Lounasravintoloita Lahden seudulla

Lounasaika! Tässä Lahden seudun lounasravintolat paikkakunnittain sortattuina.

Lahti

Lounasravintolat

Soppa Baari

Soppa Baari on todennäköisesti Suomen pienin lounasravintola Lahden Kauppahallissa. Arkipäivisin on tarjolla 3 herkullista keittoa tuoreen leivän kera. Ravintola on ehkä pieni, mutta annokset isoja ja niitä saa myös mukaan. Tervetuloa sopalle Lahden Kauppahalliin!

Lounasravintolat

Lounasravintola Enerca

Lounasravintola Enerca on Lahti Energian tiloissa Kauppakatu 31, 3. krs:ssa sijaitseva maukasta kotiruokaa tarjoava lounasravintola. Lounasruuassa on huomioitu myös erikoisruokavaliot. Valikoimasta löytyy myös kahvia, teetä sekä täytettyä sämpylää / ruisleipää tai makeaa kahvileipää.

Lounasravintolat

Kesäravintola Bar & Restaurant Kommodori

Bar & Restaurant Kommodori toimii kesäravintolana kauniissa Myllysaaressa. Idyllinen, v. 1910 valmistunut puujugendia edustava rakennus luo tunnelmalliset puitteet herkutteluhetkiin. Tarjolla on terassimenun ja laadukkaan casual dining – menun lisäksi Lahden parhaat vohvelit ja laaja jäätelövalikoima sekä juomavalikoima. Kesäravintola avaa ovensa 3.6.2022. Toukokuussa ravintola toimii tilausravintolana ja -saunana. Kommodorissa pääset herkuttelemaan myös vappubrunssilla su 1.5. tai äitienpäiväpöydässä su 8.5.

Lounasravintolat

Lounaskahvila Ra-Sa-Vil Lahti

Lahden Kujalassa sijaitseva lounasravintola tarjoilee maittavaa kotiruokalounasta. Lounaan lisäksi tarjolla on aamiais- ja kahvilaherkkuja.

Lounasravintolat

Cafe Annika

Cafe Annika on perinteinen lounaskahvila, joka sijaitsee Lahden Kauppahallissa. Maistuva perinteinen kotilounas, salaattiannokset, herkulliset kahvilatuotteet ja tilauksesta herkut myös kotiin tai juhlapöytään.

Lounasravintolat

Luckiefun’s Sushibuffet

Luckiefun's Sushibuffet tarjoaa japanilaisen keittiön herkkuja Kauppakeskus Karismassa Lahdessa. Perusnigirien ja -makien lisäksi tarjolla on myös hieman erikoisempia makupaloja ja lämpimiä ruokavaihtoehtoja aasialaisesta keittiöstä.

Lounasravintolat

Nepalilainen ravintola Sagun

Nepalilainen ravintola Sagun sijaitsee Lahden keskustan alueella Vuorikadulla. Tarjolla on lounasta ja maistuvia annoksia A la Carte – listalta.

Lounasravintolat

Lounasravintola Einstein- Kiveriö

Lounasravintola Einstein- Kiveriö sijaitsee Lahdessa, noin 5 minuutin ajomatkan päässä Lahden keskustasta. Tarjolla on maittavaa lounasta seisovasta pöydästä.

Lounasravintolat

Lounasravintola Einstein Maili

Lounasravintola Einstein sijaitsee Lahdessa, noin 5 minuutin ajomatkan päässä Lahden keskustasta. Tarjolla on maittavaa lounasta seisovasta pöydästä.

Lounasravintolat

Kiinalainen ravintola Hua Du

Hua Du sijaitsee Lahdessa Rautatienkadulla ja tarjoilee aasialaisia makuja noutopöydästä. Noutopöydässä on tarjolla lämpimiä aasialaisia ruokia, salaatteja ja susheja.

Lounasravintolat

Rax Pizzabuffet

Koko perheen Rax Pizzabuffet sijaitsee Kauppakeskus Karismassa Lahdessa ja toimii "syö ja juo niin paljon kuin haluat" -periaatteella. Tarjolla pizzaa, hampurilaisia, päivän keitto, salaatteja, jäätelöä, ym.

Lounasravintolat

Naukkaava Käki

Naukkaava Käki ravintola sijaitsee Lahdessa Möysän kaupunginosassa noin 5 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Tarjolla on maittavaa lounasta, pizzaa, burgereita ja viikonloppuiltaisin erilaisia tietovisoja ja pelejä illan ratoksi.

