Kumpeli Spa

Heinolan kylpyläperinnettä jatkavan kylpylä- ja kokoushotelli Kumpeli Span ravintolan näkymät Kymijoelle ihastuttavat ympäri vuoden. Valkoinen näköalaterassi yrttitarhoineen on lämpimänä kesäpäivänä elämys ja pysähtymisen arvoinen paikka. Upealla terassilla on mahdollisuus nauttia juomien lisäksi ruokia hotellin uudistuneelta á la carte -listalta, jolta löytyy esimerkiksi itse savustettua lohta, paellaa, hampurilaisia sekä Wings-kanansiipiä.

Kumpeli Span rentotunnelmaisessa ravintolassa pääsee ihastelemaan upeita auringonlaskuja ja maistelemaan á la carte -listan herkkuja, joissa maistuvat sesongin parhaimmat maut. Keltavahveroa sisältävä hienostunut sienicapuccino on yksi uusista alkuruoista ja aina klassikko Toast skagen -katkarapuleipä toimii mainiosti kevyenä lounaana esimerkiksi kylpyläkäynnin jälkeen.

Kumpeli Spa

Paikan päällä savustettu lohi on keittiön ylpeyden aihe ja sitä tarjoillaan kesäisten lisukkeiden kanssa.

Kumpeli Spa

Suklaan ystäviä hemmotellaan suussa sulavalla suklaabrowniella ja kirsikkahillokkeella. Makuhermoja hivelevä tyrnijäädyke viilentää kuumana kesäpäivänä.

Kumpeli Spa

Pitkän historian kylpyläkaupunkina omaavassa Heinolassa on panostettu kylpylä- ja hyvinvointipalveluiden lisäksi myös ulkoilu- ja lenkkeilymahdollisuuksiin. Virkistävä lenkki tai kävelyhetki hotellin lähimaastossa ennen hotellin runsasta aamiaista saa päivän alkamaan entistä paremmin. Kylpylän moderni ja monipuolinen saunamaailma spa-allasalueineen sekä relax-rentoutumistiloineen on kokemisen arvoinen

Kumpeli Spa

Hyvä ruoka, palvelu ja upeat maisemat yhdistyvät täydellisesti Heinolan keskustasta kilometrin päässä sijaitsevassa kylpylähotellissa, joka on suunniteltu aikuiseen makuun. Perheomisteinen Kumpeli Spa hotelli tarjoaa täydellisen irtioton ja miniloman sekä tasokkaita ravintolaelämyksiä rauhallisessa ja kaunistunnelmaisessa miljöössä.

Kumpeli Spa, Muonamiehenkatu 3, 18100 Heinola
kumpeli.fi