Herkuttelua viihtyen jo vuodesta 1999

Vasta keitetyn kahvin aromi ja hurmaava korvapuustin tuoksu leijailee kutsuvasti torilla ja se tulee meiltä!

Tervetuloa nauttimaan kotoisia leivonnaisia, joita itse paikan päällä leivomme pikkuruisessa mutta tehokkaassa keittiössämme. Korvapuustit, voisilmäpullat ja munkit ovat muhkeita ja herkullisia. Meiltä saat mukaasi aidot rukiiset karjalanpiirakat, jotka juhlapöydistä loppuvat aina ensimmäisenä, niin vastustamattomia kun ovat. Suolaisia piirakoita leivomme päivittäin. Huomioimme valikoimassamme erikoisruokavaliot ja meiltä löytyy niin makeaa kuin suolaista jokaiseen makuun.

Tilauksesta leivomme perinteisiä suomalaisia leivonnaisia lusikkaleivistä juhlaviin kakkuihin. Voileipäkakkuja meiltä on helppo tilata muutaman päivän varoajalla. Täytteissä emme säästele ja reseptimme ovat hyviksi testattuja ja makoisia; maut kuin mummolassa! Joskus asiakas tuo oman reseptinsä, minkä leivomme. Soitat vain ja tilaat – meillä hinnat ovat edulliset ja laadusta ei tingitä.

Kahvilassamme on rento tunnelma, aina ystävällinen palvelu ja kunnioitamme perinteitä sisustusta myöten. Pieniin yksityistilaisuuksiinkin kodikas kahvilamme soveltuu mainiosti. Käy peremmälle, haluamme palvella sinua!

Terveisin Tarja