Satamapalvelut veneilijöille

Eteläinen Järvi-Suomi tarjoaa paljon koettavaa veneilijälle aina vasta avatusta Kimolan kanavasta suojaisiin retkisatamiin, joihin ankkuroitua vaikka yöksi.

Välillä tarvitaan myös palveluita tankkauksesta septitankin tyhjennykseen. Ja kokkausvastuussa olevan on ihanaa päästä valmiiseen pöytään – kurkkaa vinkkimme kivoista satamaravintoloista ympäri Lahden seutua.

Katso satamat kartalla

Lahden satamat

Satamapalvelut veneilijöille

Enonsaari

Vesijärvellä sijaiseva Enonsaari on mukava picnic- ja retkeilykohde, jossa toimii kesäaikaan kahvila.

Satamapalvelut veneilijöille

Vesijärven satama | Lahden satama

Lahden Matkustajasatamassa on vierasvenepaikkoja päiväkävijöille. Vesijärven satama, matkustajasatama, Satamakatu 7, 60°59,6´ 25°38,8´ Laitureissa 30 vieraspaikkaa aisakiinnityksellä, maks. 4 h, ei yöpymiseen. Vesijeteillä ei Vesijärven sataman alueelle. Satamassa on lisäksi ravintoloita ja kahviloita.

Satamapalvelut veneilijöille

Teivaan vierassatama

Teivaan vierassatamassa ( Jalkarannantie 15, 60°59,4´ 25°38,5´ ) on paikkoja vieraileville veneilijöille. Teivaan sataman vierasvenepaikat ovat sivukiinnityspaikkoja (alongside) sataman eteläosassa. 2-6 m veneitä mahtuu noin 15 kpl. Laiturissa on mahdollista yöpyä.

Satamapalvelut veneilijöille

Niemen satama

Niemen satama on palvelusatama, josta löytyvät kaikki veneilijän palvelut. Vierasvenepaikat: Niemen satama, 61°00,6´ 25°39,0´ Ilmoittautuminen ja maksut Ravintola Ranch Club, Kipparinkuja 2, puh. 044 988 9010. Laiturissa 14 vieraspaikkaa. Vuorokausimaksu on 11,00 € (3 h ilmainen) ja sähkömaksu 2,50 €.

Satamapalvelut veneilijöille

Myllysaaren satama

Myllysaaressa on Lahden purjehdusseuran vierasvenepaikkoja vieraslaiturissa ja peräpoijuilla varustettuja paikkoja C-laiturissa. Saaressa ei ole vierasveneille tarkoitettua jätehuoltoa. Myllysaaressa yöpyvien vierasveneiden tulee sopia vierailustaan LPS:n toimiston kanssa, puh. 044 0698 450. Vierasvenepaikkamaksu: 20 € / vrk tai 100 € / 2 viikkoa. Maksun voi suorittaa MobilePay -sovelluksella tai seuran pankkitilille.

Asikkalan satamat

Satamapalvelut veneilijöille

Kalkkisten satama

Kalkkisten satamassa vierasvene – ja vuokravenepaikkoja. Laivalaiturin vieressä on veneiden vesillelasku- ja nostopaikka. Sataman koordinaatit: 61°17,5’ 25°40,4’

Satamapalvelut veneilijöille

Karisalmen laivalaituri

Karisalmen sillan itäpuolella laituri, johon voi kiinnittyä sivukiinnityksellä. Laituria käyttää myös reittiliikenne Päijänteen kansallispuistoon. Sillan tuntumassa on veneenlaskuluiska, P-paikka ja kesäkioski.

Satamapalvelut veneilijöille

Lehmonkärjen vierasvenelaituri

Lehmonkärjen vierasvenelaituri sijaitsee Päijänteellä, Vähä-Äiniön lahdessa. Päijänteen kansallispuisto sijaitsee vain noin 15 minuutin venematkan päässä.

