Tule oppimaan kiehtovaa leijahiihtoa kokeneen ohjaajan johdolla!

Meillä on käytössä superkevyitä Flysurfer Peak singleskin -lumileijoja! Ajanmukaiset turvalaitteet ja lentää erittäin kevyessä tuulessa.

Leijahiihto on nopeaa ja kiehtovaa, voit liikkua haluttuun suuntaan kuin purjehtien, nykyaikaiset leijamme eivät jätä kylmäksi.

Kurssin sisältö:

Osa 1: Turvallisen paikan valinta, tuuliteoria, leijan valmistelu ensimmäiselle lennolle, leijan lentäminen, hätävapautuksen harjoittelu, tuuliikkunateoria (leijan liikealueen ääriviivat), teho, leijan turvallinen laskeminen, leijan pakkaaminen leijapussiin. (suksia tai lumilautaa ei tarvita!)

Pieni tauko usein tässä välissä, lounasta tms., tarvitset tälle toiselle osiolle jo mukaan sukset/ lumilaudan

Osa 2: Leijan valmistelu omatoimisesti lennätystä varten, leijan nosto sukset/lumilauta jalassa, tehontuotto, liikkeelle lähtö, käännökset, ajo loivaan vasta-, sivu ja myötätuuleen (kurssin valinta ja pito), leijan hallittu alasotto ja pakkaus. Harjoituksen purku.

Hinta: 290€/hlö, sisältää alv 24%. Otamme max. 2 henkilöä kurssille. Tätä tuotetta et voi ostaa suoraan verkkokaupastamme, saat ennakkomaksupainikkeen sähköpostiisi kurssia ennen.

Kesto: 4 tuntia

Kurssin hinta sisältää leijojen, valjaiden, jääruuvien, naskaleiden ja kypärän vuokrauksen sekä koulutuksen.

Pukeutuminen sään mukaan, kerrosvaatteet, lämpimät tukevat jalkineet ja lämmin takki hetkelliseen lämmittelyyn. Termoksessa suositellaan lämmintä juomaa. Yrityksellämme on vakuutus kouluttajallemme. Varmista ennen kurssille osallistumista, että tapaturmavakuutuksesi on kunnossa. Jotkut vakuutusyhtiöt vaativat erillisen urheilulisäosan. Leijakurssin suorittaminen on aina omalla vastuullasi.