Lounasravintolat

Ravintola Katjusa

Lahden ydinkeskustassa sijaitseva tunnelmallinen venäläinen ravintola. Lounaalla on tarjolla suomalaistyyppisiä makuja venäläisellä tvistillä.

Lounasravintolat

Teivaan satama | Ravintola Nosturi

Tarjoamme monipuolista katuruokaa ja elämyksiä ainutlaatuisella ravintolakonseptilla höystettynä Teivaan satamassa. Ravintola on syystauolla 12.9. alkaen. Nosturin tiloja ja saunaa on mahdollisuus vuokrata yksityistilaisuuksiin myös tauon aikana. Kysy lisää: info@ravintolanosturi.fi

Lounasravintolat

Malskin Bistro

Malskin Bistro toimii uudella kulttuurin ja elämysten keskus Malskilla, entisessä Lahden Mallasjuoman tehdaskiinteistössä.

Lounasravintolat

Tonttilan Aino

Lounas- ja tilausravintola tarjoaa maukasta kotiruokaa Lahden Tonttilassa, Joutjärven kirkkoa vastapäätä. Lauantaisin tarjolla runsas brunssi, joka on sekoitus aamiaisen klassikoita ja lounasherkkuja.

Lounasravintolat

Tapanilan hiihtomaja

Tapanilan hiihtomaja sijaitsee luonnonkauniilla paikalla ulkoilureittien varrella n. 5 kilometriä keskustasta. Hiihtomajan tilat tarjoavat hyvät puitteet koulutus-, kokous- ja juhlatilaisuuksiin. Tiloista voi tarpeen mukaan valita pienen 12 hengen kabinetin tai 120 hengen koko salin.

Lounasravintolat

Sport & Music Bar Peluri

Lahden ydinkeskustassa sijaitseva Sport & Music Bar Peluri tarjoaa maittavaa kotiruokalounasta sekä herkullisia á la carte -annoksia. Tarjolla myös laadukkaita panimotuotteita.

Lounasravintolat

Gastropub Mylly

Gastropub Mylly herättää henkiin perinteisen käsityöläiskulttuurin valmistamalla aitoa kotiruokaa paikallisten toimijoiden kanssa. Ravintola sijaitsee Oululaisen kotileipomon vanhassa korttelissa, Lahden keskustassa, jossa myllynkivet jauhoivat iltamyöhään saakka. Gastropub Mylly on rento illanviettopaikka, jossa rehellinen kotiruoka, vaihtuva olut -ja viinivalikoima sekä aito, henkilökohtainen palvelu kohtaavat. Mestareiden valmistama käsintehty lounas on tarjolla perinteiseen lounasaikaan ja á la carte -annokset ovat myöhään saatavilla aidon vanhan myllyn korttelin henkeen. After workin elävä tunnelma jatkuu Gastropub Myllyssä myöhäiseen iltaan saakka.

Lounasravintolat

Asemapäällikkö

Idyllinen vanhaan asemapäällikön taloon remontoitu kahvila Lahden Matkakeskuksen kupeessa.

Lounasravintolat

Lipterin kasvisravintola

Lahden keskustassa sijaitseva kasvisravintola Lipterin tarjoaa asiakkailleen maistuvaa kasvis- ja vegaaniruokaa sekä leivonnaisia.

Lounasravintolat

Hennalan Paraatipaikat | Lahden Upseerikerho

Vuonna 1913 rakennettu Lahden upseerikerho sijaitsee Hennalan kasarmialueella n. 2 km keskustasta. Upseerikerho tarjoaa upeita tiloja suurille juhlille, mutta myös kodikkaita nurkkauksia pienemmille tilaisuuksille. Maukasta buffetlounasta on tarjolla arkipäivisin.

Lounasravintolat

Sinuhe tehtaanmyymälä ja lounasravintola

Sinuhe on perinteikäs lahtelainen leipomo, jonka tehtaanmyymälän ja lounasravintolan löydät Lahdesta Vuoripojankadulta Sinuhen leipomon yhteydestä. Tehtaanmyymälästä löydät kattavan valikoiman Sinuhen herkullisia tuotteita edulliseen hintaan. Suosittu ja tyylikäs lounasravintola tarjoaa aamiaista arkisin ma-pe klo 7.00 – 9.30 ja lounasta klo 10.30 – 14.30.

