Makuelämyksiä

Maistelumenuita, suklaakouluja, viski- viini- ja oluttastingejä. Metsäillallisia ja villiruokakävelyitä. Lähiruokaa ja puhtaita makuja. Keräsimme vinkit herkullisimmista makuelämyksistä ja oheisohjelmista, joilla piristää kokouspäivää tai palkita omaa työtiimiäsi.

Visit Lahti – tuo veden kielelle.

Ruoka maistuu luonnon helmassa

Best Lake Nature Adventure lohikeitto

Metsäillallinen

Kokouspäivän kruunaa illallinen nuotiolla tai kodalla. Rentoudumme virkistävällä kävelyllä metsän läpi nuotiopaikalle, jossa eräkokkimme valmistaa herkullisen kolmen ruokalajin illallisen. Metsäillallisia toteutetaan ympärivuoden ja raaka-aineet valitaan sesongin mukaisesti. Voitte valita menun sesongin vaihtoehdoista, hinnat alkaen 69,00€/hlö, minimi 10 hlöä.

Best Lake Nature Adventures sienimetsällä

Villiruokakävelyt ja -minikurssit

Lahden seudun puhtaat metsät ovat täynnä villiruokaa. Villiruokakävelyillä tutustumme sesongin antimiin: villiyrtteihin, marjoihin ja sieniin. Poimimme niitä myös mukaamme ja taukopaikalla valmistamme niistä pienet maistiaiset. Villiruoka minikurssilla perehdymme luonnon antimiin perusteellisimmin ja se sopii hyvin vaikkapa virkistyspäivän ohjelmaksi. Hinta alkaen 59€/hlö.

Suut makiaksi

Sibeliustalon Ravintola Lastuun on avattu suklaapuoti, jonka käsintehtyjen suklaiden takana on suussa sulavilla kakkubuffeillaan meitä jo ihastuttanut kondiittori Mia. Mia järjestää tilauksesta myös suklaatyöpajoja, joissa opit konvehtien teon temperoinnista alkaen.