Pikkujoulut ovat ihan kohta täällä!

Vuoden iloisin sesonki on käsillä nopeammin kuin uskotkaan.
Tässä vinkkejä juhlamielen rakennusaineiksi.

Sibeliustalo

Pikkujoulubileet Sibeliustalossa la 2.12.2017

Sibeliustalon upeassa Metsähallissa jammaillaan pikkujoulubileiden merkeissä la 2.12. Artistikattauksesta vastaavat ihastuttavat Lauri Tähkä ja Anna Puu. Kruunaa ilta herkullisella ruoalla ja juomalla! Voit valita erilaisista Show&Dinner -paketeista.

 
Bistro Popot

Uusia makuja Popotissa

Bistro Popotin pikkujoulumenu hellii makuaisteja moderneilla makuelämyksillä. Muista myös joululounaat, jotka alkavat 13.11.

 
Scandic Lahti

Joulun makuja Scandicissa

Herkulliset juhlamenut saat ryhmille Hotelli Scandicista. Miltä kuulostaisi vaikkapa Skandinaavinen joulubuffet tai Joulun kevyempi vastaanotto?

 
Hollolan Hirvi

Hirvipaistia ja kivisahtia Hollolan Hirvessä

Virittäydy tunnelmaan maaseudun rauhassa. Maaseuturavintola Hollolan Hirvi tarjoaa jälleen joululounasta, oman panimon tuotteita ja kuuluja hirviherkkuja.

 
Seurahuone

Kohta on jo aika – TIPTAP!

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelta saat kaikki saman katon alta. Illanviettoon sopii esimerkiksi ravintola Trattoria. 

Maailman makuja -menu
Perinteinen joulupöytä

 
Messila

Jouluinen Messilä

Kartanon pihapiiristä ja laskettelurinteiden kainalosta mainioita pikkujoulujen viettopaikkoja. Muista myös Messilän perinteinen joulupäivällinen, jolle voit saapua herkuttelemaan vaikka ystävien kanssa.

 
Harald

Herkuttelua Viikinkien tapaan

Viikinkiravintola Haraldin menukokonaisuudet syntyvät pohjoisen parhaista raaka-aineista. Pyydä tarjousta Haraldista ja varmista ikimuistoiset pikkujoulut viikinkimiljöössä.

 
Teerenpeli

Teerenpeliä Viskitislaamolla

Teerenpelin tislaamokierroksella koet aidon käsityöläistislaamo-tunnelman kuparipannujen ja tammi- tynnyreiden katveessa. Taivaanrannan Joululounaat ajalla 11.-22.12.
Lataa tislaamoesite.

 
Seiväs

Pelimiehen pikkujoulut

Sporttiravintola Seipään pelimaailmasta löytyy laitteita flippereistä ilmakiekkoon, nyrkkeilykoneeseen ja biljardiin - vaikka kokonaista turnausta varten. Iltaa voi jatkaa vaikka saunan löylyihin.

 
Lahden kaupunginteatteri

Love Me Tender ja Täällä Pohjantähden alla -menut Fellmanniassa

Lahden kaupunginteatterin syksy on täynnä mahtavaa ohjelmaa pikkujouluja ajatellen. Love Me Tender - musikaali täynnä Elviksen hittejä. Rakastettu Täällä Pohjantähden alla. Ja paljon muuta. Yhdistä teatterinautintoihin hyvä ruoka ja paketti on kasassa. Ravintola Fellmannia sijaitsee teatterin naapurissa. Katso teatterimenut TÄSTÄ.

 
Möysän menu

Uusi Möysän Menu taikoo mieleisesi kemut

Entisiin Möysän Esson tiloihin aukeaa syyskuussa uusi ravintola - Möysän Menu. Möysän keittiö taas loihtii menun teemasta kuin teemasta.

 
Tallukka

Tallukassa tanssitaan

Bilebändit viihdyttävät pikkujoulukansaa Hotelli Tallukassa 24.11. ja 8.12. Muista myös Tallukan jouluinen seivovapöytä, joka on tarjolla joka päivä.

 
Ace Corner

Rokkaavat pikkujoulut

Ace Corner Finland ja Suomen Moottoripyörämuseo tarjoavat taatusti erilaiset puitteet kekkereillenne. Miltä kuulostaisi vaikkapa rockabilly-bileet ja black burger -menu?

 
Casseli

Makunautintoja Casselissa

Ravintola Casseli satamassa ja Walimon Casseli keskustassa räätälöivät menun toiveiden mukaan huippuraaka-aineista.

