Uimaan ja kylpylään

Uinti lämpimässä vedessä ja sauna rentouttaa aina. Etsitpä sitten aikuiseen makuun sopivaa rauhallista kylpylää tai koko perheen uimapaikkaa, meiltä löytyy mistä valita. Lahden seudulta löydät lukuisten mökki-hotpoolien lisäksi Kumpeli ja Nowene Span sekä 10 uimahallia.

Kumpeli Spa Heinolassa

Kumpeli Spa on rentoutumiskylpylä, jonka allasosastolla on käytössäsi porealtaat, terapia-allas sekä kylmä/kuuma-kävelyaltaat. Nauti monipuolisesta saunamaailmasta, istahda suolahuoneeseen tai ihastele ulkona avautuvaa syksyistä jokimaisemaa.
Spa on avoinna maanantaista lauantaihin klo 14-21.

Katso lisää

Nowene Nordic

Nowene Nordic -kylpylä sijaitsee Heinolassa, historiallisessa Valolinnan ympäristössä. Nowene Nordicissa voit kokeilla ja nauttia neljän erilaisen saunan tunnelmista. Kylpylässä voit pulahtaa monissa uima-altaissa – käytössäsi 24 asteinen Mielikin Lempilampi, lämminallas, poreallas sekä Hiisi-paljuallas ulkosalla.

 

Katso aukioloajat ja hinnat

Lahden seudun uimahallit

Uimahallit

Nastolan uimahalli

Nastolan uimahalli sijaitsee itä-Lahdessa, Nastolan asuinalueella. Hallissa on kuusiratainen 25-metrinen uima-allas uimataitoisille, lastenallas, jonka maksimisyvyys on 100cm sekä kylmävesiallas.

Uimahallit

Sysmän uimahalli

Sysmän uimahalli sijaitsee Sysmän Palvelutalossa. Uimahallin yhteydessä toimii myös kuntosali ja kahvio. Tarkemmat ajat yleisöuintivuoroille löydät Sysmän kunnan sivuilta.

Uimahallit

Kivimaan uimahalli

Uimahalli Lahden keskustan tuntumassa Kivimaan kaupunginosassa. Hallissa on kuusiratainen 25-metrinen allas uimataitoisille ja lisäksi lastenallas, jonka maksimisyvyys on 80 cm. Uutuutena on kylmäallas, johon voi kuntoilun jälkeen pulahtaa virkistymään.

Uimahallit

Saksalan uimahalli

Saksalan uimahalli palvelee eteläistä Lahtea Saksalan asuinalueella. Hallissa on viisiratainen 25-metrinen uima-allas uimataitoisille ja lisäksi lastenallas, jonka maksimisyvyys on 80 cm.

Uimahallit

Heinolan uimahalli

Heinolan monipuolinen uimahalli tarjoaa erilaisia allastiloja koko perheelle.

Uimahallit

Lahden Uimahalli

Lahden uimahalli sijaitsee keskustan länsipäässä lähellä Urheilukeskusta. Hallissa on 25-metrinen allas, jossa on 1m, 3m ja 5m hyppylavat. Lastenaltaan maksimisyvyys on 82 cm. Hallissa on erilliset terapia- ja poreallas.

Uimahallit

Hollolan uimahalli

Salpakankaan kuntakeskuksessa sijaitseva Hollolan uimahalli on valoisa ja viihtyisä kaikille ikäryhmille soveltuva vesiliikuntapaikka.

Uimahallit

Uimahalli Jokihelmi

Kodikas kylpylämäinen uimahalli Padasjoen keskustassa.

Pajulahden ja Vierumäen uimahallit

Pajulahden uimahalli

Vierumäen uimahalli

Kylmiin vesiin

Leppoisia löylyjä