Kesällä 2020 Lehmonkärkeen valmistunut Suomessa täysin ennennäkemätön majoituskokonaisuus Haasi – Mirror Houses tarjoaa kokeneellekin matkailijalle jotain todella ainutlaatuista. Majoitushuoneen seinät ovat täyskorkeita peilaavia laseja ja majoitusrakennukset on rakennettu järvessä olevan laiturirakenteen päälle. Astuessasi sisään huoneeseen, eteesi aukeaa upea järvimaisema. Sisältä käsin voit ihailla niin auringonlaskua kuin myrskyäkin. Pimennysverhot takaavat sen, että uni tulee, vaikka ulkona olisikin valoisaa.

Haasin sisustus on elegantti ja harmoninen. Skandinaavinen värimaailma ja luonnonmateriaalit luovat tilaan lämpöä ja luksusta. Sisustuselementit on huolella valittu. Vuode on hotellilaatua ja keittiössä on huipputekniikalla varustellut keittiökoneet.

Haasi – Mirror Houses sijaitsee omalla rajatulla alueella, jossa on oma hiekkaranta ja laadukkaat aurinkotuolit. Haaseja on yhteensä neljä ja ne on sijoiteltu siten, että jokaisella on esteetön näkymä järvelle. Jokaisella Haasi-huoneistolla on oma yksityiskäytössä oleva ulkoporeallas. Haaseissa on myös saunamahdollisuus.

Hintaan sisältyy aina ulkoporealtaan käyttö, aamutakit ja -tossut, vuodenajoittain vaihtuvan harrastevälineen käyttö, saunomismahdollisuus sekä pullo kuohuviiniä. Saatavana on myös herkullinen ja runsas maalaisgourmet-aamiainen huoneeseen toimitettuna, joka sisältyy hintaan. Haasille on mahdollista tilata herkullinen illallinen.

Haasi Mirror Houses on täydellinen kohde sinulle, joka kaipaat täyden palvelun ylellistä lomaa ja lyhyttä pakoa arjesta. Siksi kohde on tarkoitettu vain aikuisille (K-18).