Satamapalvelut veneilijöille

Kanavalahden vierasvenesatama

Satama- ja ravintolapalvelut Vääksyn kanavalla Päijänteen rannalla. Vierasvenesatamassa on n 30 vierasvenepaikkaan. Polttoainemyynti, juomavettä, ravintolapalvelut, WLAN-yhteys, pilssivesien ja septitankin tyhjennys. Vuokra 12 € /vrk, sisältää sähkön ja suihkun käytön. Koordinaatit: 61°10,3′ 25°31,9′

Satamapalvelut veneilijöille

Kuotaan satama

Kuotaan satama sijaitsee Mustaniementien päässä Vääksyssä. Kuotaan satamassa on soutuveneille tarkoitettuja telapaikkoja, sähkö- ja vesipiste, veneiden laskuluiska, septityhjennys ja seka- ja enrgiajätepisteet.

Satamapalvelut veneilijöille

Kalkkisten kanava

Kalkkisten kanava mahdollistaa veneliikenteen Päijänteeltä Kymijoen kautta Ruotsalaiselle ja edelleen Konnivedelle ja Kimolan kanavan kautta Pyhäjärvelle. Kanava sijaitsee Asikkalassa, noin viisi kilometriä Kalkkisten kylästä länteen, hieman Kalkkisten kosken pohjoispuolella.

Hollolan satamat

Satamapalvelut veneilijöille

Messilä | Messilän satama

Vieraslaituri ja ravintola, vieraspaikat aallonmurtajan sisäpuolella sataman itäosassa talousjätehuolto ja öljyjätehuolto veneilijöille, juomavettä, pilssivesien ja septitankin imutyhjennys, puhelin ja postilaatikko.

Heinolan satamat

Satamapalvelut veneilijöille

Heinolan Heinäsaari | vierasvenelaituri

Kymijoessa Heinolan edustalla sijaitseva Heinäsaaren leirintäalue palvelee myös veneilijöitä. Yöpyminen Heinäsaaren laiturissa 20€/vrk. Laituripaikkaan sisältyy sähkö ja leirintäaluepalveluiden käyttö (wc-, suihku- ja ruoanlaittotilojen käyttö). Mökkimajoituksen yhteydessä venepaikka sisältyy majoitushintaan.

Satamapalvelut veneilijöille

Heinolan satama

Heinolan monipuolinen satama sijaitsee keskustan kupeessa. Satamassa sijaitsee myös Heinolan kaupungin vierasvenelaituri. Kävelymatkan päässä satamasta sijaitsevat mm. Heinolan tori, majoituspalvelu, ruokakaupat, pankki, posti, lasten leikkipaikka ja esimerkiksi kesäteatteri ja Rantapuisto.

Satamapalvelut veneilijöille

Heinolan Siltasaari

Kahvila Heinolan Siltasaari sijaitsee kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa Siltasaaressa, keskellä Heinolan kansallista kaupunkipuistoaluetta ja tunnetuinta maisemaa. Kahvila on avoinna talviaikaan viikonloppuisin ja kesäaikaan päivittäin.

Iitin satamat

Satamapalvelut veneilijöille

Kausalan veneranta

Kausalan veneranta on veneilijöiden suosiossa. Venerannassa on Iitin kunnan vuokraamia venepaikkoja 239, joista kelluvia ovat 58. N= 6753736 E= 463459 Vierasvenepaikkoja 2 kpl, sivukiinnitys. Syvyys: 1-1,1 m

Satamapalvelut veneilijöille

Pohjanmäen veneranta

Radansuun vierasvenerannat houkuttelevat luontoa ja kulttuuria etsiviä retkeilijöitä. Pohjamäen veneranta sijaitsee lähellä Iitin kirkonkylää, josta löytyy historiallisia kohteita sekä kotiseutumuseo. Kirkonkylän kylätalossa sijaitsee kesäkahvila, jonka tarjontaan kuuluu erilaisia herkkuja ja vaihtuvia taidenäyttelyjä. N= 6755522 E= 466298 Vieraspaikkoja 1 kpl Veneenlaskuluiska ja pysäköintialue

