Lähellä, mutta totta

Miltä Järvi-Suomi näyttää talvella? Lahden seudun luminen maisema kutsuu lomanviettoon Päijänteen rantamaisemiin – silti kaupungin palvelut ovat aina lähellä.

Päijänne + mökki = Järvi-Suomi

Tunnelmallinen pitkä viikonloppu takkatulen äärellä, luontoretki Pulkkilanharjulle ja ehkäpä pulahdus saunasta avantoon? Tai aikaa ihan kaksistaan, höyryävä jacuzzi ja aamiainen vuoteeseen? Järvi-Suomen rannoilta löytyy majoitusvaihtoehtoja kaikkiin toiveisiin, eikä matka-aika huimaa. Yksi huraus niin olet lomalla.

Varaa mökki tästä

Villa Ebba Sysmässä

HAASI Mirror Houses Lehmonkärjessä Asikkalassa

Yli-Kaitala Resort Iitissä

Pätiälän kartanon lomamökit Asikkalassa

Koko perheen talvikivaa

Vietetään aikaa yhdessä lasten kanssa. Lahden seutu on lähellä – päiväreissullakin ehtii jo paljon. Parin yön miniloma meillä on täynnä ulkoilua ja kivoja käyntikohteita – Messilässä ja Purnulla on mukava ihan pientenkin laskea. Tutustu rauhassa vaihtoehtoihin ja varaa!

Lasten kanssa lomalle

Urheilumatkailijan ykköskohde

Treeniä, lepoa ja hyvää ruokaa sopivassa suhteessa – ilman pitkiä välimatkoja. Vierumäki, Pajulahti, Messilä ja Lahden Salpausselkä tarjoavat huippuolosuhteita liikkuvalle ihmiselle. Jää yöksi, katsele treenin jälkeen kaupunkia ja nauti aamulla valmis aamiainen.

Tästä urheilun ykköskohteisiin

Lisää talvikivaa ja valmiita lomapaketteja VisitLahti Online Shopista

Huskypuistoliput, kelkkasafarit, lumikenkäretket ja monet muut kivat aktiviteetit varaat muutamalla klikkauksella verkkokaupastamme.

Tästä verkkokauppaan