Lomakiven päärakennuksessa Pitotalossa on valmistettu ruokaa tilauksesta vuodesta 2006 alkaen. Juhlat ja tapaamiset monipuolisella juhlamenulla ovat jääneet monelle mieleen maukkaina ruokamakuina. Vuosien varrella on tuvassa pidetty monet syntymäpäivät, muistotilaisuudet, kokouksia ja koulutuspäiviä.
Lomakiven tilausravintolassa on anniskeluoikeudet.
Lomakiven maatilan pelloilla kasvaa luomuviljaa, siksi suosimme luomutuotteita ja läheltä saatavia raaka-aineita. Valmistamme ruokaa omassa keittiössä alusta alkaen. Tämän vuoksi erikoisruokavaliot ovat meille tuttuja. Ammattikokki ymmärtää olla huolellinen ruuan valmistuksessa. Hän on saanut Suomen Ruoka-artesaanit ry:ltä sertifioinnin Lomakiven lusikkaleiville. Niiden valmistaminen tapahtuu perinteisen käsityötaidon avulla, paikallisista raaka-aineista ilman säilöntä – ja lisäaineita.