Tule mukaan kesäiselle risteilylle kuuntelemaan mielenkiintoisia
tarinoita Päijänteen erakosta. Lähdemme risteilyaluksella Suopellon
laivalaiturista, Suopellontie 703 klo 12.00.

Pääset kokemaan menneen ajan aidon tunnelman ja miettimään minkälaista on ollut elämä saarella 1930-luvulta 1970-luvulle. Saarella Pylväläinen kehitti kalastavan vieheen ja opetti Lauri Rapalaa tekemään vaappuja.Tämän johdosta Rapalasta kehittyi monikansallinen ja innovatiivinen alansa yksi tunnetuimmista yrityksistä. Risteilyn opas Markku tunsi Lauri Rapalan henkilökohtaisesti ja osaa kertoa aidosti myös Rapalan historiasta.

Koe risteilyllä Lauri Rapalan vieheitä tekemään opettaneen erakon
uskomaton elämäntarina. Mieti pienessä mökissä Päijänteen
kansallispuistossa mikä elämässä on tärkeää erakon elämästä kirjan
kirjoittaneen eräopas Markku Lepistön tarinoita kuunnellessa.

Matkalla saareen nautit paikallisista ruoka-aineista tehtyä herkullista Päijänteen kalakeittoa tai kasviskeittoa (ennakkovarauksella!) ja juot kahvit laivakokin oman puutarhan marja- tai hedelmäleivonnaisten kera. Laivalla on kaikin oikeuksin varustettu kahvila. Aikuiset 60 €, 6–12-vuotiaat lapset 30 €, alle 6- ja yli 100-vuotiaat ilmaiseksi. Ruokailu sisältyy hintoihin. Retken kesto n. 3,5 tuntia.

Huom! Pakollinen ennakkovaraus numeroon 040 50 555 60. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 2 päivää ennen lähtöä, retken toteutuminen edellyttää vähintään 15 matkustajaa. Rantautumisessa tuulivaraus.Teemme retkiä saareen myös tilauksesta haluamanne aikataulun mukaan, minimi veloitus 900€, sis. 15 hlö, lisähenkilöt 60€.