Lahden Nosturi on ainutlaatuinen elämyskeidas Lahden Teivaan Satamassa. Kokonaisuuden muodostaa palkittu Johnny’s Heist pizzeria, Nosturin keittiö omalla menulla, saunamaailma ja avanto. Kesällä tilat laajenevat entisestään, kun suuret terassit avautuvat niin ala- kuin yläkerrassa palvelemaan auringosta nauttivia kaupunkilaisia.

Saunamaailmaan muodostaa persoonalliset saunat ja uimapaikka, jossa talvisin on mahdollisuus kylmäuintiin. Nosturin yleisen saunavuoron ajankohtaiset aukioloajat löydät verkkosivuilta ja sosiaalisesta mediasta.

Nosturilla tapahtuu ympäri vuoden. Miltä kuulostaisi brunssit, lastentapahtumat, ohjatut joogatunnit tai vauhdikkaat urheiluaktiviteetit? Entä livemusiikki ja kesäiset illat terassilla? Ota seurantaan Nosturin kanavat, niin pysyt menossa mukana!

Sinun tilaisuutesi Nosturilla?
Nosturi tarjoaa ainutlaatuiset puitteet erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Sekä saunan, että ravintolan tilat taipuvat monipuolisesti niin isojen kuin pienien seurueiden tarpeisiin. Yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa Nosturi järjestää niin vauhdikkaita virkistyjäisiä, kuin rentouttavia saunailtoja.