Kotieläinfarmimme on ihanteellinen paikka, jossa voi tavata ystäviä, tutustua tilan eläimiin ja viettää hauskan päivän monipuolisten aktiviteettien parissa. Tekemistä löytyy niin päiväkoti-ikäisille lapsille, kuin koululaisille ja erisuuruisille ryhmille: tykyporukoille, lomailijoille, kesämökkiläisille ja eläkeläisille.

Päivän kruunaa kahvilamme oman tilan herkut: Maatilallamme tuotetaan naudan- ja strutsinlihaa – ja ateriamme ovatkin valmistettu pääosin oman tilan ja suomalaisten lähituottajien raaka-aineista. Herkkuja ja muita tilan tuotteita saa ostaa mukaan esimerkiksi tuliaiseksi omasta tilapuodistamme. Alueella sijaitsee myös useita grillikatoksia, joissa voi valmistaa omia eväitä.

Myymälämme yhteydessä on Grillikahvila, josta saa päiväkahvien lisäksi ruoka-annoksia ja hampurilaisia oman tilan herkullisista lihoista ja makkaroista. Lisäksi tarjolla on paikallisten pienpanimoiden limonadeja, oluita sekä siidereitä ja muita alkoholituotteita.

Kilkkilän Farmi sijaitsee Vuolenkoskella, luonnonkauniissa idyllisessä pikkukylässä Pohjois-Iitissä. Tilaa on viljelty, sen maita muokattu ja peltoja kohennettu vuosisatojen ajan.