Lounasravintolat

Café Deli Sinuhe Trio

Lahden keskustassa Kauppakeskus Triossa sijaitsee Sinuhen Café & Deli Trio. Pehmeä kahvin aromi ja tuoreiden leivonnaisten houkutteleva tuoksu leijailee ihmisvilinässä pitkin ostoskeskuksen käytäviä

Lounasravintolat

Ravintola Mamma Maria

”Aivan kuten italialainen mamma pitää huolta perheestään, me Mamma Mariassa pidämme hyvää huolta asiakkaistamme. Valmistamme ruokaa rakkaudella, aidoista italialaisista raaka-aineista ja tilatut annokset sulavasti pöytiin tarjoillen."

Lounasravintolat

Café Sinuhe Mariankatu

Café Sinuhe Mariankatu kuuluu Lahden vanhimpiin kahviloihin, ja on ollut lahtelaisten kokoontumispaikkana jo 1950-luvulta lähtien. Kahvilassa on alkuperäinen, omaleimainen tunnelma. Sinuhe tarjoaa asiakkailleen perinteisiä tuoreita leivonnaisia suoraan uunin lämmöstä ja vastajauhettua kahvia.

Lounasravintolat

Lahden Kauppahalli

Lahden Kauppahalli on perinteikäs kauppapaikka aivan kaupungin ydinkeskustassa Lahden Kauppatorin vieressä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hallista löydät paikallisia herkkuja, pieniä kahviloita ja lounasruokapaikkoja. Kauppahallin sisäänkäynnit löytyvät Kauppatorin puolelta sekä Lanunaukiolta Rautatienkadulta.

Lounasravintolat

Luhta Tower Cafe

Luhdan pääkonttorin upea maisemakahvio 11. kerroksessa. Ravintola on toistaiseksi suljettu yrityksen ulkopuolisilta vierailijoilta koronaviruksen leviämisen välttämiseksi. Toivomme ymmärrystä poikkeustilanteessa.

Lounasravintolat

Vesijärven satama | Kokka Bistro&Bar

Bistro&Bar Kokka tarjoaa parhaita makuelämyksiä maailmalta Lahden satamassa, Sibeliustalon naapurissa. Ruokalistalta löytyy mm. dry ager -kaapissa raakakypsennettyä lihaa, pöytäseurueen kesken jaettavia annoksia, artesaanipizzoja sekä pieniä tapasherkkuja.

Lounasravintolat

Kaarlo Social

Uusi ravintola Lahden vanhalla, funkkistyylisellä linja-automasemalla. Ravintola tarjoaa makumatkoja välimeren rannikoille. Seisovan pöydän antimissa maistuvat eksoottiset itämaiset mausteet, mutta muun muassa myös tutummat Kreikan ja Italian maut.

Lounasravintolat

Santa Fé

Latinalais-amerikkalainen ravintola Lahden ydinkeskustassa. Ruokalistalla on tarjolla Josper-puuhiiligrillissä valmistettuja pihvejä, jaettavia annoksia, runsaita salaatteja, fajitaksia, burgereita yms. herkkuja.

Lounasravintolat

Ekokahvila MeaManna Kirjasto

Ekokahvila MeaManna Kirjasto tarjoaa kasvispainotteista lounasta, salaattiannoksia, erikoiskahveja, ihania kakkuja, täytettyjä leipiä.

Lounasravintolat

Ravintola Taivaanranta

Lahden ydinkeskustassa sijaitseva ravintola Taivaanranta tarjoaa taivaallisia makuja niin lounaan, brunssin kuin á la carten parissa tyydyttäen vaativankin maun ympäri vuoden. Taivaanrannassa on panostettu kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisiin toimittajiin sekä luonnollisesti oman Teerenpeli Panimo ja Tislaamon palkittuihin tuotteisiin, joita käytetään myös osana ruoanvalmistusta.

Lounasravintolat

Trattoria Seurahuone

Trattoria Seurahuone on italianmakuinen, konstailematon hyvän ruoan ja viinin yhdistelmä Lahden keskustassa pääkadun varrella. Trattoriassa pääset nauttimaan Italian keittiöiden makuja parhaimmillaan, aidoista raaka-aineista ja rakkaudella sinulle valmistettuina.

Lounasravintolat

Wine Cafe Olavi

Wine Cafe Olavi on viihtyisä viinikahvila keskellä kiivainta kaupungin sykettä Lahden ydinkeskustassa Aleksanterinkadun ja Rautatienkadun risteyksessä, Lanun aukiolla.

