Lahden keskustan joulutunnelmaa

Aloita päivä aamukahvilla jossakin keskustan tunnelmallisista kahviloista. Ostoksia voit tehdä keskustassa vaikka koko päivän. Rautatienkadun kivijalkakaupoista löytyy monenmoista lahjaideaa – tässä on vain osa tarjonnasta. Lahden keskustassa lounaalle löytyy vaihtoehtoja moneen makuun, siitäkin tässä vain maistiainen. Joulupöytään juustot ja herkut kannattaa käydä hakemassa Lahden Kauppahallista. Suuntaa askeleet myös kohti Malskia ja Lahden museoiden Pop up -kauppaa.

Kohteena koko Lahden keskusta
Kävellen Matkakeskukselta Malskille 12 min.
Kesto: 4-8 tuntia

Täältä voit löytää lisää kiinnostavia jouluisia asioita.

Lue lisää

#2 Ostoksia Rautatienkadun kivijalkakaupoissa

Kiva Kombo

Kiva Kombo, Rautatienkatu 3

Kiva Kombo on lahtelaisen Huhtadesignin tehtaanmyymälä, jossa omat tuotteet valmistuvat myymälän takaosassa sijaitsevassa pajassa. Kivasta Kombosta voit hankkia laadukkaat, kotimaisena käsityönä valmistetut nahkalaukut, pienet tuliaiset ja lahjat sisustukseen tai lapsille. Kaikki täällä myytävät tuotteet ovat made in Lahti. Avoinna: ma-pe 11-17, la 10-15, su suljettu

Näytä lisää
Cocoonhouse

Cocoonhouse, Rautatienkatu 3

Lifestyleputiikki Cocoonhouse tarjoavat paikallisia designaarteita. Cocoonhousen oma naisten ja lasten vaatemallisto valmistetaan lähes kokonaan Lahdessa ekologisista ja pääosin kotimaisista materiaaleista. Avoinna: ma-pe 10-17, la 10-15, su suljettu.

Näytä lisää
MariMari Boutique

MariMari, Rautatienkatu 13 & 18

MariMari on lahtelainen naistenvaate -ja lifestyleliike. MariMarin valikoimiin kuuluu kotimainen, oma MariMari Collection-vaatemallisto sekä vaatemerkkejä ja lifestyletuotteita Euroopasta. Avoinna: ma-pe 11-18, la 11-15, su suljettu.

Näytä lisää
Petit St Louis

Petit St Louis, Rautatienkatu 18

Petis St Louis on elegantti ja rento lifestyle-putiikki Lahden keskustassa. Valikoima koostuu korkealaatuisista ja tyylikkäistä naisten vaatteista, parfyymeistä, kodin sisustustarvikkeista, kuten kynttilöistä ja muista erikoistuotteista. Avoinna: ma-pe 11-18 , la 11-15, su suljettu.

Näytä lisää
Tiistai Shop

Tiistai Shop, Rautatienkatu 18

Trendikäs ja tunnelmallinen lifestyle- ja vaateputiikki. Tiistai Shopista löydät ihania, persoonallisia ja trendikkäitä naistenvaatteita, asusteita, koruja ja kauniita sisustus- ja lifestyletuotteita. Avoinna: ti-pe 11-18 la 12-15

Näytä lisää

Millan Putiikki, Rautatienkatu 20

Lifestylepuodin valikoimissa mm. Rivièra Maisonin sisustustuotteita ja Balmuirin tyylikkäitä asusteita sekä kodintuotteita. Vaatevalikoimassa paljon merkkejä kuten Lexington, Mos Mosh, By Malene Birger, Samsoe & Samsoe, Gustav, Neo Noir ja paljon muitakin muodikkaita vaatteita sekä upeita kenkiä. Myös verkkokauppa. Avoinna: ti-pe 11-17, la 11-15, ma-su suljettu.

Näytä lisää

NP Housukauppa, Rautatienkatu 22

NP Housukauppa – suomalaista designia ja tuotekehitystä jo vuodesta 1919. Vuonna 1919 perustettu Naisten Pukutehdas Oy toimii edelleen lahtelaisena perheyrityksenä. Nykyinen palveleva NP Housukauppa -konsepti sisältää laajan valikoiman naisten housuja, joissa on otettu huomioon erilaiset vartalotyypit. Myös verkkokauppa. Avoinna: ma-pe 10-17, la 10-15, su suljettu.

Näytä lisää

#3 Lounasaikaan

#4 Lahden kauppahalli

Lahden kauppahallista torin laidalta löydät paitsi paikallisten tuottajien puoteja, myös pikkukahviloita ja lounasravintoloita. Tervetuloa Kauppahallin joulutunnelmaan, nautiskele maustuva lounas tai kahvittele suussasulavien leivonnaisten kera. Hallista myös juustot, kalat ja lihatuotteet!

Avoinna: ma-pe 8-17, la 8-14.30, su suljettu
Torikatu 3, Lahti

Lue lisää

#5 Malski käy elämän mauista

Pop up -museokaupan tuotevalikoimassa mm. tuotteita, joissa on hyödynnetty museon kokoelmien taideteoksia. Kaupan tuotteissa korostuvat paikallisuus ja kestävä kehitys.

Kahiwa Coffee Roasters -paahtimon viinikahvila Kahiwa Coffee & Wine ja lahtelaisen olutkollektiivin Ant Brew -panimopub sekä Malskin Bistro löytyvät Malskilta, entisen panimon tiloista, Lahden keskustasta. Laadukkaiden kahvien lisäksi Kahiwan valikoimissa on mm. valikoituja natural-viinejä, makeita syötäviä sekä artesaanibageleita. Malskin Bistro tarjoaa lounasta, brunsseja sekä illallista.

Pop up -museokauppa avoinna: ma-pe 10-18 ja la 11-16, su suljettu
Malskin Bistro avoinna: ma-ti 10.30-15.00, ke-to 10.30-20.00, pe 10.30-22.00, la 12.00-22.00, su suljettu
Kahiwa Coffee & Wine avoinna: ma-to 9.00-20.00, pe 9.00-21.00, la 10.00-21.00, su suljettu
Päijänteenkatu 9, Lahti
Ant Brew Pub avoinna: ti-to 15.00-22.00, pe-la 12.00-00.00, su-ma suljettu
Mallaskatu 1, Lahti

Turvallisia elämyksiä

Koronaikonit

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin. Tiedot sitoumuksetta.
Tarkistathan aina aukioloajat suoraan kohteesta.