 
Karting Lahti

Pikkujoulu Grand Prix

Lahti Karting Center tarjoaa puitteet vauhdikkaisiin ja rentoihin pikkujouluihin. Kisan jälkeen saunotaan kisahiet pois ja herkutellaan vaikkapa joulupöydän antimilla.

 
Roux

Joululounas Rouxissa

Palkitun ravintola Rouxin joululounaat ovat perinne, jonka makuelämykset tarjoavat aina jotain uutta. Joululounaat alkavat 29.11.

 
Hellimö

Hemmottelua Hellimössä

PIkkujoulut voivat olla myös rentoutumista ja aikaa rauhoittua. Hellimö Orimattilan Kehräämöllä tarjoaa siihen huippuhienot tilat suolahuoneineen ja mielenkeinuineen.

 
Lokki

Pikkujouluherkuttelua Lokissa

Lokin pikkujoulumenu on katettuna viikonloppuisin 17.11. alkaen. Muista myös perinteinen joulupöytä arkisin 4.12. alkaen.

 

MUISTA MYÖS NÄMÄ

 
Lehmonkärki

Löylyn lämpöön

Pikkujoulut voi viettää myös ilman glittereitä ja puku-pykäliä, rennosti löylyn lämmössä. Lahden seudulta löytyy valinnan varaa upeista saunamaailmoista perinteisiin savusaunoihin.

 
Lahti Karting

Vauhdikkaita oheisohjelmia

Turhat pönötykset unohtuvat vauhdikkaiden aktiviteettien parissa.

 

 

KONSERTTEJA JA TAPAHTUMIA PIKKUJOULUAIKAAN

 

Stand Up - Suomi Nauraa! | Sibeliustalon Pääsali
Pe 1.12. klo 20
Kymmenien tuhansien katsojien ylistämä Suomi nauraa! -show kokee päivityksen ja on nyt entistäkin makeampi juhlakauden herkku! Vuoden 2017 esiintyjäkaarti on jälleen kerran hillittömän hauska. Stand up -koomikot André Wickström, Jaakko Saariluoma, Matti Patronen, Ali Jahangiri, Anitta Ahonen ja Tomi Walamies tavoittavat joka ikisen nauruhermon. Pikkujouluväelle tarjolla Special VIP -paketti.

Raskasta Joulua | Lahti Halli
Pe 8.12. klo 20
Vuosien saatossa laadukkaaksi taiteelliseksi kokonaisuudeksi kasvanut Raskasta joulua -kiertue on vakiinnuttanut paikkansa koko kansan uutena jouluperinteenä.
Lahti Hallin lavalle nousevat Marco Hietala, Floor Jansen, Ari Koivunen ja JP Leppäluoto.

Remu & Hurriganes feat. Michael Monroe | Sibeliustalon Finlandia-klubi
La 9.12. klo 21
Henry Olavi Aaltonen lopettaa keikkailun ja kiertueet. Ja kun Remu lopettaa, hän lopettaa tyylillä! Ja siinä se sitten on, viimeisen biisin päätyttyä Remu Aaltosen ainutlaatuinen ura on paketissa.

Divet Show - The Showgirl Tour | Sibeliustalon Pääsali
Pe 15.12. klo 19
Suomen yksi ehdottomasti suosituin dragartisti Marko Vainio tekee uransa suurimmat show't syksyllä 2017. THE SHOWGIRL -kiertueen show'ssa nähdään lähes 50 parodiahahmoa Saara Aallosta Cheriin ja Shakiraan sekä Antti Tuiskusta Lady Gagaan. Showssa on tietysti mukana myös tämän vuoden hauskimmat uudet hahmot! Saatavilla Show&Dinner -paketti.

Möysän Musaklubin syksy täynnä eturivin keikkoja
Hämeenkadulle keskustaan muuttanut suosittu musaklubi tarjoaa pikkujouluaikaan aimo kattauksen artisteja. Lavalle nousevat marras-joulukuussa mm. Neljä Ruusua, Elastinen, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Klamydia, Francine, Viikate, Jonne Aaron, JVG ja Don Johnson Big Band. Klubilla voi järjestää yksityistilaisuuksia 15-750 hengelle.

Stratovarius | Isku Areena
To 16.11. klo 20
Stratovarius - yli 30 vuotta historiaa, lähes kolme miljoonaa äänitettä maailmanlaajuisesti.