Lahden keskustan tunnelmaa

Aloita päivä aamukahvilla, että jaksat tehdä ostoksia vaikka koko päivän. Rautatienkadun kivijalkakaupoista löytyy monenmoista ostosideaa. Lahden keskustassa lounaalle löytyy vaihtoehtoja moneen makuun. Herkkupöytään juustot, kalat, lihat ja leivonnaiset voi käydä hakemassa Lahden Kauppahallista. Suuntaa askeleet myös kohti Malskia.

Kohteena koko Lahden keskusta
Kävellen Matkakeskukselta Malskille 12 min.
Kesto: 4-8 tuntia

Suosittelemme varmistamaan aukioloajat suoraan yrityksestä.

#3 Lounasaikaan

#4 Lahden kauppahalli

Lahden kauppahallista torin laidalta löydät paitsi paikallisten tuottajien puoteja, myös pikkukahviloita ja lounasravintoloita. Tervetuloa Kauppahallin tunnelmaan, nautiskele maistuva lounas tai kahvittele suussasulavien leivonnaisten kera. Hallista myös juustot, kalat ja lihatuotteet mukaan.

Avoinna ma-pe 7-17, la 9-15, su suljettu
Torikatu 3, Lahti

Lue lisää

#5 Malski käy elämän mauista

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva ja Malvan museokauppa sijaitsevat Malskilla Mallasjuoman vanhassa tehdaskiinteistössä.
Malva ja museokauppa ovat avoinna ti 10-18, ke 10-20, to-su 10-18, ma suljettu.

Saman katon alta löytyvät Kahiwa Coffee Roasters -paahtimon viinikahvila Kahiwa Coffee & Wine sekä Kahiwa Bakery ja lahtelaisen olutkollektiivin Ant Brew -panimopub sekä Malskin Bistro. Laadukkaiden kahvien lisäksi Kahiwan valikoimissa on mm. valikoituja natural-viinejä, makeita syötäviä sekä artesaanibageleita. Malskin Bistro tarjoaa lounasta, brunsseja sekä illallista.

Malskin BistroKahiwa Coffee & Wine
Päijänteenkatu 9, Lahti
Ant Brew Pub
Mallaskatu 1, Lahti

Malskin ravintolat