Satamapalvelut veneilijöille

Urajärven vierasvenelaituri

Vierasvenelaiturin vieressä on uimaranta, josta löytyy kelluva ponttonilaituri, pukukopit ja kompostivessa. Urajärven uimarannalla on vesivessa miehille ja naisille ja uimarannan yhteydessä on lasten leikkipaikka, beach volley -kenttä, matonpesupaikka ja veneiden laskuluiska. Uimarannan vieressä on lisäksi Iitin jousiampujien jousiammuntakenttä. N= 6753945 E= 466764 Vieraspaikkoja 2 kpl Syvyys ~ 1 m

Satamapalvelut veneilijöille

Kuoppaniemen vierasvenelaituri

Iitin Kirkonkylässä Kuoppaniemen laivalaiturilla ja venerannassa on laavu, nuotiopaikka ja vessa. Venerantaan on hyvät kulkuyhteydet tietä pitkin ja venerannasta löytyy veneenlaskuluiska. Voit myös saapua veneellä, sillä venerannasta löytyy venelaituri. Rannasta voit ihailla teräsrakenteista Virran siltaa, joka on valmistunut vuonna 1964. N= 6756284 E= 467140

Satamapalvelut veneilijöille

Hiidensaaren vierasvenelaituri

Hiidensaari ja Hiidenvuori muodostavat merkittävän kansallismaisemakohteen Iitin Pyhäjärvellä. Hiidensaaressa voit retkeillä patikoiden, maastopyörällä, tai tulla vesitse veneellä tai meloen. Hiidensaari on Heinola – Voikkaa melontareitin varrella. Hiidensaari on myös retkisatama. Kimolan kanavan valmistumisen myöden sataman pääsee kiinnittymään hieman isommallakin veneillä. N= 6763434 E= 469520

Satamapalvelut veneilijöille

Huutotöyryn vierasvenelaituri

Vuolenkoski on veneilijälle erinomainen matkakohde. Kimolan kanavan länsipää on Iitin Vuolenkoskella, sinne on helppo matkata Kouvolan, Lahden ja Heinolan suunnalta. Vuolenkoskelta löytyy Jakokunnan kaksi laituria, joita veneilijät voivat käyttää päivävierailuihin. Kioskinrannan ja Vuolenkosken Jakokunnan yhteistä vanhaa laituria voivat veneilijät käyttää päivävierailuihin. Iitin kunnan vierasvenelaiturilla on mahdollisuus enintään 24 h mittaisiin pysäköinteihin. Vierasvenelaiturissa voi yöpyä veneessä. Laiturin yhteydessä valmius septitankin tyhjennykselle.

Padasjoen satamat

Satamapalvelut veneilijöille

Päijänteen kansallispuisto | Kelventeen retkisatamat

Kelventeen retkisatamat: Hinttolan hiekat – Retkisatama, itäpuolella hiekkaranta vastapäätä Hinttolansaarta. Telttailu sallittu, kuivakäymälä ja tulentekopaikka. Kyyränlahti – Retkisatama, länsipuolella hiekkaranta. Kuivakäymälä ja tulentekopaikka. Retkisatama, länsipuolen eteläisempi laguuni. Vain matalakulkuisille veneille (<0,7m). Kapea reitti, mutta perillä hiekkarantaa. Telttailupaikka, kuivakäymälä ja tulentekopaikka. Koukunlahti – Retkisatama, Itäpuolen syvä lahti, jonka suulla pohjoispuolella on kivi. Jyrkästi syvenevät sorarannat. Tulentekopaikka ja kuivakäymälä. Karhunkämmen – Retkisatama, länsipuolen pohjoisempi laguuni on syvä ja rantautua voi köliveneilläkin. Tuloväylä on erittäin kapea rannan ja kivien välistä, on ajettava n.10m rannasta. Kivi on usein merkitty, mutta merkki voi puuttua. Ranta tällä kohdalla soraa. Lounais-länsituulella voi laguuniin ajo ja poispääsy olla mahdotonta. Tulentekopaikka ja kuivakäymälä. Isohieta – Retkisatama, hiekkaranta, melko matalaa. Telttailu sallittu, kuivakäymälä ja tulentekopaikka. Likolahti – Retkisatama, hiekkaranta. Kuivakäymälä ja tulentekopaikka. Kirkkosalmi – Retkisatama, tulentekopaikka ja kuivakäymälä. Hirvisaari – Retkisatama (Hollolan veneseura), laituri ja poijut. Grillikatos, käymälä, sauna. Kartta: http://julkaisut.metsa.fi/assets/pdf/lp/Esitteet/paijannefin.pdf