Lounasravintolat

Walimon Casseli

Walimon Casseli sijaitsee Lahden keskustassa, kävelymatkan päässä hotelleista. Walimolla on tiloja niin pieneen tiimipalaveriin kuin 250 vieraan illallisille. Arkisin ravintola Walimon Casseli palvelee lounas- ja kokousravintolana.

Lounasravintolat

Burgerin himoon | Social Burgerjoint

Aito burgerpaikka Lahden keskustassa, Mariankadulla. Puuhiiligrillissä grillatut, aidot, paikan päällä jauhetut pihvit ovat pääroolissa Social Burgerjointin burgereissa.

Lounasravintolat

Ranch Club

Vesijärven rannalla Niemen palvelusatamassa sijaitseva Ranch Club tarjoaa kauniiden maisemien ympäröimänä rentouttavia hetkiä niin maitse kuin vesiteitse saapuville vieraille.

Lounasravintolat

Coppa Eatery

Puuhiiligrilliravintola Lahden pääkadun varrella. Coppa Eatery tarjoilee asiakkailleen välitöntä tunnelmaa ja maukasta ruokaa.

Lounasravintolat

Opiston Kunkku

Opiston Kunkku tarjoaa hienot tilat kokous- ja juhlakäyttöön tyylikkäästi entisöidyllä, 1900-luvun alussa rakennetulla entisellä Kansanopistolla, Lahden keskustassa. Kunkun a la carte -ravintola tarjoilee yksinkertaista mutta herkullista suomalais-skandinaavista ruokaa sesongin parhaista raaka-aineista. Arkisin on tarjolla myös buffet-lounas.

Lounasravintolat

Kahvila Oskari

Kahvila Oskari on ihana kodikas kahvila 120 vuotta vanhassa puutalossa keskellä Lahtea. Talon rauhoittava tunnelma, erittäin tasokkaat herkut sekä runsaat täyteläiset erikoiskahvit tekevät jokaisesta vierailusta nautittavan.

Lounasravintolat

Linkku Bistro

Pikaruoan klassikkoannoksia uudella twistillä Lahden vanhalla linja-autoasemalla keskustassa.

Lounasravintolat

Makuria

Valoisa lounas-kahvila sekä kokoustila Lahden Kujalassa. Lounas tarjolla arkipäivisin klo 10.30-14.00.

Lounasravintolat

M19 Food Market

Lounasravintola ISKU Centerillä. Tarjolla on päivittäin vaihtuvat viisi erilaista lounasvaihtoehtoa: kotiruoka tai kasvisruoka buffetista sekä delisalaattiannos ja a la carte -annoksia suoraan kokilta.

Lounasravintolat

Ravintola Mänty

Lounasravintola Mänty tarjoaa maittavan kotiruokalounaan Lahden Hennalan kaupunginosassa. Samassa yhteydessä toimii leipomonmyymälä, josta on mahdollista ostaa mukaan leivonnaisia ja pikkusuolaisia.

Lounasravintolat

Eat Well

Itämaisia ja Välimeren makuja modernilla tvistillä Kauppakeskus Trion naapurissa, Kauppakadun ja Vapaudenkadun kulmassa.

Lounasravintolat

Burgerin himoon | Barot’s

Uusi burgereiden ja grilliherkkujen ravintola Lahden Renkomäessä, Kärkkäisen tavaratalon ja Renkomäen ostospaikkojen naapurissa. Kokeile vaikkapa Barot's Smoky BBQ:ta, Halloum Burgeria tai ribsejä.

Lounasravintolat

Sushi Royal

Suosittu sushi-buffet Lahden torin laidalla. Buffessa sushien lisäksi myös muita aasialaisia ruokia.

Lounasravintolat

Vesijärven satama | Piano Paviljonki

Arkkitehti Gert Wingårdhin suunnittelema Piano Paviljonki sijaitsee Lahden parhaalla paikalla Vesijärven äärellä Vesijärven satamassa. Paviljonki on avoinna kesäisin – se toimii kahvilana ja illanviettopaikkana. Tarjolla on myös salaattilounasta ja herkullisia purtavia.

Lounasravintolat

Lounaskori

Tunnelmallinen lounasravintola Liike- ja yrityskeskus Korissa, vanhassa bussitehtaassa Lahden Villähteellä. Tarjolla perinteisen kotiruokalounaan lisäksi runsas aamupala.

