Lahden makukierros

Ainutlaatuisia herkkuja ja makuja – kävelyretkellä keskustan ja matkustajasataman  alueella löytää paljon mielenkiintoisia kokemuksia ruoan parissa. Samalla voi tehdä ostoksia ja tutustua Lahden nähtävyyksiin.

4 kohdetta
Pituus: noin 2,5 km kävellen
Lähtö: Lahden kauppahalli
Päätepiste: Lahden matkustajasatama

Suosittelemme varmistamaan aukioloajat suoraan yrityksestä.

#1 Lahden kauppahalli

Lahden kauppahallissa voi aamun aloittaa vaikkapa perinteikkään Vaarin kahvilan tuoreella kahvilla ja vastaleivotuilla korvapuusteilla. Kauppahallista löytyy paljon muitakin herkkuja, joita tarjoavat A.O. Vuorisen Lihakauppa, Juustokellari Räsänen, Salpausselän kala, Lahden maatilatori, Café Annika, Soppabaari ja Lahden Thai-Ruoka.

Kauppahalli avoinna: ma-pe 9-17, la 9-15, su suljettu (Huom! katso kauppiaskohtaiset aukioloajat)
Torikatu 3, ​Lahti

Tutustu

#2 Wine Cafe Olavi

Wine Cafe Olavi on rento viinikahvila, jossa on mukava istua tovi vaikka katetulla terassilla ja seurata keskustan elämää maistuvien Teerenpelin juomien ja herkullisten pikkusuolaisten kera.

Aleksanterinkatu 10, Lahti

Tutustu

#3 Bistro Popot

Bistro Popot on viihtyisä ravintola Lahden ydinkeskustassa. Retroja herkkuja ja trendikästä street foodia sekä pöydässä jaettavaa ruokaa. Viinibaari ja mukava valikoima oluita sekä muita juomia. Rautatienkatu 26, Lahti

Tutustu

Matkan varrella Malski ja Malva

Kulttuuria ja makuja

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva

#4 Kahvila Kariranta

Kahvila Kariranta Lahden matkustajasatamassa on tunnettu maukkaista leivonnaisista ja suolaisista herkuista. Terassilta voit seurata sataman elämää ja juoda vaikka kupin kuumaa kaakaota korvapuustin kera.

Avoinna joka päivä. Talvella 9-19, kesällä 9-20
Satamakatu 9, Lahti

Tutustu

Lisävinkkejä

Sinuhen leipomon tuotteet ovat tunnettuja ympäri eteläisen Suomen. Vanhin Sinuhen kahviloista, Sinuhe Cafe Mariankatu, on toiminut lahtelaisten olohuoneena jo 1950-luvulta lähtien. Kahvit, maistuvat leivonnaiset ja lounaat sekä kassin täydeltä herkkuja kotimatkalle Sinuhesta.

Sinuhe Cafe Mariankatu, Mariankatu 21, Lahti
Sinuhe Cafe Trio ja Sinuhe Deli Trio, Aleksanterinkatu 18-22, Lahti
Sinuhen leipomon lounaskahvila, Vuoripojankatu 9, Lahti
sinuhe.fi