Satamapalvelut veneilijöille

Padasjoen Laivaranta | Kiuasniemi Marina

Padasjoen Laivaranta on eteläisen Päijänteen suurin veneilykeskus ja erinomainen tulosatama vesistöön. Laivaranta sijaitsee aivan Päijänteen kansallispuiston edustalla ja sieltä on kätevä venematka esimerkiksi kansallispuiston 8 kilometriä pitkälle Kelventeen harjusaarelle, joka on suosittu retkikohde laguunimaisine hiekkarantoineen. Huoltorakennus ja tankkauspalvelut ovat käytössä pe 30.04.2021 alkaen, Septi uusitaan ja on toiminnassa 15.05.2021 alkaen.

Sysmän satamat

Satamapalvelut veneilijöille

Ilola Innin vierasvenesatama

Ilola Innin vierasvenesatama on valittu vuoden 2021 ja 2022 vierasvenesatamaksi. Satamaan pääsee helposti rantautumaan Tehinselältä. Kahvila-ravintolan palveluista pääset nauttimaan suurella aurinkoterassilla.

Satamapalvelut veneilijöille

Päijänteen kansallispuisto | Päijätsalon retkisatama

Päijätsalon retkisatama sijaitsee Sysmässä ja se on osa Päijänteen kansallispuistoa ja metsähallituksen aluetta. Laituriin ankkurilla kiviä varoen. Nuotiokehä, käymälä ja näkötorni.

Satamapalvelut veneilijöille

New Port Sysmä

New Port Sysmässä on venetankkausasema, septin ja pilssin tyhjennys, vesipiste, veneenpesupaikka ja vierasvenelaituri. Venepaikkoja on tarjolla kahdessa eri sijainnissa: Suopellon ja Ilolan satamissa.

Satamapalvelut veneilijöille

Sysmän kirkonkylän satama

Kuvankaunis väylä Päijänteeltä suoraan Sysmän keskustaan. Kirkonkylän satamassa on vieraslaituri, septitankin tyhjennys, puhdas vesi ja Rantaterassin ravintolapalvelut. Venepaikat ovat tarkoitettu pienemmille retkiveneille.

Kanavien kautta uusille vesille

Kesällä 2020 avattu Kimolan kanava, Vääksy ja sitä ympäröivät tunnelmalliset Vanhan Vääksyn nähtävyydet, ravintolat ja putiikit sekä Kalkkinen viini- ja puutarhatiloineen houkuttelevat risteilemään ja viihtymään.

Lue lisää

Satama- ja laivaravintolat

Satama- ja laivaravintolat
Lahti

Kesäravintola Bar & Restaurant Kommodori

Bar & Restaurant Kommodori toimii kesäravintolana kauniissa Myllysaaressa. Idyllinen, v. 1910 valmistunut puujugendia edustava rakennus luo tunnelmalliset puitteet herkutteluhetkiin. Tarjolla on terassimenun ja laadukkaan casual dining – menun lisäksi Lahden parhaat vohvelit ja laaja jäätelövalikoima sekä juomavalikoima. Kesäravintola avaa ovensa 3.6.2022. Toukokuussa ravintola toimii tilausravintolana ja -saunana. Kommodorissa pääset herkuttelemaan myös vappubrunssilla su 1.5. tai äitienpäiväpöydässä su 8.5.

