Lähde unohtumattomalle rataseikkailulle nautien Suomen kesästä ja valoisista illoista. Adrenaliinipiikin pistopaikaksi on varattu KymiRing, joka on kiistatta Suomen paras moottoriurheiluareena. Tämä paketti räätälöidään unohtumattomien kokemusten etsijöille.

Tämän kokemuksen ydin on luonnollisesti rata-ajon jännitys, joka tapahtuu turvallisesti ammattitaitoisten kilpavalmentajiemme valvovan silmän alla. Autoina hyödynnämme talven 23-24 aikana rakennettuja BMW 325i E90 kilpa-autoja, jotka on rakennettu Balttian Touring Car Championship -sarjan sääntöjä noudattaen. Tunne kiihdytykset ja kaarreajon g-voimat mahanpohjassasi, kun käskytät ratatykkiä.

Kuvaajat tallentavat tapahtuman, niin kuvina kun videoina, ja materiaaliin lisätään myös autokameroidemme tuottamat videot. Näillä ”kotiinviemisillä” voit elää kokemuksen uudelleen.

Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua ja ryhmääsi koko tapahtuman ajan ja tuottaa teille räätälöidyn ohjelman. Tämän kokemuksen tulet taatusti muistamaan hymyissä suin.