Pikkujoulusesonki käy kuumana!

Vuoden iloisin aika on täällä. Tässä vinkkejä juhlamielen rakennusaineiksi.

Musiikkiteatteri NYT

Musiikkiteatteri NYT esittää:
Vain Jouluelämää

Musiikkiteatterishow, jossa katsojat pääsevät seuraamaan jouluhahmojen kesäloman viettoa erään televisiosta tutun formaatin tyyliä mukaillen. Esitykset 22.11.-13.12.

 
Bistro Popot

Uusia makuja Popotissa

Bistro Popotin pikkujoulumenu hellii makuaisteja moderneilla makuelämyksillä. Muista myös joululounaat, jotka alkavat 13.11.

 
Scandic Lahti

Joulun makuja Scandicissa

Herkulliset juhlamenut saat ryhmille Hotelli Scandicista. Miltä kuulostaisi vaikkapa Skandinaavinen joulubuffet tai Joulun kevyempi vastaanotto?

 
Hollolan Hirvi

Hirvipaistia ja kivisahtia Hollolan Hirvessä

Virittäydy tunnelmaan maaseudun rauhassa. Maaseuturavintola Hollolan Hirvi tarjoaa jälleen joululounasta, oman panimon tuotteita ja kuuluja hirviherkkuja.

 
Seurahuone

Kohta on jo aika – TIPTAP!

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelta saat kaikki saman katon alta. Illanviettoon sopii esimerkiksi ravintola Trattoria. 

Maailman makuja -menu
Perinteinen joulupöytä

 
Messila

Jouluinen Messilä

Kartanon pihapiiristä ja laskettelurinteiden kainalosta mainioita pikkujoulujen viettopaikkoja. Muista myös Messilän perinteinen joulupäivällinen, jolle voit saapua herkuttelemaan vaikka ystävien kanssa.

 
Harald

Herkuttelua Viikinkien tapaan

Viikinkiravintola Haraldin menukokonaisuudet syntyvät pohjoisen parhaista raaka-aineista. Pyydä tarjousta Haraldista ja varmista ikimuistoiset pikkujoulut viikinkimiljöössä.

 
Teerenpeli

Teerenpeliä Viskitislaamolla

Teerenpelin tislaamokierroksella koet aidon käsityöläistislaamo-tunnelman kuparipannujen ja tammi- tynnyreiden katveessa. Taivaanrannan Joululounaat ajalla 11.-22.12.
Lataa tislaamoesite.

 
Seiväs

Pelimiehen pikkujoulut

Sporttiravintola Seipään pelimaailmasta löytyy laitteita flippereistä ilmakiekkoon, nyrkkeilykoneeseen ja biljardiin - vaikka kokonaista turnausta varten. Iltaa voi jatkaa vaikka saunan löylyihin.

 

Pikkujoulu Grand Prix

Lahti Karting Center tarjoaa puitteet vauhdikkaisiin ja rentoihin pikkujouluihin. Kisan jälkeen saunotaan kisahiet pois ja herkutellaan vaikkapa joulupöydän antimilla.

 
Lahden kaupunginteatteri

Love Me Tender ja Täällä Pohjantähden alla -menut Fellmanniassa

Lahden kaupunginteatterin syksy on täynnä mahtavaa ohjelmaa pikkujouluja ajatellen. Love Me Tender - musikaali täynnä Elviksen hittejä. Rakastettu Täällä Pohjantähden alla. Ja paljon muuta. Yhdistä teatterinautintoihin hyvä ruoka ja paketti on kasassa. Ravintola Fellmannia sijaitsee teatterin naapurissa. Katso teatterimenut TÄSTÄ.

 
Möysän menu

Uusi Möysän Menu taikoo mieleisesi kemut

Entisiin Möysän Esson tiloihin aukeaa syyskuussa uusi ravintola - Möysän Menu. Möysän keittiö taas loihtii menun teemasta kuin teemasta.

 
Ace Corner

Rokkaavat pikkujoulut

Ace Corner Finland ja Suomen Moottoripyörämuseo tarjoavat taatusti erilaiset puitteet kekkereillenne. Miltä kuulostaisi vaikkapa rockabilly-bileet ja black burger -menu?

 
Casseli

Makunautintoja Casselissa

Ravintola Casseli satamassa ja Walimon Casseli keskustassa räätälöivät menun toiveiden mukaan huippuraaka-aineista.

 
Roux

Joululounas Rouxissa

Palkitun ravintola Rouxin joululounaat ovat perinne, jonka makuelämykset tarjoavat aina jotain uutta. Joululounaat alkavat 29.11.

 
Hellimö

Hemmottelua Hellimössä

Pikkujoulut voivat olla myös rentoutumista ja aikaa rauhoittua. Hellimö Orimattilan Kehräämöllä tarjoaa siihen huippuhienot tilat suolahuoneineen ja mielenkeinuineen.

 
Lokki

Pikkujouluherkuttelua Lokissa

Lokin pikkujoulumenu on katettuna viikonloppuisin 17.11. alkaen. Muista myös perinteinen joulupöytä arkisin 4.12. alkaen.

 

MUISTA MYÖS NÄMÄ

 
Lehmonkärki

Löylyn lämpöön

Pikkujoulut voi viettää myös ilman glittereitä ja puku-pykäliä, rennosti löylyn lämmössä. Lahden seudulta löytyy valinnan varaa upeista saunamaailmoista perinteisiin savusaunoihin.

 
Lahti Karting

Vauhdikkaita oheisohjelmia

Turhat pönötykset unohtuvat vauhdikkaiden aktiviteettien parissa.

 

 

KONSERTTEJA JA TAPAHTUMIA PIKKUJOULUAIKAAN

 

Divet Show - The Showgirl Tour | Sibeliustalon Pääsali
Pe 15.12. klo 19
Suomen yksi ehdottomasti suosituin dragartisti Marko Vainio tekee uransa suurimmat show't syksyllä 2017. THE SHOWGIRL -kiertueen show'ssa nähdään lähes 50 parodiahahmoa Saara Aallosta Cheriin ja Shakiraan sekä Antti Tuiskusta Lady Gagaan. Showssa on tietysti mukana myös tämän vuoden hauskimmat uudet hahmot! Saatavilla Show&Dinner -paketti.

Möysän Musaklubin syksy täynnä eturivin keikkoja
Hämeenkadulle keskustaan muuttanut suosittu musaklubi tarjoaa pikkujouluaikaan aimo kattauksen artisteja. Lavalle nousevat marras-joulukuussa mm. Neljä Ruusua, Elastinen, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Klamydia, Francine, Viikate, Jonne Aaron, JVG ja Don Johnson Big Band. Klubilla voi järjestää yksityistilaisuuksia 15-750 hengelle.