Uusi aika IV -webinaari 14.10.2021

Uusi Aika IV -webinaari kutsuu vielä kerran virtuaalisesti maakunnan matkailuväen koolle torstaina 14.10.2021 klo 8.30-11.30. Webinaarissa luotsataan ajatukset uuteen avautuvaan matkailumaailmaan ja kirkastetaan yhteisiä toimenpiteitä matkailun lähtiessä uuteen vahvaan kasvuun.

Webinaariohjelma

Tilaisuuden juontajana toimii Arto Asikainen Visit Lahdesta

Klo 8.30 Tilaisuuden avaus
Päijät-Hämeen liitto, maakuntajohtaja Niina Pautola-Mol

Klo 8.45 Käynnistyvä matkailu- ja tapahtumaselvitys
Päijät-Hämeen liitto, aluesuunnittelujohtaja Niina Ahlfors, erityisasiantuntija Tanja Gangsö

Klo 9.00 Visit Finland -strategia 2022–2025
Visit Finland, Senior Director Kristiina Hietasaari

Klo 9.30 Matkailunäkymiä kotimaassa tutkimusten valossa
Sanoma Media Finland, Consumer Insight Strategist Jaana Jamalainen

Klo 10.00 Tauko

Klo 10.15 Datahub mahdollistaa näkyvyyden monissa digikanavissa
Visit Finland, Manager, Digital Development Annakaisa Ojala

Klo 10.45 Vinkit yrittäjälle: Näin somesta tehot irti
PING Helsinki, Head of Strategy Varpu Rusila

Klo 11.15 Päivän yhteenveto
Lahden seutu – Lahti Region Oy, toimitusjohtaja Raija Forsman

Seuraa webinaaria tästä

Niina Pautola-Mol

maakuntajohtaja
Päijät-Hämeen liitto

Niina Pautola-Mol aloitti Päijät-Hämeen maakuntajohtajana elokuussa 2021. Maakuntajohtajana hän vastaa liiton toiminnasta, johon kuuluvat maakuntakaavoituksen, aluekehityksen ja edunvalvonnan tehtävät. Ennen maakuntajohtajan tehtävää Niina on hoitanut erilaisia talous – ja rahoituskysymyksiin liittyviä tehtäviä sekä kotimaassa että ulkomailla. Hän on työskennellyt mm. Suomen pankissa, Euroopan komission Moskovan edustustossa, Suomen Moskovan suurlähetystössä, valtiovarainministeriössä ja valtioneuvoston kansliassa. Viimeisten 13 vuoden aikana Niina P-M on hoitanut Euroopan unionin talous- ja rahoituskysymyksiin liittyviä tehtäviä valtioneuvoston kansliassa sekä kahteen otteeseen Suomen EU:n edustustossa Brysselissä. Suomessa perheen tukikohta ja koti on aina ollut Päijät-Hämeessä, Lahdessa.

Niina Ahlfors | Tanja Gangsö

Niina Ahlfors aluesuunnittelujohtaja | Tanja Gangsö, erityisasiantuntija
Päijät-Hämeen liitto

Niina Ahlfors toimii aluesuunnittelujohtajana Päijät-Hämeen liitossa. Niinalla on pitkä maankäytön ja kaavoituksen kokemus kunta- ja konsulttipuolelta, ja hän on ollut nyt vuoden verran maakunnan liitossa seututason suunnittelun parissa. Maakunnan liiton päätyönä vuonna 2021 ja 2022 on Päijät-Hämeen rakennemallin ja Lahden kaupunkiseutusuunnitelman laatiminen yhdessä kuntien ja ELY-keskusten kanssa.

Tanja Gangsö toimii asumisen ja elinkeinojen erityisasiantuntijana aluesuunnittelussa Päijät-Hämeen liitossa. Suunnitteluvastuuna keskusverkon, asumisen, vapaa-ajan asumisen, palveluiden, kaupan, matkailun sekä työpaikka- ja teollisuusalueiden maankäyttömuodot maankäytön suunnittelussa.

Kristiina Hietasaari

Senior Director
Visit Finland

Kristiina Hietasaari on aloittanut Visit Finlandin johtajana vuoden alusta, mutta on toiminut kansallisissa matkailun edistämistehtävissä jo kymmenen vuotta. Tähän vuoteen asti hän on vastannut Visit Finlandin yhteistyöstä Suomen matkailuelinkeinon kanssa toimialan kehittämisen näkökulmasta. Keskeisessä roolissa on ollut mm. matkailun digitaalisaation sekä kestävän matkailun kehittäminen sekä matkailualan kilpailukyvyn parantaminen mm. ympärivuotisuutta ja alueellista verkostoitumista edistäen.

Jaana Jamalainen

Consumer Insight Strategist
Sanoma Media Finland

Yli 30 vuoden kokemus media-alalta ja yli 15 vuoden kokemus kuluttaja- ja toimialaymmärrykseen liittyvistä tutkimuksista. Insight Strategina Jaana auttaa markkinoijia löytämään datasta sen oikean näkemyksen, jonka avulla päästään liiketoiminnan tavoitteisiin. Jaanan vastuualueelle kuuluvat myös mainostaja-asiakkaille markkinoinnin vaikuttavuuden ja mainonnan mittaamisen työkalujen suunnittelu ja tulosten analysointi.

Annakaisa Ojala

Manager, Digital Development
Visit Finland

15 vuoden kokemus digitaalisten kuluttajapalveluiden ja asiakokemuksen kehittämisestä media- ja lentoyhtiöliiketoiminnassa. Annakaisa vastaa Visit Finlandin digistrategiasta ja sen toteuttamisesta, digitaalisten platformien kehityksestä sekä tukee ja sparrailee matkailuelinkeinon digitalisaatiota.

 

Varpu Rusila

Head of Strategy
PING Helsinki

Strategiajohtaja, DI Varpu Rusilan, erikoisalaa ovat sosiaalinen media liiketoiminnassa, data ja luova tarinankerronta. Varpuun voi törmätä somessa myös Her Finland -kanavien kautta, jotka auttavat kansainvälisiä yleisöjä tutustumaan Suomeen. Kanavat tavoittavat yli 80 000 ihmistä kuukaudessa ja Varpun Suomi-vinkkejä on hyödynnetty Cosmopolitan, Marie Claire ja Sunday Travel Magazine -lehdissä ympäri maailman.

Raija Forsman

toimitusjohtaja
Lahden seutu – Lahti Region Oy (Visit Lahti)

Raija Forsman on Lahden seutu – Lahti Region Oy:n (Visit Lahti) toimitusjohtaja. Aikaisempaa kokemusta  alueellisen matkailuorganisaation johdon lisäksi on niin laivayhtiö Silja Linen laiva- kuin brändimarkkinoinnista ja myynnistä. Lahden seutu – Lahti Region Oy:n (Visit Lahti) vastaa Päijät-Hämeen matkailullisen vetovoiman kasvattamisesta. Yhtiön tehtäviin kuuluu matkailun markkinointi, matkailullisen imagon rakentaminen, matkailupalveluiden myynninedistäminen ja välittäminen, uusien tapahtumien hankinta yhdessä kuntien kanssa sekä matkailun kehittäminen hankkeiden avulla.