Lahdessa sattuu ja tapahtuu!

Kisakatsomosta festarialueelle – Lahden seudulla osataan tehdä muistettavia tapahtumia. Urheilukaupungin kisakalenteria täydentävät monet musiikkijuhlat, runsas kulttuuritarjonta, harrastetapahtumat, messut ja kaupunkifestivaalit. Ota tapahtumatärpit talteen ja osta liput kiinnostavimpiin tapahtumiin ja illanviettoihin suoraan verkkokaupastamme.

TULOSSA SUURTAPAHTUMIIN? VARAA MAJOITUS TÄÄLTÄ

 
Jukola2018

Lahti-Hollola Jukola 16.-17.6.2018

Majoitukset varattavissa verkkokaupasta.

 
Cheek Valot sammuu

Cheekin Valot sammuu -konsertit 24.-25.8.2018

Cheekin konsertteihin on juuri nyt saatu myyntiin caravan-paikkoja kivenheiton päästä mäkimontusta. Toimi pian ja varaa paikkasi nyt - paikkoja on rajoitetusti.

 

TAPAHTUMIA LAHDEN SEUDULLA

 

Maaseutumatkailuseminaari 20.-22.3.2018 Asikkalassa

Päivien tavoitteena on kehittää maaseutumatkailua, luoda verkostoja ja jakaa hyviä käytäntöjä.
Ilmoittautuminen on käynnissä.

 
koiranäyttely

Lahden kansainvälinen koiranäyttely 24.-25.3.2018

Lahden Messukeskus täyttyy koirarotujen valioista.

 
Ant Fest

ANT FEST -oluttapahtuma 6.-7.4.2018

Oluttapahtuma ravintola Tirrassa, jonka juomapuolesta vastaavat mm. Donut Island Brewing, Kanavan Panimo ja  Pien. Cafe Caribian keittiöteltasta herkkuja oluen kyytipojaksi. Jälkiruokakahvit tiputtelee Kahiwa Coffee Roasters.

 
villakoira

Villakoirien pääerikoisnäyttely 8.4.2018

Lahden Messukeskuksen näyttelyssä arvostellaan villakoirat, myös pennut (5-7kk & 7-9kk) ja jälkeläisluokka.

 
Lego-festivaali

LEGO-festivaali 17.4-2.5.2018

Lahden Kauppakeskus Trio täyttyy kivoista Lego-aiheisista tapahtumista ja jättimäisistä Lego-hahmoista. Seuraa päivityksiämme, lisätietoa luvassa lähiaikoina.

 
Asicon

Asicon 21.4.2018

Historian ensimmäinen Asicon - tubemiitti ja cosplaytapahtuma Tapahtumahotelli Tallukassa! Ohjelmassa mm. Cosplay-miitti  sekä Meet & Greet ja Q & A tubettajien Lakko ja Sita Salminen kanssa.

 
Pihapiiri

Pihapiiri-messut 27.-29.4.2018

Tule hakemaan ideoita koti- ja mökkipihoille, terasseille ja parvekkeille. Vuoden 2018 teemoja ovat  puutarha kaikille aisteille, Wild Gardens – Villiinnytään pihalla, DIY puutarhaan sekä  Lasten unelmien piha.

 
Classic Motorshow

Classic Motorshow 5.-6.5.2018

Ajoneuvonostalgiasta kiinnostuneiden unelmanäyttely Lahden Messukeskuksessa. Näytteillä menneiden vuosikymmenten klassikoita sekä arjen nostalgiaa, alan asiantuntijoita, merkkikerhoja, kauppiaita, kunnostajia ja oheisohjelmaa.

 
Grand National

Vesivehmaa Grand National 11.-12.5.2018

Enduro-mestaruuksista taistellaan Vesivehmaan lentokentällä, Asikkalassa. Kilpailijoiden tulee kolmen tunnin aikana ajaa niin monta noin 20 km kierrosta kuin ehtii.

 
Red Bull 400

Red Bull 400 Lahti 12.5.2018

Valmistaudu elämäsi rankimpaan 400 metriin! Kevään kovin juoksukilpailu laittaa kilpailijat äärimmäiseen testiin, kun vastassa on pystysuora nousu Lahden Suurmäessä.

 
Vesivehmaa katutapahtuma

FHRA katutapahtuma 26.5.2018

Finnish Hot Rod Association kokoontuu Vesivehmaan lentokentällä.

 
Power Expo

POWER Expo 26.-27.5.2018

Lahden Messukeskus täyttyy voimailu- ja kamppailulajeista. Viikonlopun aikana mittelöidään kaksi SM-kilpailua: Suomen Vahvin Mies ja Nainen 2018 sekä Voimannosto. Thai Boxingissa ja Vapaaottelussa kamppaillaan kutsukilpailuna. Näytöslajina Medieval Combat Sport.

 

Veljeni vartija -elokuvan kuvauspaikkana Lahti

Suomalaisen supertähden Cheekin eli Jare Tiihosen ja hänen kaksoisveljensä Jere Tiihosen elämästä kertova Veljeni vartija -elokuvan sai ensi-iltansa 31.1.2018. Elokuvaa kuvattiin kevättalven ja syksyn 2017 aikana myös Lahdessa, Tiihosten lapsuuden ja nuoruuden kotikaupungissa. Kuvauspaikkoina olivat muun muassa Möysän Musaklubi, Vesijärvi ja Lahden tori.

Veljeni vartija -elokuvan yhteistyökumppaneina ovat toimineet Lahden seutu - Lahti Region Oy, Lahden kaupunki, Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy sekä Lahden ammattikorkeakoulu. Elokuvatuotannon aikana on rakennettu Päijät-Hämeen liiton rahoittaman ”Lisää liiketoimintaa elokuva- ja tv-tuotannoilla” maakunnan kehittämishankkeen avulla alan toimijoiden verkosto. Tavoitteena on, että Lahden seutu voi toimia entistä aktiivisemmin tv- ja elokuvatuotantojen yhteistyökumppanina ja saada näin seudulle näkyväisyyttä ja taloudellista hyötyä.