Lahdessa sattuu ja tapahtuu!

Kisakatsomosta festarialueelle – Lahden seudulla osataan tehdä muistettavia tapahtumia. Urheilukaupungin kisakalenteria täydentävät monet musiikkijuhlat, runsas kulttuuritarjonta, harrastetapahtumat, messut ja kaupunkifestivaalit. Ota tapahtumatärpit talteen ja osta liput kiinnostavimpiin tapahtumiin ja illanviettoihin suoraan verkkokaupastamme.

VARAA MAJOITUKSESI - VARMISTA PAIKKASI LAHDESSA

 
VYP

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät 18.-19.10. Lahdessa

Yrittäjäpäivien ilmoittautuminen on avoinna. Ilmoittautuneita Yrittäjäpäiville on jo lähes 900. Varmista paikkasi nyt. Tietoa ja kohtaamisia. Bisnestä ja elämyksiä. Verkostoja ja viihtymistä.

 

POIMINTOJA TAPAHTUMAKALENTERISTA

 
Hollolan Hirvi

Hollolan Hirven Oktoberfest 26.10.

Jo perinteeksi muodostunut Hollolan Hirven Oktoberfest mahtavien esiintyjien ja oluiden kera. Mukana aitoa keski-eurooppalaista Oktobermusiikkia juomalauluineen Itävaltalaisen Klagenfurt Volkmusik Gruppen voimin sekä Hollo ja Martta Festivaalin upeita esityksiä.

 
Hollo ja Martta

Hollo ja Martta 27.10.-3.11.

Kansainvälinen kansantanssi- ja musiikkifestivaali tuo iloa ja väriä keskelle pimeintä syksyä. Vierailevia ryhmiä mm. Bulgariasta, Portugalista, Slovakiasta, Unkarista, Meksikosta ja Venäjän Udmurtiasta.

 
Heinolan Heila

Olutta ja Menyttä 1.11.

Heinolan Heila kutsuu oluttastingiin. Illan tastingissa ovat Panimo Kiiski, Nilkko ja Pihamaa Heinolasta sekä kuopiolainen Iso-Kallan Panimo mukanaan myös Suomen parhaaksi olueksi 2019 valittu Groteski. Tastingin kruunaa tietysti Heilan lähiruokaillallinen.

 
Hetki-messut

Hetki-messut 2.-3.11.

Syksyn uutuustapahtuma Hetki 2019 kokoaa kattavasti yhteen hyvinvoinnin, kauneuden ja hemmottelun, liikunnan ja aktiivisten harrasteiden toimijat Lahden Messukeskukseen. Samalla messulipulla pääset myös Kätevä&Tekevä-messuille.

 
Kätevä & Tekevä

Kätevä&Tekevä -messut 2.-3.11.

Kätevä & Tekevä kokoaa jälleen pyhäinpäiväviikonloppuna kädentaitajat ja harrastajat yhden katon alle Lahden Messukeskukseen. Luvassa kolmen hallin täydeltä nähtävää ja koettavaa! Samalla messulipulla pääset myös Hetki-messuille.

 
Hanaa Expo

Hanaa! Expo 30.11.

Autourheilumessut Lahden Messukeskuksessa! Tule tutustumaan vuoden 2020 kilpailu- ja sarjajärjestäjiin, hanki tulevan kauden tarvikkeet ja varusteet, tapaa kilpailijoita ja selvitä alan kuumimmat puheenaiheet.

 
Muodostelmaluistelu

Muodostelmaluistelun SM 2. valintakilpailu 7.-8.12.

IskuAreenan jäällä nähdään ensi kertaa kaikki Suomen kärkijoukkueet, mm. SM-senioreiden hallitseva MM-hopeamitalisti Marigold Ice Unity sekä MM-pronssimitalisti Helsinki Rockettes.

 

HAPPI FAMILY - LASTEN OMA TAPAHTUMAKALENTERI

 
Happi Family

Syksyn kivoimmat touhut ja tapahtumat

VisitLahti kokosi ihan oman tärppilistan koko perheen tapahtumista.

Lue lisää >>

 

SAVE THE DATE 2020

 

Lahden lasten talvikarnevaalit 25.1.-9.2.

Lahden Lasten  Talvikarnevaaleja vietetään jo 37. kertaa. Tulossa on taas monipuolinen kattaus musikkia, teatteria, tanssia, taidetta ja monipuolista tekemistä.

 

Finlandia-hiihto 22.-23.2.

Ilmoittautuminen 47. Finlandia-hiihtoon on avoinna. Uutena reittivaihtoehtona on 32 km vapaalla hiihtotyylillä, joten voit valita nyt kaikista reiteistä (50/32/20km) sekä perinteisen ja vapaan tyylin.

 

Salpausselän kisat 28.2.-1.3.

Ohjelmassa niin yhdistettyä kuin mäkihyppyä, maastohiihtoa perinteisellä tyylillä sekä viestejä. Ja tietysti lauantai-illalla joukkuemäki ja perinteinen ilotulitus.

 

Red Bull 400 - Lahti 9.5.

Red Bull 400 laittaa kilpailijat äärimmäiseen testiin, kun vastassa on pystysuora nousu Salpausselän suurmäessä. Osta lippusi nyt ja varmista paikkasi lähtöviivalta.

 

Horta 2020 -tapahtuma 22.-23.5.

Maailman ensimmäinen kansainvälinen villivihannestapahtuma Hollolan Messilässä. Perjantai on ammattilaispäivä ja lauantaina tapahtuma on avoinna kaikille.

 

Nokian Tyres Ironman 70.3 Finland 27.6.

Kolmatta kertaa Lahdessa järjestettävän Ironman-tapahtuman rekisteröityminen on käynnissä. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan.

 
Kymiring

KymiRing MotoGP 12.7.

Suomen ensimmäinen ratamoottoripyöräilyn MotoGP nähdään Iitin KymiRingillä!