Lahdessa sattuu ja tapahtuu!

Kisakatsomosta festarialueelle – Lahden seudulla osataan tehdä muistettavia tapahtumia. Urheilukaupungin kisakalenteria täydentävät monet musiikkijuhlat, runsas kulttuuritarjonta, harrastetapahtumat, messut ja kaupunkifestivaalit. Ota tapahtumatärpit talteen ja osta liput kiinnostavimpiin tapahtumiin ja illanviettoihin suoraan verkkokaupastamme.

TULE JOULU KULTAINEN

 
Joulutapahtumat

Kurkkaa joulun tunnelmallisimmat konsertit
ja markkinatapahtumat täältä!

Virittäydy joulun tunnelmaan konserteissa ja joulunäytelmissä. Sytytä lyhty ja vaella joulupolkua pitkin. Hanki uniikkeja lahjoja pukinkonttiin glögintuoksuisilta joulumarkkinoilta.

 

POIMINTOJA TAPAHTUMAKALENTERISTA

 
Hanaa Expo

Hanaa! Expo 30.11.

Autourheilumessut Lahden Messukeskuksessa! Tule tutustumaan vuoden 2020 kilpailu- ja sarjajärjestäjiin, hanki tulevan kauden tarvikkeet ja varusteet, tapaa kilpailijoita ja selvitä alan kuumimmat puheenaiheet.

 
Muodostelmaluistelu

Muodostelmaluistelun SM 2. valintakilpailu 7.-8.12.

IskuAreenan jäällä nähdään ensi kertaa kaikki Suomen kärkijoukkueet, mm. SM-senioreiden hallitseva MM-hopeamitalisti Marigold Ice Unity sekä MM-pronssimitalisti Helsinki Rockettes.

 

Lahden lasten talvikarnevaalit 25.1.-9.2.2020

Lahden Lasten  Talvikarnevaaleja vietetään jo 37. kertaa. Tulossa on taas monipuolinen kattaus musikkia, teatteria, tanssia, taidetta ja monipuolista tekemistä.

 

Finlandia-hiihto 22.-23.2.2020

Ilmoittautuminen 47. Finlandia-hiihtoon on avoinna. Uutena reittivaihtoehtona on 32 km vapaalla hiihtotyylillä, joten voit valita nyt kaikista reiteistä (50/32/20km) sekä perinteisen ja vapaan tyylin.

 

Salpausselän kisat 28.2.-1.3.2020

Ohjelmassa niin yhdistettyä kuin mäkihyppyä, maastohiihtoa perinteisellä tyylillä sekä viestejä. Ja tietysti lauantai-illalla joukkuemäki ja perinteinen ilotulitus.

 

Red Bull 400 - Lahti 9.5.2020

Red Bull 400 laittaa kilpailijat äärimmäiseen testiin, kun vastassa on pystysuora nousu Salpausselän suurmäessä. Osta lippusi nyt ja varmista paikkasi lähtöviivalta.

 

Horta 2020 -tapahtuma 22.-23.5.2020

Maailman ensimmäinen kansainvälinen villivihannestapahtuma Hollolan Messilässä. Perjantai on ammattilaispäivä ja lauantaina tapahtuma on avoinna kaikille.

 

Nokian Tyres Ironman 70.3 Finland 27.6.2020

Kolmatta kertaa Lahdessa järjestettävän Ironman-tapahtuman rekisteröityminen on käynnissä. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan.

 
Kymiring

KymiRing MotoGP 12.7.2020

Suomen ensimmäinen ratamoottoripyöräilyn MotoGP nähdään Iitin KymiRingillä!

 

HAPPI FAMILY - LASTEN OMA TAPAHTUMAKALENTERI

 
Aarresaari

Koko perheen kivoimmat touhut ja tapahtumat

VisitLahti kokosi ihan oman tärppilistan koko perheen konserteista, teattereista ja tapahtumista.