Satama- ja laivaravintolat
Lahti

Vesijärven satama | Sataman terassi Arla

Sataman Arla-terassi sijaitsee Lahden matkustajasataman ytimessä, nostalgisen Arla-proomun rinnalla. Arlan ulkoilmaterassilla nautitaan maistuvia grilliruokia, pikkupurtavia ja kesäisiä juomia hyvässä seurassa – aivan veden äärellä. Lauantai-iltoja Arlan kesäterassilla vauhdittavat suositut livemusaillat.

Satama- ja laivaravintolat
Lahti

Teivaan satama | Ravintola Nosturi

Tarjoamme monipuolista katuruokaa ja elämyksiä ainutlaatuisella ravintolakonseptilla höystettynä Teivaan satamassa. Ravintola on syystauolla 12.9. alkaen. Nosturin tiloja ja saunaa on mahdollisuus vuokrata yksityistilaisuuksiin myös tauon aikana. Kysy lisää: info@ravintolanosturi.fi

Satama- ja laivaravintolat
Sysmä

Ilola Inn

Täysin uudistettu yli 130-vuotias hirsikievari on valmistunut Sysmän Suopeltoon. Ilola Inn on korkeatasoinen kokonaisuus majoitusta, lähiruokaa, aktiviteettejä ja nautintoja Päijänteen rannalla.

Satama- ja laivaravintolat
Lahti

Ace Cafe Lahti

Ace Cafe Lahti on ensimmäinen Lontoon ulkopuolella oleva Ace Cafe -perheeseen kuuluva kahvila-ravintola.

Satama- ja laivaravintolat
Sysmä

Sysmä Marina

Kesäravintola ja -kahvila Sysmän keskustassa sijaitsevassa Sysmän satamassa. Viihtyisältä terassilta avautuu hienot maisemat Päijänteelle. Marinan edustalta pääsee kesäisin myös järviristeilyille.

Satama- ja laivaravintolat
Huutotöyry

Vuolenkosken kylä | Vuolenkosken Rantamesta

Rennon fiiliksen rantaravintola avautui kesän 2020 alussa Vuolenkoskelle. Piipahda kahville, jäätelölle, pitsalle tai viettämään iltaa.

Satama- ja laivaravintolat
Vääksy

Vanha Vääksy | Majakkapaviljonki

Suosittu Majakkapaviljonki sijaitsee Vääksyn kanavan suulla Päijänteen puolella. Paviljongilta avautuu upeat maisemat Päijänteelle.

Satama- ja laivaravintolat
Padasjoki

Padasjoen Laivaranta | Kiuasniemi Marina

Padasjoen Laivaranta on eteläisen Päijänteen suurin veneilykeskus ja erinomainen tulosatama vesistöön. Laivaranta sijaitsee aivan Päijänteen kansallispuiston edustalla ja sieltä on kätevä venematka esimerkiksi kansallispuiston 8 kilometriä pitkälle Kelventeen harjusaarelle, joka on suosittu retkikohde laguunimaisine hiekkarantoineen. Huoltorakennus ja tankkauspalvelut ovat käytössä pe 30.04.2021 alkaen, Septi uusitaan ja on toiminnassa 15.05.2021 alkaen.

Satama- ja laivaravintolat
Lahti

Vesijärven satama | Kokka Bistro&Bar

Bistro&Bar Kokka tarjoaa parhaita makuelämyksiä maailmalta Lahden satamassa, Sibeliustalon naapurissa. Ruokalistalta löytyy mm. dry ager -kaapissa raakakypsennettyä lihaa, pöytäseurueen kesken jaettavia annoksia, artesaanipizzoja sekä pieniä tapasherkkuja.

