Sibeliustalo

Sibeliustalossa vanha teollisuushistoria yhdistyy taitavasti moderniin puuarkkitehtuuriin.

Tilat 1-1000 hengelle

Tunnelmallisesta Metsähallista sekä valoisista erikokoisista kokoustiloista avautuva näkymä Vesijärvelle luo ainutlaatuiset puitteet inspiroivalle kokoukselle ja tapahtumalle. Maailmallakin mainetta saanut Pääsali toimii suurten kokousten areenana ja konserttisalina. Kattavasta konserttitarjonnasta löytyy luonteva vaihtoehto oheisohjelmaksi. Puusepän Sali ja Puusepän Verstas muuntautuvat kokouksiin, iltajuhliin ja näyttelykäyttöön. Ravintolapalvelut räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan tilaisuuteen sopivaksi. Edustavat saunatilat sopivat myös 30 henkilön kokouskäyttöön.

Varaa tästä

Kokoustilat

TILAN NIMI Kerros Pinta-ala (m2) Luokkamuoto Teatterimuoto Banketti Cocktail Kiinteä verkko Langaton verkko Äänentoisto Päivänvalo
Pääsali 1 1836 1100 1229 tilauksesta on tilauksesta
Puusepän sali 2 900 250 500 500 650 tilauksesta on tilauksesta on
Puusepän verstas 1 280 150 250 200 200 tilauksesta on tilauksesta on

Lisätietoja: Pääsalissa muunneltava akustiikka, kuvansiirto muihin tiloihin. Metsähallissa parvet 200 m2 kahdessa kerroksessa. Sisäänajo-ovi autoille kolmeen tilaan talossa. Panoraamakuvat tiloista ja muut lisätiedot www.sibeliustalo.fi.

Monipuoliset tilat taipuvat moneen

Sibeliustalo pääsali Sinfonia Lahti konsertti Lahti Sibelius Hall main hall Lahti Symphony Orchestra

Pääsali on akustinen elämys

Pääsalista löytyy istumapaikat 1229 hengelle. Salin harmoninen värimaailma ja maailmankuulu akustiikka tarjoavat viihtyisät puitteet myös suurille kokouksille, seminaareille ja juhlatilaisuuksille.

Näytä lisää
Sibeliustalo Metsähalli juhlakattaus Sibelius Hall Forest hall Lahti

Metsähallista avautuu upea maisema

1000 neliön kokoinen Metsähalli on Sibeliustalon sydän ja Pääsalin lämpiö, joka yhdistää talon eri osat toisiinsa. Se sopii jopa 700 hengen banketteihin.

Näytä lisää
Sibeliustalo kokoustila järvinäkymällä kongressisiipi Koivu-kokoustila Sibelius Hall meeting room with a lake view congress wing

Uudistunut Kongressisiipi

Kongressisiivestä löytyy viisi eri kokoista tilaa 30-150 hengelle. Kaikista tiloista avautuu mieltä ylentävä maisema Lahden satamaan ja Vesijärvelle. Kongressisiiven uutuus on oma sisäänkäynti sataman puolelle, joten kokouksen tauolla on helppo kipaista pienelle happihyppelylle satamaan.

Näytä lisää
Sibeliustalo Puusepänsali Sibelius Hall Lahti

Rouhea Puusepänsali

Yli 100-vuotiaasta tehtaasta saneerattu Puusepän Sali sijaitsee Sibeliustalon toisessa kerroksessa. Se on muuntautumiskykyinen monitoimitila joka soveltuu kokous-, luento- ja näyttelytilaksi jopa 650 hengelle.

Näytä lisää

Kokouspaketit

Kokopäiväkokous alk. 47,50 €
Kahvilounge aamulla ja iltapäivällä, lounasbuffet ja kahvi, kokoustila max 10 h

Lounaskokous alk. 38,00 €
Kahvilounge, runsas lounasbuffet ja kahvi, kokoustila 1-5 h

Kahvikokous alk. 24,00 €
Kahvilounge, kokoustila 5 h

Kaikki hinnat sisältävät peruskokoustekniikan, muistiinpanovälineet sekä vaatesäilytyksen. Hintoihin lisätään alv 24/14 %. Muutokset mahdollisia. Hinnat per henkilö, vähintään 10 hlöä.

Lue lisää

Ekstra: Piano Paviljonki

Sibeliustalon edustalla komeilevassa Piano Paviljongissa yhdistyvät huipputason puuarkkitehtuuri, ekologisuus sekä muotoilu. Upeat puitteet tarjoava Piano on sopivan kokoinen tila alle 100 henkilön yritys- ja yksityistilaisuuksille.

Lue lisää

Sibeliustalo on elämysten talo

Sibeliustalo istuin seat

Tapahtumia ja konsertteja

Sibeliustalo on paljon muutakin kuin kokoustalo. Sinfonia Lahti, Finlandia-klubi ja Pääsalin monet viihdekonsertit takaavat, ettei talo hiljene koskaan.

Näytä lisää
Ravintola Lastu Sibeliustalo Restaurant Lastu Sibelius Hall

Ravintola Lastu uudistui

Art Deco -tyylistä ja Mauno Hartmanin taiteesta inspiroituneen sisustuksen saanut ravintola tarjoaa raikkaan lounasbuffeen, paikallisia makuja á la carte -listalta sekä viikonloppu- ja kakkubrunsseja.

Näytä lisää
Sibeliustalo Metsähallin tähtitaivas Sibelius Hall

Kurkista kulissien taa opastetulla talokierroksella

Sibeliustalossa järjestetään ryhmille tilauksesta taloesittelyitä. Taloesittelyssä käydään läpi talon historiaa ja arkkitehtuuria sekä tutustutaan sen moninaisiin tiloihin.

Näytä lisää