Lounasravintolat

Ravintola Werstas

Nauti lounaasta historiaa huokuvassa miljöössä Askotalossa. Tarjolla ns. Front Cooking -lounas. Valitse makumatkasi: Home made, Street food tai Taste and Inspiration ja kokkimme loihtivat lounaasi silmiesi edessä. Kun haluat lounastaa ruokaisan salaatin merkeissä, rakennat mieleisesi kokonaisuuden Delisalaatti-pisteessämme. Lounas on tarjolla arkipäivisin.

Lounasravintolat

Juvenes Ravintola Kivi

Ravintola Kivi tarjoilee maukasta ja terveellistä kotiruokalounasta joka päivä – myös arkipyhinä. Kivi palvelee myös tilausravintolana ja räätälöi mielellään ruokailupalvelut juhlatiloihin. Ravintola Kiven juhlatilat sijaitsevat Lahden keskustassa Sibeliuksenkadulla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Monipuoliset tilat mahdollistavat niin pienemmän porukan kokoukset, kuin reilusti yli sadan hengen tilaisuudetkin.

Lounasravintolat

Konnichiwa

Sushibuffet Lahden pääkadun varrella. Valikoimiin kuuluu noin 30 sushin valikoima niin klassisia susheja kuten makit. gunkanit ja nigirit merenelävä- ja kasvistäytteillä kuin myös uusia herkullisia makuyhdistelmiä. Sushibuffetin lisäksi tarjolla myös tuoretta ja herkullista sashimia, Miso-keittoa sekä herkullisen valikoiman lämpimiä aasialaisia ruokia. Buffettiin sisältyy maukas makea jälkiruoka, sekä kahvi ja tee.

Lounasravintolat

Jokimaan Ravikeskus

Jokimaan Ravikeskus, 6 km Lahden keskustasta isännöi huippuravitapahtumien lisäksi säännöllisesti myös monenlaisia muita massatapahtumia. Lounasravintola Jokimaa palvelee katsomorakennuksen 3. kerroksessa maanantaista perjantaihin.

Lounasravintolat

Ravintola Toros TexMex

Tunnelmallinen ravintola Toros tarjoaa maittavia TexMex-herkkuja ja pizzoja Lahden ydinkeskustassa Hämeenkadulla.

Lounasravintolat

Jonel Thai

Jonel Thai tarjoaa herkullisia Thaimaan keittiöiden erikoisuuksia ravintolassaan Lahden ydinkeskustassa. Poikkea paikan päälle syömään lounasta listalta suositusta lounas-buffetpöydästä. À la carte -listalta löydät kattavan valikoiman upeita herkkuja, niin pienelle kuin suurelle seurueelle.

Lounasravintolat

Teivaan satama | Ravintola Lokki

Maisemaravintola Lokki sijaitsee Teivaan satamassa Vesijärven rannalla, kävelymatkan päässä keskustasta ja Matkustajasatamasta. Maukas ja runsas buffetpöytä on tarjolla viikon jokaisena päivänä. Ravintolassa on myös mahdollista järjestää erikokoisia tilaisuuksia.

Lounasravintolat

Pancho Villa

Pancho Villa on kauppakeskus Sykkeessä sijaitseva meksikolaistyylinen ravintola. Pancho Villa tarjoilee näyttäviä, herkullisia ja reiluja annoksia listalta sekä arkisin monipuolisen lounaan runsaine salaattipöytineen.

Lounasravintolat

Pikku Makalu

Maukasta ja aitoa nepalilaista ruokaa. Ruokalistaan on koottu herkullisia ja perinteisiä nepalilaisia ruokalajeja. Nepalilaisen ruoan lisäksi listalta löytyy suosittuja eteläaasialaisia annoksia, kuten tikka-, kofta-, curry- ja tandoori-annoksia sekä naan-leipää.

Lounasravintolat

Bistro Popot

Sympaattinen ja lämmintunnelmainen ruokaravintola Lahden ydinkeskustassa. Lounas, viinibaari, retroja herkkuja ja trendikästä street foodia sekä pöydässä jaettavaa ruokaa.

Lounasravintolat

Vesijärven satama | Ravintola Lastu

Suomalaisesta metsästä pelkistettyjen makujen ja Vesijärven teollisesta historiasta ruokaansa inspiraation ammentava, ravintola Lastu tarjoaa mieleenpainuvan ravintolakokemuksen aina aamiaisesta konsertti-illallisiin Lahden Sibeliustalolla, Vesijärven satamassa.

