Korkeatasoiset ravintolat, kivat kahvilat ja maalaisgourmeeta päijäthämäläisittäin

Lahden seutu on ruokamatkailijalle villi ja valloitettava maakunta. Huippuravintoloita harrastavan kannattaa tutustua vuoden ravintolaksi valittuun Ravintola Rouxiin, Ravintola Taivaanrantaan, Bistro Popotiin tai sataman ravintoloihin.

VINKKEJÄ RUOKA- JA MAKUMATKAILIJOILLE

 
Cafe Kailas

Kahvilat

Ihanat kahvilat herkkuineen ja erikoiskahveineen odottavat! Kokeile vaikkapa uutta Cafe Kailasta Heinolan Siltasaaressa, tunnelmallista Karirantaa Vesijärven satamassa tai ihanaa Lintan Kammaria Sysmässä. Hartolan La Kar de Mummasta löydät upean valikoiman gluteenittomia tuotteita.

 
MeaManna

Lounasravintolat

Maistuisiko luomulounas MeaMannassa tai kotiruoka söpössä pikkuravintolassa Lahden Kauppahallissa? Hollolan keskiaikaisella kirkolla herkuttelet Kunnantuvan runsaassa buffet-pöydässä. Tai inspiroidut upeista maisemista lounaan äärellä - kokeile Voittoa hyppyrimäkien juurella tai Lokkia Vesijärven rannalla.

 

Illallisravintolat

Vuoden ravintola Roux, rento Taivaanranta, suosittu Popot, Casseli Vesijärven satamassa, pippuripihveistään tunnettu El Toro, ihana italialainen Mamma Maria, viikinkiravintola Harald, Kanavan Kunkku Vääksyn kanavan varrella. Valinnan varaa riittää niin fine diningin kuin rennon illallisen ystäville.

 
Puro Cafe

Vegaanin vaihtoehto

Lipterin, MeaManna, Café Caribia, Fafa's ja Oskarin kahvila tarjoavat mahtavia makuja ja valinnan varaa vegaaniruuan ystäville.

 
Möysän musaklubi

Yöelämä

Etsitkö parhaita keikkapaikkoja? Möysän Musaklubi Lahden keskustassa, legendaariset Torvi ja Tirra sekä Sibeliustalon Finlandia-klubi pitävät nupit kaakossa monipuolisilla keikkakalentereillaan!

 
satama

Satama- ja laivaravintolat

Kesän must-juttu on suunnata satamaan - kahville, jätskille, syömään, oluelle tai muuten vain hengailemaan ja nauttimaan tunnelmasta veden äärellä.

 

KOKEILE JA MAISTELE MYÖS NÄITÄ

 
Keinuhonka

Paikalliset herkut kotiinviemisiksi

Poimi tästä paikallisherkkujen parhaat tuliaisvinkit.

 
Vellamo

Vellamomenu

Maakuntamenu tarjoaa päijäthämäläisiä makuja.

Vellamomenu – maakunnan maut lautasella (artikkeli julkaistu 9.4.2019) Lue tästä >>

 
brunssi

Brunssille!

Aamiainen vai lounas? Miksei molemmat - brunssilla päivä alkaa rennosti herkutellen.