Ilola Inn

Ilola Inn sijaitsee Sysmän Suopellon kärjessä aivan Päijänteen äärellä. Ilola Inn on tasokas boutiquehotelli, joka tarjoaa majoituksen lisäksi kokous- ja virkistyspalveluja. Kesäisin myös Sysmän upein aurinkoinen terassi ja kahvila-ravintola sekä kattavat veneilypalvelut.

Ilola Inn kokoukset meetings

Ilola Inn toivottaa kaikki tervetulleiksi aistimaan pienen ja ylellisen boutique-hotellin ilmapiiriä sekä maistelemaan paikallisia makuja. Ilola Innissä on mahdollista järjestää kokoukset 10–24 henkilön ryhmille majoituksella tai päiväkokouksena – vain sinun ryhmällesi. Lisäksi ruoan ympärillä järjestetään erilaisia tapahtumia syksyn ja talven aikana myös yksittäismatkailijoille.

 

Ilola Inn hotel restaurant

Auringossa kylpevä suuri puuterassi infinity pool-altaineen ja lounge-nurkkauksineen luo täydellisen tunnelman ylelliselle lomalle. Kesän grilli-illat viikonloppuisin houkuttelevat herkuttelijoita. Keittiössä suositaan pientuottajien ja -toimittajien tuotteita ja mm. burgereissa käytetään paikallisen sysmäläisen Risteli Charolais -nautatilan lihaa.

Leivonnaiset on pitkälti itse leivottuja, erikoisuuksina ovat kehuja keränneet ruokaisat piiraat sekä muhkeat täytetyt croissantit, joita saa aukioloaikoina ison terassin kahvilasta.

Kodikkaasti sisustetun hotellin persoonallisten huoneiden ja sviittien näkymät avautuvat Päijänteelle. Neljän hotellihuoneen ja neljän sviitin kokonaisuus on vuokrattavissa kokonaan esimerkiksi juhliin tai yritysten tarpeisiin.

Ilola Inn restaurant

Tilausravintolana toimivan ravintolan ruokalistalta löytyy aina kalaa. Lautasella paikallisen sysmäläisen kalastajan aamulla nostamaa kuhaa, korvasienimuhennosta, perunapinaattikakkua ja paahdettua parsaa.

Satamassa on 20 vierasvenepaikkaa ja veneilijöille suihkut, sauna sekä wc. Perinteisen rantasaunan lisäksi käytössä on spasauna ja ympärivuotisessa käytössä oleva lämmitetty ulkouima-allas. Ilola Inn vuokraa myös sup-lautoja ja fatbike-pyöriä. Läheinen Päijätsalon alue vastapäätä tarjoaa kiehtovia päivä- ja luontoretkireittejä.

Ilola Inn, Suopellontie 703, 19700 Sysmä
ilolainn.fi