Tutustu viinimakuihin, jotka ovat nostaneet Suomen maailmankartalle viininvalmistajana. Useimmat viineistämme ovat voittaneet kansainvälisiä palkintoja, Yhdysvalloissa, Saksassa ja Ranskan arvostetuissa kilpailuissa.

Ainoa Viinitila sijaitsee Hollolassa, vain 10 km päässä Lahden keskustasta ja 4 km moottoritien neloshaarasta.

Viinitila koostuu tuotantolaitoksesta, myymälästä ja maisteluhuoneesta, jotka kaikki sijaitsevat samassa rakennuksessa. Aurinkoisella säällä meillä on myös ulkoterassi. Vierailijat voivat ostaa pulloja viiniämme, joiden alkoholipitoisuus on enintään 13 prosenttia. Viiniä myydään myös lasillisittain ja sitä voi nauttia maisteluhuoneessamme tai ulkona kesän auringossa.

Oman tuotantomme lisäksi vierailijat voivat ostaa huolellisesti valikoituja korkealaatuisia paikallistuotteita myymälästämme.

Tuotantolaitoksemme kierrokset ja strukturoidut maistelut (pelkkää viiniä tai viinin lisäksi juustoja tai muita ruokia) ovat saatavilla etukäteen varattuna.

Erityinen bussikierros-paketti on saatavilla suurille ryhmille (20-50 henkilöä). Se sisältää neljä pientä viinilasia henkilöä kohden, esityksen, jossa jaamme viinitilan tarinan, sekä kierroksen tuotantolaitoksessa. Hinta on 13 € henkilöä kohden ja se on varattava etukäteen.