Risteilylle

Tutustu Järvi-Suomeen risteilylaivan kannella seilaten. Lahden Vesijärven satamasta risteillään Vääksyn kanavalle ja takaisin sekä Lahti-Heinola-Lahti -reitillä syyskuun alkuun asti. Heinolasta taas hyppäät vaikkapa Kimolan kanava -risteilylle tai Vuolenkosken kesätori -retkelle.

Suuremmalle porukalle laivat järjestävät tilausristeilyitä ihan oman aikataulun ja reittitoivomuksen mukaan myös syksyn saapuessa.

Yleisöristeilyt 2024

Lahden matkustajasatamasta pääset risteilemään Vääksyn kanavalle ja Heinolaan Päijänne-Risteilyt Hildenin laivoilla. Lounas- ja illallisristeilyt Vääksyn kanavalle alkavat 16.5. ja kulkevat 7.9. asti. Lahti-Heinola-Lahti -reitillä risteillään 5.6.-4.9.2024. Heinolaan mennessä voit myös nousta laivaan Vääksyn kanavalta tai Kalkkisista. Tutustu risteilyjen tarkempiin aikatauluihin ja osta liput täältä.

Heinolasta pääset risteilemään Kimolan Kanavalle ja Vuolenkoskelle. M/S Pyhäjärvi risteilee kesäkuusta elokuuhun Heinolasta Kimolan kanavalle perjantaisin ja Vuolenkosken kesätorille lauantaisin. Päijänne-Risteilyt Hilden risteilee lauantaisin Heinolasta Kimolan kanavan läpi Kouvolaan ja takaisin ajalla 29.6. – 27.7.2024.

Päijänteen kansallispuistoon

Kulkee Vetten Halki Jenni-Maria III -aluksellaan risteilee Päijänteen kansallispuiston Kelventeen saarelle Padasjoelta ja Karisalmesta tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin ajalla 25.6. – 2.8.2024

Aikataulut Päijänteen kansallispuistoon

Kesän risteilyt Kimolan kanavalle

Päijät-Hämeen uusimmalle kanavalle, Kimolan kanavalle pääsee kesällä risteillen. Vietä kaunista päivää risteillen kanavalle ja koe kanavan sulutus. Kimolan kanavalle pääset eri pituisilla risteilyillä seuraavasti:

Heinolan Laivaosakeyhtiön M/S Pyhäjärvi -laivalla Heinolan satamasta perjantaisin kesäkuusta elokuun loppuun asti.

Päijänne-Risteilyt Hildenin laiva risteilee lauantaisin heinäkuussa. Laivamatkalla poiketaan Vuolenkoskella ja kuljetaan Kimolan kanavaa pitkin aina niin pitkälle kuin laivalla pääsee eli Kouvolan Voikkaalle Virtakiven satamaan.

Tilauksesta vesille

Haluatko muokata omanlaisesi risteilyreitin ja varata laivan kokonaan itsellesi käyttöön? Lahden seudulla on monia risteilijöitä, joita saa varata tilauksesta eri kokoisille ryhmille.
Tutustu alla oleviin risteilijöihin ja varaa oma risteilysi!