Pulkkamäkeen!

Talvi tulla tupsahti, samoin mahtavat pulkkailukelit. Kurkkaa vinkit Lahden seudun hauskimmista pulkkamäistä.

Messilän Pikkukylässä lasketaan koko talvi

Messilän Kartanon mäen vierestä löytyy oma, aidattu Pikkukylän rinnealue perheen pienimmille. Pikkukylästä löytyy omat rinteet sekä pulkkailuun että laskettelun harjoitteluun. Alueella on mattohissi, pulkkakaruselli sekä kiva kota evästaukoja varten. Alue on tykkilumetettu, joten pulkkakelejä riittää pitkälle kevääseen, oli talvi luminen tai ei.

Lue lisää

Suosittuja mäkiä Lahdessa

Kaupunkilomailijallekin löytyy monta mäkeä, joista valita. Kokeilepa näitä:

Mukkulan kartanon mäki
Möysän uimarannan mäki, josta löytyy nyt myös nuotiopaikkoja
Radiomäen leikkipuisto kaupungintalon takana
Launeen perhepuisto

Vierumäen Ilkan kuru

Huippuhauska pulkkamäki keskellä Vierumäen urheiluopiston aluetta. Jos pulkka jäi kotiin, saa sen vuokrata Sportif Proshopista Vierumäkihallilla. Sieltä vuokraat myös vaikkapa lumikengät kivaa metsäretkeä varten.

Lue lisää

Aurinkovuoren hiihtomaa

Asikkalan Aurinkovuoren valaistujen kuntoportaiden vieressä sijaitsevan hiihtomaan pulkkarinteet, kumpareet ja hyppyri tarjoavat vauhdikasta tekemistä talvipäivään.

Mäenlaskun ohella voi tulistella viereisellä nuotiolla tai kuntoilla koivugymillä. Evästaukoa varten kannattaa kiivetä myös kuntoportaat ylös Aurinkovuorelle. Ylhäällä odottaa laavu tulentekopaikkoineen sekä mahtavat maisemat Päijänteelle.

Aurinkovuoren ladut kulkevat hiihtomaan vieressä ja lähin parkkipaikka sijaitsee Asikkalantiellä.

hiihtomaa

Eikä tässä vielä kaikki!

Tässä listaa pulkkamäistä ympäri Lahden seutua.

Hartola

Hiihtokeskus Purnu
Mukava laskettelukeskus koko perheelle.

Heinola

Vanhan Raviradan pulkkamäki
Raviradan ja Latumajan välissä on talviaikana liikuntapalvelujen ylläpitämä pulkkamäki. Alueella pääsee myös hiihtämään lumitilanteen mukaan.

Iitti

Hiihtomajan pulkkamäki

Padasjoki

Kullasvuoren liikunta-alue
Alue sijaitsee Padasjoen Laivarannan tuntumassa. Alueella sijaitsee myös Kullasvuoren näkötorni, jolta avautuu hienot maisemat yli Päijänteen. Alueella pääsee myös hiihtämään ja patikoimaan aina Evolle asti.

Sysmä

Ohrasaaren ulkoilualue
Majutveden rannalla sijaitsevassa Ohrasaaressa on monipuoliset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet. Pulkkamäki on valaistu.