Lahden keskustan tunnelmaa

Aloita päivä aamukahvilla, että jaksat tehdä ostoksia vaikka koko päivän. Rautatienkadun kivijalkakaupoista löytyy monenmoista ostosideaa. Lahden keskustassa lounaalle löytyy vaihtoehtoja moneen makuun. Herkkupöytään juustot, kalat, lihat ja leivonnaiset voi käydä hakemassa Lahden Kauppahallista. Suuntaa askeleet myös kohti Malskia.

Kohteena koko Lahden keskusta
Kävellen Matkakeskukselta Malskille 12 min.
Kesto: 4-8 tuntia

Suosittelemme varmistamaan aukioloajat suoraan yrityksestä.

#2 Ostoksia Rautatienkadun kivijalkakaupoissa

#3 Lounasaikaan

#4 Lahden kauppahalli

Lahden kauppahallista torin laidalta löydät paitsi paikallisten tuottajien puoteja, myös pikkukahviloita ja lounasravintoloita. Tervetuloa Kauppahallin tunnelmaan, nautiskele maustuva lounas tai kahvittele suussasulavien leivonnaisten kera. Hallista myös juustot, kalat ja lihatuotteet! Uusin tulokas kauppahallissa on Lahden maatilatori, joka tarjoaa 13 lähialueen tilan tuotteita mm. lihaa, juureksia, salaatteja, yrttejä, maitotuotteita, ternimaitoa, mehuja, hilloja, myllytuotteita ja tuoretta leipää.

Avoinna ma-pe 9-17, la 9-15, su suljettu
Torikatu 3, Lahti

Lue lisää

#5 Malski käy elämän mauista

Upouusi Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva on nyt auki. Malvan museokauppa sijaitsee Malskin ensimmäisessä kerroksessa.
Malva ja museokauppa ovat avoinna ti 10-18, ke 10-21, to-su 10-18, ma suljettu.

Kahiwa Coffee Roasters -paahtimon viinikahvila Kahiwa Coffee & Wine ja lahtelaisen olutkollektiivin Ant Brew -panimopub sekä Malskin Bistro löytyvät Malskilta, entisen panimon tiloista, Lahden keskustasta. Laadukkaiden kahvien lisäksi Kahiwan valikoimissa on mm. valikoituja natural-viinejä, makeita syötäviä sekä artesaanibageleita. Kahiwa on myös Malskilla oma leipomo – Kahiwa Bakeryn ja paahtimo on siirtynyt uusiin tiloihin Lahden Renkomäkeen. Malskin Bistro tarjoaa lounasta, brunsseja sekä illallista.

Malskin Bistro avoinna ma-ti 10.30-14, ke-to 10.30 – 21, pe 10.30 – 22, la 11-22, su suljettu
Kahiwa Coffee & Wine avoinna ma-ti 9-18, ke 9-21, to 9-18, pe 9-20, la 10-20, su 10-18
Päijänteenkatu 9, Lahti
Ant Brew Pub avoinna ti-to 15-22.30, pe 14-01, la 12-01, su-ma suljettu
Mallaskatu 1, Lahti

Turvallisia elämyksiä

Koronaikonit