Satama- ja laivaravintolat
Sysmä

Sysmän kirkonkylän satama

Kuvankaunis väylä Päijänteeltä suoraan Sysmän keskustaan. Kirkonkylän satamassa on vieraslaituri, septitankin tyhjennys, puhdas vesi ja Rantaterassin ravintolapalvelut. Venepaikat ovat tarkoitettu pienemmille retkiveneille.

Satama- ja laivaravintolat
Lahti

Vesijärven satama | Jäätelölaiva Banana Split

Jäätelö maistuu makealta historiallisella laivalla, sillä Banana Splitin laiva m/s Tuulantei on yksi Vesijärven ja Päijänteen vanhimmista matkustajalaivoista – vesillä jo vuodesta 1880.

Satama- ja laivaravintolat
Lahti

Ranch Club

Vesijärven rannalla Niemen palvelusatamassa sijaitseva Ranch Club tarjoaa kauniiden maisemien ympäröimänä rentouttavia hetkiä niin maitse kuin vesiteitse saapuville vieraille.

Satama- ja laivaravintolat
Heinola

RantaCasino Restaurant & Bar

RantaCasino on tasokas koko perheen ruoka- ja seurusteluravintola Heinolan kuvankauniissa satamassa. Ruokalistalta löydät kevyitä lounasvaihtoehtoja, trendikkäitä burgereita kuin myös juhlaviin illallisiinkin sopivia menukokonaisuuksia.

Satama- ja laivaravintolat
Lahti

Vesijärven satama | Makasiinikahvila

Makasiinikahvilan aurinkoinen terassi on ihanteellinen paikka viettää rentouttavaa kesäpäivää kahvikupillisen äärellä nauttien uunituoreista leivonnaisista sekä maittavista suolaisista herkuista. Tai miten olisi ihana viileä jäätelötötterö?

Satama- ja laivaravintolat
Lahti

Vesijärven satama | Terassiravintola Satama

Tervetuloa herkuttelemaan! Terassiravintola Satama palvelee Lahden satamassa monipuolisesti niin suuremman kuin pienemmänkin nälän yllättäessä.

Satama- ja laivaravintolat
Lahti

Vesijärven satama | Piano Paviljonki

Arkkitehti Gert Wingårdhin suunnittelema Piano Paviljonki sijaitsee Lahden parhaalla paikalla Vesijärven äärellä Vesijärven satamassa. Paviljonki on avoinna kesäisin – se toimii kahvilana ja illanviettopaikkana. Tarjolla on myös salaattilounasta ja herkullisia purtavia.

Satama- ja laivaravintolat
Lahti

Vesijärven satama | Kanttiini Risa Robell

Risa Robell toimii Lahdessa Vesijärven satamassa tunnelmallisessa makasiinirakennuksessa. Miltä kuulostaisi herkulliset letut ja pehmis kesäpäivän ratoksi?

Satama- ja laivaravintolat
Lahti

Vesijärven satama – lahtelaisten kesäolohuone

Lahden matkustajasatama tarjoaa loistavan ympäristön kesäpäivän viettoon. Sataman ravintolat, laivaravintolat ja kahvilat terasseineen ovat ihan must Lahden kävijälle. Miltä kuulostaisi vaikkapa paikallisen Teerenpeli-panimon olut Sulami-leivän kera tai mahtavan kokoinen korvapuusti entiseen juna-asemarakennukseen sisustetussa Kahvila Karirannassa. Tai pehmikset jäätelolaivan kannella?

Satama- ja laivaravintolat
Lahti

Vesijärven satama | Laivaravintola S/S Ilona

Laivaravintola Kaunis Veeran pikkusisko S/S Ilona tarjoaa mahtavat puitteet järjestää yksityistilaisuudet, viini-illat, juhlat, illanvietot, kokoustilat, sauna-illat ja muut tilaisuudet niin yrityksille kuin yksityisille.