Lounasravintolat

Cham Chan

Cham Chan tarjoilee perinteisiä ja maukkaita Thai-ruokia lounasaikaan Lahden keskustan alueella. Ravintolan yhteydessä toimii Thai-ruokamyymälä, josta löydät erilaiset ruokavalmisteet ja mausteet kotikokkailuun.

Lounasravintolat

Alex Food & Café Lahti

Alex Food & Cafèssa, tavaratalo Sokoksen katutasossa, voi nauttia raikkaan salaatin, rapsakan patongin tai mehevän toastin.

Lounasravintolat

Heliopolis Cafe

Herkullinen salaatti- ja lounasbuffet tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista.

Lounasravintolat

Siipiravintola

Siipiravintola on herkullisia chicken wingsejä ja muuta fingerfoodia tarjoava A-oikeuksin varustettu seurusteluravintola.

Lounasravintolat

Ravintola Koti

Arkisin tarjolla maittava kotilounas kello 10:30-13:30 Lahden Messukeskuksessa toisessa kerroksessa. Tarjolla on salaattipöytä, keitto, pääruoka, jälkiruoka sekä kahvi.

Lounasravintolat

Lahden Urheilukeskus | Ravintola Voitto

Ravintola Voitto toimii lounas- ja tilausravintolana Lahden Urheilukeskuksessa hyppyrimäen juurella. Upea lasiseinä tarjoaa hienon näköalan hyppyrimäkiin.

Lounasravintolat

Wanha Herra

Lahden vanhusten asuntosäätiön Ravintola Wanha Herra sijaitsee Lahden keskustassa Paavolan kaupunginosassa Hyvinvointikeskus Wanhassa Herrassa. Ravintolassa on tarjolla lounasta päivittäin. Wanhan Herran viisi kabinettitilaa soveltuvat hyvin 2 – 70 henkilön kokous- ja koulutustilaisuuksiin.

Lounasravintolat

Ravintola Iso-Kukkanen | Liikuntakeskus Pajulahti

Maisemaravintolan runsaassa noutopöydässä on päivittäin tarjolla maittava aamiainen, lounas ja päivällinen. Ruokalistan perustan luovat kotimaiset ja pääasiassa lähituottajien raaka-aineet.

Asikkala

Lounasravintolat

Ravintola Oinas

Vääksyssä sijaitseva ravintola Oinas on perheyritys ja tarjoaa mm. pizzaa, kebabia ja pihvejä.

Lounasravintolat

Vanha Vääksy | Majakkapaviljonki

Suosittu Majakkapaviljonki sijaitsee Vääksyn kanavan suulla Päijänteen puolella. Paviljongilta avautuu upeat maisemat Päijänteelle.

Lounasravintolat

Ravintola Jalmar

Ravintola Jalmar on herkuttelupaikka Vääksyssä, Mikkolan kartanon piharakennuksessa. Jalmarin listalta löydät maittavia ruoka-annoksia sekä arkisin monipuolisen lounaspöydän.

Lounasravintolat

Route 24

Route 24 on rento, amerikan henkinen pysähdyspaikka 24 tien varressa Vesivehmaalla.

Hartola

Lounasravintolat

Kuninkaan Portti

Poikkea uniikille taukopaikalle 4-tien varteen Hartolassa. Tarjolla on kauniiden maisemien ja vasta remontoitujen tilojen lisäksi lounasta, a la cartea ja pikaruokaa. Kunikaan Portti avaa ovensa 7.5.2021 remontin jälkeen.

Lounasravintolat

Jari-Pekka

Jari-Pekka Hartola 24h liikenneasema tarjoaa hyvää ja monipuolista palvelua, sekä ruokailumahdollisuuden kellon ympäri. Liikenneasemalta löytyvät saman katon alta buffet, Kotipizza, Hesburger, Subway ja á la carte.

Heinola

Lounasravintolat

Vierumäki | Ravintola V

Ravintola V on rennon hienostunut ravintola, joka palvelee aamusta iltaan, alkaen hotellin aamiaisesta lounaalle ja päivällisistä myöhäisiin illallisiin sekä viikonloppujen brunssikattauksiin. Ravintola V tarjoilee korkealaatuista ruokaa klassikoita rakastaen, mutta myös trendejä mukaillen. Raaka-aineet ja maut ovat sekä läheltä että kaukaa.

