Ylös, ulos ja liikkumaan

Liikuntahullua väkeä nuo lahtelaiset. Eikä ihme, kun koko seutu on kuin luotu liikuntaa ja ulkoiluharrastuksia varten. Valitse lajisi ja anna mennä. Alueella on useita kansallispuistoja ja luontoreittejä, mittavat vesistöt ja monipuoliset kuntoilureitit sekä treenikeskus vaativampaankiin harjoitteluun. Aktiivielämään on helppo lähteä joko ohjatusti tai omatoimisesti. Hiihdä Salpausselän harjuille, patikoi eväät repussa tai soutele juotavan puhtaalla Päijänteellä.

VARAA AKTIVITEETTI VERKOSTA

 

NAUTI AIDOSTA TALVESTA

 
hiihto

Talvella ulkoillaan

Kokosimme parhaat liikunnan ja ulkoilun vinkit talven teemasivuille. Suuntaa metsään, jäälle, torille luistelemaan, mutkamäkeen tai pulahda avantoon - katso täältä, mikä tuo sinulle punaiset posket ja mahtavan fiiliksen.

 
Messilä

Lataa KeyCardisi
ja suuntaa Messilään

VisitLahden verkkokaupasta saat nyt Messilän hissiliput ilman jonotusta. Lataa KeyCardisi täällä niin pääset suoraan mäkeen. Voit myös ostaa uuden KeyCardin jos sinulla ei vielä ole sellaista.

 
lumikenkäily

Talviaktiviteetit verkkokaupasta

Fatbikella lumiseen metsään, lumikengillä kansallispuistoon,  teholeijaa lennättämään. Kaiken tämän ja monet muut hauskat aktiviteetit varaat kätevästi VisitLahden verkkokaupasta.

 

VINKKEJÄ LIIKKUJILLE

 

Liikuntakeskus Pajulahdessa sporttaa laji kuin laji

Liikuntakurssit aikuisille, lapsille ja erilaisille ryhmille. Tasokas ja monipuolinen Olympiakomitean valmennuskeskus takaa treeniolosuhteen kovillekin ammattilaisille.

 
Keilahalli

Eikun keilaamaan!

Keilaaminen on yksi maailman suosituimmista ja vanhimmista lajeista. Lajiin pääset nopeasti kiinni ja se koukuttaa.

 

Trampoliinipuisto

Freestyle -alue, jossa monta hyppijää mahtuu hyppimään samaan aikaan.Isolla trampoliinikentällä voi donkata myös korista.

 

Kiipeilyä ja joogaa

Kiipeily ja jooga ovat molemmat lajeja, jotka vaativat täydellistä keskittymistä sekä läsnäolon taitoa. Laaja valikoima joogatunteja sekä 300m2 boulderointiseinää.

 

Pyörä alle ja maastoon

Haastavat maastot kutsuvat kuntoilijaa Tiirismaalta maaseudulle ja luontoreiteille.

 

Frisbeegolf sopii kaikille

Lahden seudulla on runsaasti frisbeegolfratoja eri tasoisille pelaajille.

 

Kiipeily koukuttaa

Ulkona tai sisällä. Haastavaa ja palkitsevaa kiipeilyä voi harrastaa monenikäiset.

 
Hämeen Laskuvarjourheilijat

Vapaapudotusta Vesivehmaalla

Tandemhyppykurssilla pääset kokeilemaan laskuvarjohyppyä ja aloittamaan vaikka uuden harrastuksen.