Satama- ja laivaravintolat
Lahti

Vesijärven satama | Laivaravintola Kaunis Veera

Ruokaravintola, entinen halkoproomu, Kaunis Veera on Lahden sataman helmi. Tarjolla herkullista ruokaa a lá carte -listalta tai lounaspöydästä kesäaikaan.

Satama- ja laivaravintolat
Lahti

Teivaan satama | Ravintola Lokki

Maisemaravintola Lokki sijaitsee Teivaan satamassa Vesijärven rannalla, kävelymatkan päässä keskustasta ja Matkustajasatamasta. Maukas ja runsas buffetpöytä on tarjolla viikon jokaisena päivänä. Ravintolassa on myös mahdollista järjestää erikokoisia tilaisuuksia.

Satama- ja laivaravintolat
Lahti

Vesijärven satama | Laivaravintola Teerenranta

Laivaravintola Teerenranta on sisävesilaivaan rakennettu uudenaikainen terassiravintola Lahden Matkustajasatamassa. Laivalta on mukava seurailla satamatorin vilskettä samalla raikkaita ja maukkaita Teerenpeli Panimo & Tislaamon tuotteita nauttien.

Satama- ja laivaravintolat
Lahti

Vesijärven satama | Ravintola Lastu

Suomalaisesta metsästä pelkistettyjen makujen ja Vesijärven teollisesta historiasta ruokaansa inspiraation ammentava, ravintola Lastu tarjoaa mieleenpainuvan ravintolakokemuksen aina aamiaisesta konsertti-illallisiin Lahden Sibeliustalolla, Vesijärven satamassa.

Satama- ja laivaravintolat
Sysmä

Pinxinmäki

Pinxinmäki sijaitsee Sysmän Suopellossa, New Port Sysmä -vierasvenesataman kupeessa. Pinxinmäellä pääset ihailemaan laadukasta taidetta kesätaidenäyttelyssä ja nauttimaan kesäravintolan maistuvaa ruokaa paikallisista raaka-aineista.

Venevuokraus

Venevuokraus
Lahti

Charter-purjehdukset | Järvikameli

Charter-purjehduksia Lahdessa. Lähde ilta- tai päiväpurjehdukselle Vesijärvelle.

Venevuokraus

Bout-venekyytisovellus

Bout toimii markkinapaikkana venekyydeille ja -elämyksille. Palvelu yhdistää asiakkaan paikallisten palveluntarjoajien kanssa. Asiakkailta ei vaadita veneilytaitoja tai aikaisempaa kokemusta veneilystä. Bout edellyttää palveluun liittyviltä kuljettajilta lainvaatimat pätevyydet, joten matkustajat voivat keskittyä nauttimaan järvellä olosta.

Venevuokraus
Padasjoki

Vesitaksi Päijänteen kansallispuistoon | Päijänteen Vesitaksi

Lähde veneretkelle laadukkaalla Yamarin 81DC -veneellä. Vesitaksimme kuljettaa jopa 9 hengen porukan vaikkapa Päijänteen kansallispuistoon, Kelventeen kahden kilometrin mittaisen, upean harjusaaren laguunirannoille ja patikkareiteille.

Venevuokraus

Skipperi-venevuokraus

Haluatko nauttia veneilystä, mutta et halua omistaa venettä? Vuokraa vene suoraan omistajalta pitkälle tai lyhyelle veneseikkailulle. Skipperi-palvelun kautta tämä on helppoa. Uutuutena tarjolla on Lahdessa ja Vääksyssä myös kuukausimaksullinen Skipperi Fleet- venepalvelu, jonka kautta saat varattua Skipperi- kaupunkiveneitä veneretkille rajattomasti.

Venevuokraus
Vääksy

Lake Life Finland

Venetaksipalvelut Vääksystä Päijänteen kansallispuistoon, veneretket Etelä-Päijänteellä ja tunnelmalliset saunaillat saaressa. Käytössämme on Silver Hawk 540, joka on näppärä ja turvallinen päiväretkivene. Veneeseen mahtuu kuusi henkeä, joten ota mukaan perhe, ystävät tai työkaverit. Me huolehdimme sujuvasta venekyydistä ja sinä voit nauttia kesäpäivästäsi järvellä.