Lounasravintolat

Vierumäki | Ravintola Puhti

Ravintola Puhti palvelee kaikkia Vierumäen vieraita, vapaa-ajan viettäjiä, opiskelijoita, urheilijoita ja lomalaisia monipuolisilla antimilla. Ravintolan päivä alkaa hyvinvoinnin aamiaisella ja jatkuu lounaan sekä päivällisen noutopöydillä, joissa jokaisella on mahdollisuus aidosti koota omaa energiatarvettaan ja ruokavaliotaan vastaava maistuva kokonaisuus.

Lounasravintolat

Vierumäki | Kahvila Pihkala

Entinen Tahkon kahvila on uudistunut ja on nyt kahvila Pihkala. Pihkala tarjoilee rehtejä ja rehellisiä kahvilatuotteita aamusta iltaan. Sen olohuonemaisessa ympäristössä voit nauttia kupin erikoiskahvia, uunituoreita leivonnaisia tai vaikkapa aamupuuron tai vegaaniseen keittolounaan. Kahvilassa saatavilla vegaaninen keittolounas päivittäin klo 11-15. Keiton seuraksi leipää, levitteitä ja ripotteita.

Lounasravintolat

Heinolan Heila

Heila tarjoilee suomalaisia makuja suoraan suomalaisilta tuottajilta. Pientuottajien puhtaat ja maukkaat herkut takaavat nautinnollisia makuelämyksiä, joita Heila tarjoaa kaupan, kahvilan, ravintolan, lihatorin ja pienpanimokaupan kautta.

Lounasravintolat

Vierumäki | Golf Paviljonki

Golf Paviljonki tarjoaa kesäisin loistavat puitteet herkullisille ruokahetkille.

Lounasravintolat

Burgerin himoon | Kusmiku Street Food & Bar

Kusmiku tarjoilee herkullista katuruokaa Heinolan torin kulmalla. Listalta löydät niin burgerit kuin kuuluisat spessuleivät, janon sammuttamiseen valikoima erikoisoluita.

Lounasravintolat

Erolan Kahvi ja Pulla

Perheyritys Erolan Kahvi ja Pullan lounas-ruokala sijaitsee Heinolassa. Herkullisten leipomotuotteiden lisäksi tarjolla on arkisin maukasta lounasta.

Lounasravintolat

RantaCasino Restaurant & Bar

RantaCasino on tasokas koko perheen ruoka- ja seurusteluravintola Heinolan kuvankauniissa satamassa. Ruokalistalta löydät kevyitä lounasvaihtoehtoja, trendikkäitä burgereita kuin myös juhlaviin illallisiinkin sopivia menukokonaisuuksia.

Lounasravintolat

Ravintola Kesti

Kesti tarjoilee maittavaa, terveellistä ja monipuolista lounasta noutopöydästä tai mukaan otettuna.

Lounasravintolat

Ravintola Kymenkartano (entinen Konsuli)

Ravintola Kymenkartano tarjoilee maittavaa, terveellistä ja monipuolista lounasta noutopöydästä tai mukaan otettuna. Uudistunut ravintola avautui juuri remontin jälkeen.

Lounasravintolat

Ravintola Lily

Viihtyisä ravintola Lily on Heinolan keskustassa sijaitseva kiinalainen ravintola. Satokaudella ravintolan vihannekset kasvavat ravintolan pihapiirissä omassa maassa.

Lounasravintolat

Helin Pizzeria ja Kebab

Helin Pizzeria ja Kebab tarjoaa arkisin lounasta noutopöydästä Heinolassa. Listalta löydät myös pizzat, kebabit ja salaatit.

Lounasravintolat

Teboil Tähtihovi

Heinolan Tähtihovista löydät saman katon alta niin lounaan, a'la carten kuin Teboil Pizzankin. Liikenneasemalla toimii myös hampurilaisravintola Rolls ja kahvio.

Lounasravintolat

Max Grilli ja Heinolan Pizzeria

Max Grilli on Heinolassa toimiva monipuolinen kahvila ja pizzeria.

Lounasravintolat

Torino Pizzeria ja Kebab

Torino on Heinolan keskustassa sijaitseva pizzeria ja kebab-ravintola.

Lounasravintolat

Sport Cafe Heinola

Maukasta lounasta tarjoava lounasravintola ja kahvila Heinolan Versowood Areenan ja yleisurheilukentän kupeessa. Tarjolla myös a la carte -annoksia. Sport Cafe on avoinna arkisin.

