Lahden keskustan joulutunnelmaa

Aloita päivä aamukahvilla, että jaksat tehdä ostoksia vaikka koko päivän. Rautatienkadun kivijalkakaupoista löytyy monenmoista ostosideaa. Lahden keskustassa lounaalle löytyy vaihtoehtoja moneen makuun. Herkkupöytään juustot, kalat, lihat ja leivonnaiset voi käydä hakemassa Lahden Kauppahallista. Suuntaa askeleet kohti Malskia, josta löydät taide- ja makuelämyksiä saman katon alta.

Kohteena koko Lahden keskusta
Kävellen Matkakeskukselta Malskille 12 min.
Kesto: 4-8 tuntia

#2 Ostoksia Rautatienkadun ja Hämeenkadun kivijalkakaupoissa

Aatekaapin Joulukauppa 2.12.–22.12.

Tunnelmallinen Aatekaapin Joulukauppa avaa jälleen ovensa 1.12. ja on avoinna 22.12.2023 asti.
Joulukauppaan on kutsuttu upea kattaus eettisiä ja ekologisia pienbrändejä, joten tiedossa on joulun persoonallisimmat lahjat ja vielä saman katon alta.
Aleksanterinkatu 13, Lahti
joulukauppaan

#3 Lounasaikaan

#4 Lahden kauppahalli

Lahden kauppahallista torin laidalta löydät paitsi paikallisten tuottajien puoteja, myös pikkukahviloita ja lounasravintoloita. Tervetuloa Kauppahallin tunnelmaan. Nautiskele maistuva lounas tai kahvittele suussasulavien leivonnaisten kera. Hallista myös juustot, kalat ja lihatuotteet.

Avoinna ma-pe 9-17, la 9-14, su suljettu.
Torikatu 3, Lahti

Lue lisää

#5 Malski käy elämän mauista

Lahden visuaalisten taiteiden museon Malva tarjoaa elämyksiä ja tekemistä niin kulttuurin suurkuluttajille, lapsiperheille kuin ensikertalaisillekin. Malvan museokaupasta löydät persoonalliset joululahjat ja lahtiteemaiset tuliaiset.

Suomen toiseksi parhaaksi kahvilaksi syksyllä 2023 äänestetty Kahiwa Coffee Roasters -paahtimon viinikahvila Kahiwa Coffee & Wine leipomoineen löytyy Malskilta. Laadukkaiden kahvien lisäksi Kahiwan valikoimissa on mm. valikoituja natural-viinejä, makeita syötäviä sekä artesaanibageleita. Vivahteikkaat Joulukahvit- voit myös ostaa lahjaksi tai omaan juhlapöytään. Myös lahtelaisen olutkollektiivin Ant Brew -panimopub sekä ravintola Malskin Bistro löytyvät saman katon alta.

Malskin Bistro, Päijänteenkatu 9, Lahti
Kahiwa Coffee & Wine, Päijänteenkatu 9, Lahti
Ant Brew Pub, Mallaskatu 1, Lahti