Venevuokraus
Sysmä

Välinevuokraus | Camping Sysmä

Camping Sysmä on avoinna kesäkaudella. Vuokrattavana soutuveneitä, kajakkeja ja SUP-lautoja sekä polku- ja potkupyöriä.

Venevuokraus
Mankala

Välinevuokraus | Yli-Kaitala Resort

Iitin Mankalassa sijaitsevasta Yli-Kaitalasta voit vuokrata välineitä mieleiseesi aktiviteettiin sekä kesällä että talvella. Vuokrattavana on kesäaikaan mm. Sup-lautoja, Moottorivene SunBuster 20 hv, Moottorivene SunBuster XL 70 hv, soutuveneitä, kanootteja, polkupyöriä ja uisteluvarusteita.

Venevuokraus
Mankala

Metkan Mökit

Metkan Mökit sijaitsevat Kymijoen rannalla Mankalassa. Tarjolla on neljä varustetasoltaan erilaista mökkiä: Römpsin hirsihuvila isollekin porukalle, korkeatasoinen huvila Miilu, 1800-luvun punainen tupa Santerin torppa ja pieni luonnonläheinen Lossitupa.

Venevuokraus
Asikkala

Lehmonkärki | Venevuokraus

Lehmonkärjen lomakeskus sijaitsee Päijänteen rannalla, Päijänteen kansallispuiston kupeessa. Lehmonkärjestä voi vuokrata veneen kalastusretkelle tai retkelle Päijänteen kansallispuistoon. Venetaksipalvelu Päijänteen kansallispuistoon.

Venevuokraus
Lahti

Venevuokraus | Ravintola Lokki

Ravintola Lokista, Teivaan satamasta, Vesijärven rannalta, voit vuokrata vesijettejä ja soutuveneitä.

Venevuokraus
Lahti

Vesijärvi Cruising -veneretki | Lautturi Group

Tuhti mutta kompakti järvikierros Vesijärvellä!

Venevuokraus
Padasjoki

Venetaksi | Kullasmarina

KullasMarinan Loma-asunnot Padasjoella tarjoavat venevuokrausta virkistyskalastukseen ja huviveneilyyn. Vene on Yamarin 5940, johon mahtuu 5 matkustajaa. Venevuokraan sisältyy aina kuljettaja.

Venevuokraus
Padasjoki

Padasjoen Matkailuinfo Välinevuokraus

Matkailuinfosta saa kesäaikaan lainata Jopo-pyöriä kahdeksi tunniksi. Lisäksi vuokrattavissa sähkö-Jopoja, SUP-lautoja sekä soutu- ja polkuveneitä. Matkailuinfosta voi lainata myös mm. frisbeekiekkoja ja mato-onkia.

Venevuokraus
Heinola

Heinolan Heinäsaari

Heinolan Heinäsaari sijaitsee kauniilla paikalla, kirkasvetisen järven rannalla kävelymatkan päässä Heinolan keskustasta.

Venevuokraus
Heinola

Heinolan Siltasaari

Kahvila Heinolan Siltasaari sijaitsee kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa Siltasaaressa, keskellä Heinolan kansallista kaupunkipuistoaluetta ja tunnetuinta maisemaa. Kahvila on avoinna talviaikaan viikonloppuisin ja kesäaikaan päivittäin.

Venevuokraus

Päijänne Safarit

Purje- ja moottoriveneitä vuokrattavana Päijänteellä.

Venevuokraus
Lahti

Venevuokraus | Menovene

Venevuokrausta sekä ohjattuja veneilykursseja Vesijärvellä ja Päijänteellä kesäkaudella.

Matkailukartalta löydät kätevästi kaikki alueen käyntikohteet ja kahvilat/ravintolat.