Lounasravintolat

Helin Ravintola

Helin ravintolassa nautit maittavasta lounaasta ja herkullisesta A' la carte -menusta viihtyisässä ja historiallisessa ympäristössä. Sunnuntaisin ravintolassa tarjoillaan pizzabuffet.

Lounasravintolat

Ravintola Kettu ja Kana

Heinolan keskustassa torin kupeessa sijaitseva ravintola on tunnettu kanaherkuistaan ja lämpimästä tunnelmastaan.

Lounasravintolat

Vierumäki | Kahvila-ravintola Greeni

Sporttaajan tai liikkujan huoltotauko ei katkaise urheilun flowta, koska kahvilasta näkee kentille. Greenissä tarjolla ovat Vierumäen omassa keittiössä valmistetut kahvilatuotteet, kuten tuoreet pullat ja kahvileivät, makusi mukaiset salaattiannokset sekä Vierumäen legendaariset pizzat. Kahvilan yhteydessä on myös valikoima kioski- ja hygieniatuotteita, jäätelöä sekä juomia. Nappaa välipala tai unohtunut hammasharja kätevästi mukaasi, samalla hoituu myös vastaanottoasiointi.

Hollola

Lounasravintolat

Takami Asian Restaurant

Aasialaisia makuja tarjolla lounasaikaan Hollolan Salpakankaalla.

Lounasravintolat

Hollolan kirkonkylä | Hollolan Vanha Kunnantupa

Hollolan kirkonkylän kulttuurihistoriallisessa miljöössä toimii lounasravintola ja pitopalvelu. Tila on vuokrattavissa pitopalvelun kanssa erilaisiin tilaisuuksiin. Tilat soveltuvat noin 80 hengen tilaisuuksiin. Tupa on avoinna ympäri vuoden.

Lounasravintolat

Hollolan kirkonkylä | Ravintola Kunnantupa

Kodikas ravintola Hollolan kirkolla Linnavuoren rinteellä. Tarjolla on kotoista maukasta lounasruokaa arkisin ja perinteistä hollolaista pitosyömistä viikonloppuisin.

Lounasravintolat

Ravintola Soramäen Pirtti

Ravintola Soramäen Pirtti on perinteikäs ja viihtyisä ruoka- ja seurusteluravintola Hollolassa. Soramäen Pirtti tarjoilee maittavan lounaan ja á la carte valikoiman. Paikkakunnan "olohuoneena" se tarjoaa maittavan ruuan ja juomien lisäksi iloisen palvelun.

Lounasravintolat

Café Anita

Pieni lämminhenkinen lounas-kahvila Hollolan kuntakeskuksessa.

Iitti

Lounasravintolat

Lounas Café Kanttiina ky

Lounas Café Kanttiina tarjoilee maittavaa kotiruokalounasta Iitissä. Lounaan lisäksi tarjolla on sekä suolaisia että makeita herkkuja kahvin kera nautittavaksi.

Lounasravintolat

Kausalan Matkakeidas

Iitin Kausalassa sijaitseva Matkakeidas tarjoaa täyttävää aamiaista, maittavaa kotiruokalounasta sekä a la cartea ja pienempään nälkään kahvilan herkkuja.

Lounasravintolat

Vanha Sampo

Lounas- ja tilausravintola Iitin keskustan tuntumassa idyllisissä Sampolan maalaismaisemissa, 1940-luvulla rakennetussa entisessä kansakoulussa.

Padasjoki

Lounasravintolat

Sarinan tupa

Herkullisia burgereita, pizzoja ja kahvin kera makeita tarjolla vanhan nelostien varrelle Padasjoella.

Lounasravintolat

Ravintola Modetti

Ravintola Modetti tarjoaa herkullisen lounaspöydän, josta ravintola on erityisesti tunnettu. Palan painikkeeksi ja janon sammuttimiksi löytyy hyvät juomavalikoimat.

Sysmä

Lounasravintolat

Sysmän Autoservis Oy, Teboil Sysmä

Sysmän Autoservisellä huolletaan niin autoja kuin ihmistä. Kotilounasta on tarjolla arkisin seisovasta pöydästä ja kahvilasta löydät pienempään nälkään maittavia vaihtoehtoja virvokkeiden kera.

Lounasravintolat

Hotelli-ravintola Uoti

Uoti on hotelli-ravintola Sysmän keskustassa. Viihtyisässä hotellissa on kahdeksan huonetta muunneltavissa yhden, kahden tai kolmen hengen huoneiksi.