Radalla Resort on Päijät-Hämeessä, Iitin Urajärven rannalla sijaitseva perheomisteinen loma-, kokous- ja virkistyskohde.

Tarjoamme viihtyisää majoitusta hotelli- ja kartanohuoneissa ja rantahuviloissa, maittavaa ruokaa tukeutuen paikallisiin raaka-aineisiin, rentouttavia sauna- ja virkistyspalveluja, sekä monipuolisia aktiviteetteja Resortissa ja lähialueella.

Radalla Resort tarjoaa majoitusta moneen makuun yhteensä jopa 80 hengelle.
Majoitustyyppeinä rantahotellin 25 viihtyisää kahden hengen huonetta, kartanohotellin viisi tyylikästä vastikään remontoitua huonetta, sekä 10 ylellistä kahden hengen rantahuvilaa. Resortin 100-paikkainen kartanoravintola Balladi tarjoaa upeat puitteet juhlille ja tilaisuuksille, kokouksia ja tilaisuuksia järjestetään myös Resortin 50-100 henkeä vetävällä Klubitalolla ja kartanon 20-30 hengen kellarikabinerissa. Resortilla on neljä eri tyylistä saunaa perinteinen, hirsinen rantasauna hiekkarantoineen, tunnelmallinen kartanon kellarisauna, puulämmitteinen kotasauna, sekä kesällä 2023 valmistunut älykiukaalla ja maisemaikkunallisella löylyhuoneella varustettu huvilasauna. Resortin oma venelaituri toivottaa vieraat tervetulleeksi. Aktiviteetteja on tarjolla laidasta laitaan suppailua, padelia, järvellä soutamista, petanqueta, pyöräilyä, kalastus- ja veneretkiä, ohjattua jousiammuntaa Suomen kauneimmalla jousiammunta kentällä Resortin naapurissa, golfia alle kilometrin päässä, talvella mm. hiihtoa ja avantouintia.

Tervetuloa virkistymään veden äärelle!