Lahden keskustan tunnelmaa

Aloita päivä aamukahvilla, että jaksat tehdä ostoksia vaikka koko päivän. Rautatienkadun kivijalkakaupoista löytyy monenmoista ostosideaa. Lahden keskustassa lounaalle löytyy vaihtoehtoja moneen makuun. Herkkupöytään juustot, kalat, lihat ja leivonnaiset voi käydä hakemassa Lahden Kauppahallista. Suuntaa askeleet myös kohti Malskia.

Kohteena koko Lahden keskusta
Kävellen Matkakeskukselta Malskille 12 min.
Kesto: 4-8 tuntia

#2 Ostoksia Rautatienkadun kivijalkakaupoissa

Kiva Kombo

Kiva Kombo, Rautatienkatu 3

Kiva Kombo on lahtelaisen Huhtadesignin tehtaanmyymälä, jossa omat tuotteet valmistuvat myymälän takaosassa sijaitsevassa pajassa. Kivasta Kombosta voit hankkia laadukkaat, kotimaisena käsityönä valmistetut nahkalaukut, pienet tuliaiset ja lahjat sisustukseen tai lapsille. Kaikki täällä myytävät tuotteet ovat made in Lahti. Avoinna: ma-pe 11-17, la- su suljettu, verkkokauppa palvelee 24/7.

MariMari Boutique

MariMari, Rautatienkatu 13 & 18

MariMari on lahtelainen naistenvaate -ja lifestyleliike. MariMarin valikoimiin kuuluu kotimainen, oma MariMari Collection-vaatemallisto sekä vaatemerkkejä ja lifestyletuotteita Euroopasta. Avoinna: ma-pe 11-18, la 11-15, su suljettu, verkkokauppa palvelee 24/7.

Petit St Louis

Petit St Louis, Rautatienkatu 18

Petis St Louis on elegantti ja rento lifestyle-putiikki Lahden keskustassa. Valikoima koostuu korkealaatuisista ja tyylikkäistä naisten vaatteista, parfyymeistä, kodin sisustustarvikkeista, kuten kynttilöistä ja muista erikoistuotteista. Avoinna: ma-pe 11-17 , la 11-15, su suljettu, verkkokauppa palvelee.

Tiistai Shop

Tiistai Shop, Rautatienkatu 18

Trendikäs ja tunnelmallinen lifestyle- ja vaateputiikki. Tiistai Shopista löydät ihania, persoonallisia ja trendikkäitä naistenvaatteita, asusteita, koruja ja kauniita sisustus- ja lifestyletuotteita. HUOM! Avoinna: ti-pe 11-17 la 11-14, verkkokauppa palvelee 24/7.

Millan Putiikki, Rautatienkatu 20

Lifestylepuodin valikoimissa mm. Rivièra Maisonin sisustustuotteita ja Balmuirin tyylikkäitä asusteita sekä kodintuotteita. Vaatevalikoimassa paljon merkkejä kuten Lexington, Mos Mosh, By Malene Birger, Samsoe & Samsoe, Gustav, Neo Noir ja paljon muitakin muodikkaita vaatteita sekä upeita kenkiä. Myös verkkokauppa. Avoinna: ma-pe 11-18, la 11-15, su suljettu.

NP Housukauppa, Rautatienkatu 22

NP Housukauppa – suomalaista designia ja tuotekehitystä jo vuodesta 1919. Vuonna 1919 perustettu Naisten Pukutehdas Oy toimii edelleen lahtelaisena perheyrityksenä. Nykyinen palveleva NP Housukauppa -konsepti sisältää laajan valikoiman naisten housuja, joissa on otettu huomioon erilaiset vartalotyypit. Myös verkkokauppa. Avoinna: ma-pe 10-18, la 10-15, su suljettu.

#3 Lounasaikaan

#4 Lahden kauppahalli

Lahden kauppahallista torin laidalta löydät paitsi paikallisten tuottajien puoteja, myös pikkukahviloita ja lounasravintoloita. Tervetuloa Kauppahallin tunnelmaan, nautiskele maustuva lounas tai kahvittele suussasulavien leivonnaisten kera. Hallista myös juustot, kalat ja lihatuotteet! Uusin tulokas kauppahallissa on Lahden maatilatori, joka tarjoaa 13 lähialueen tilan tuotteita mm. lihaa, juureksia, salaatteja, yrttejä, maitotuotteita, ternimaitoa, mehuja, hilloja, myllytuotteita ja tuoretta leipää.

Avoinna ma-pe 9-17, la 9-14, su suljettu
Torikatu 3, Lahti

Lue lisää

#5 Malski käy elämän mauista

Tulevan Lahden visuaalisten taiteiden museon Malvan museokauppa on Malskikeskuksen ensimmäisessä kerroksessa.
Museokauppa on avoinna ti-pe klo 10-18, la klo 11-16, su-ma suljettu.

Kahiwa Coffee Roasters -paahtimon viinikahvila Kahiwa Coffee & Wine ja lahtelaisen olutkollektiivin Ant Brew -panimopub sekä Malskin Bistro löytyvät Malskilta, entisen panimon tiloista, Lahden keskustasta. Laadukkaiden kahvien lisäksi Kahiwan valikoimissa on mm. valikoituja natural-viinejä, makeita syötäviä sekä artesaanibageleita. Malskin Bistro tarjoaa lounasta, brunsseja sekä illallista.

Malskin Bistro avoinna: ma-ti 10.30-14.00 (lounas), ke-to 10.30-21.00, pe 10.30-22.00, la 14.00-22.00, su suljettu.
Kahiwa Coffee & Wine avoinna: ma-to 9-18, pe 9-20,  la 10-20, su suljettu
Päijänteenkatu 9, Lahti
Ant Brew Pub avoinna: ti-to 15-22.30, pe- la 12-00.30, su-ma suljettu
Mallaskatu 1, Lahti

Turvallisia elämyksiä

Koronaikonit

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin. Tiedot sitoumuksetta.
Tarkistathan aina aukioloajat suoraan kohteesta.