Heinolan monipuolinen uimahalli tarjoaa erilaisia allastiloja koko perheelle.

Uimahallit

Lahden Uimahalli

Lahden uimahalli sijaitsee keskustan länsipäässä lähellä Urheilukeskusta. Hallissa on 25-metrinen allas, jossa on 1m, 3m ja 5m hyppylavat. Lastenaltaan maksimisyvyys on 82 cm. Hallissa on erilliset terapia- ja poreallas.

Uimahallit

Hollolan uimahalli

Salpakankaan kuntakeskuksessa sijaitseva Hollolan uimahalli on valoisa ja viihtyisä kaikille ikäryhmille soveltuva vesiliikuntapaikka.

Uimahallit

Uimahalli Jokihelmi

Kodikas kylpylämäinen uimahalli Padasjoen keskustassa.

Uimahallit

Vierumäki | Uimahalli

Vierumäen uimahallista löydät virkistysallasosaston sekä viisirataisen kuntoaltaan.

Uimahallit

Pajulahti | Uimahalli

Pajulahden liikuntakeskuksen monipuolisessa uimahallissa pääset niin saunomaan kuin nauttimaan uimisestakin

Kumpeli Spa

Luonnonkauniissa Heinolassa sijaitseva Kumpeli Span tyylikäs ja aikuiseen makuun suunniteltu rentoutumiskylpylä tarjoaa rentouttavia hetkiä kiireisen arjen keskelle. Viihtyisän kylpylähotellin saunamaailmasta löydät perinteisen saunan lisäksi infrapuna- ja aromisaunan sekä turkkilaisen höyrysaunan.

Lue lisää

Nowene Nordic

Nowene Nordic kylpylässä rentoutuminen, itsensä hemmottelu ja hyvinvointi ovat keskeisin osa kylpyläkokemusta.  Kylpyläkaupunkina tunnetun Heinolan historiallisessa Valolinnan ympäristössä sijaitsevan kylpylän uima-altaat ja neljä erilaista saunaa tarjoavat mieleenpainuvia elämyksiä ja rentoutumista arjen keskelle.

Tutustu kylpylään

Leppoisia löylyjä

Lahden seudulta löytyy saunoja moneen makuun. Nauti löylyistä rantasaunassa, sauno muinaissaunan pehmeissä löylyissä tai rentoudu perinteisten saunahoitojen parissa.

Tutustu saunoihin