Pientuottajien kauppapaikka ja kahvila-ravintola Heinolan Heila on ruokamatkailijan elämyskeidas nelostien varrella Heinolassa.

Lähiruokatorina aloittanut Heila on oma ainutlaatuinen maailmansa, josta löytyy niin kahvila-ravintola, kauppa, leipomo kuin oma pienpanimokin. Nyt Suomen juurevin tuottajatalo ruokkii päivittäin ikimuistoisen maukkaasti ohikulkijat ja paikalliset sekä tarjoaa kauppapaikan yli 250 pientuottajalle.

Heinolan Heilassa löydät suomalaisia hilloja, säilykkeitä, juustoja, mehuja, vihanneksia, leipomotuotteita, hunajaa, käsityötuotteita, lahjoja ja paljon muuta.

Heila myy palvelutiskillään laadukasta ja tuoretta naudanlihaa, kausittaisia kalatuotteita. Tunemme jokaisen tuottajamme, joten ruoan tarkka alkuperä on tiedossa. Paikalliset pientuottajat, käsityöläiset ja muut käsityöläiset pitävät Heilan kaupan hyvin varusteltuna henkilökohtaisilla ja kauniilla lahjoilla sekä kodin sisustustuotteilla.

Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa, ja monipuoliseen valikoimaamme kuuluu luonnonkosmetiikkaa, saunatuotteita, keittiötarvikkeita, pienhuonekaluja, makeisia, suomalaista käsityötä ja paljon muuta.

Heilassa on myös avara ja viihtyisä kahvila-ravintola, jossa matkailijat ja muut ohikulkijat voivat pitää taukoa tuoreen Kahiwa-kahvin, Heilan leipomon herkkujen ja paikallisen ruokaravintolan aitojen makujen parissa. Heilan lounaslista vaihtuu viikoittain, ja lisäksi tarjoamme sesongin suositusannoksia.

Tervetuloa