Lahdessa sattuu ja tapahtuu!

Kisakatsomosta festarialueelle – Lahden seudulla osataan tehdä muistettavia tapahtumia. Urheilukaupungin kisakalenteria täydentävät monet musiikkijuhlat, runsas kulttuuritarjonta, harrastetapahtumat, messut ja kaupunkifestivaalit. Ota tapahtumatärpit talteen ja osta liput kiinnostavimpiin tapahtumiin ja illanviettoihin suoraan verkkokaupastamme.

VARAA MAJOITUKSESI - VARMISTA PAIKKASI LAHDESSA

 
Kuninkuusravit logo

Kuninkuusravit 2.-4.8. Lahden Jokimaalla

Tervetuloa Lahteen, Jokimaan Ravikeskukseen! Lahti täyttyy ravien aikaan äärimmilleen ravikansasta, joten hanki majoituksesi nyt - majoituspaikat täyttyvät nopeasti.

 

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät 18.-19.10. Lahdessa

Yrittäjäpäivien ilmoittautuminen on avoinna. Ennakkoilmoittautuneita Yrittäjäpäiville on jo lähes 500. Varmista paikkasi nyt. Tietoa ja kohtaamisia. Bisnestä ja elämyksiä. Verkostoja ja viihtymistä.

 

POIMINTOJA TAPAHTUMAKALENTERISTA

 
Reel Lahti

Reel Lahti:
Kevään arkistosarja 10.2. alkaen

Reel Lahti esittää Lahden Vaahterasalissa elokuvien klassikoita pitkin kevättä.

 
Sariola

Tivoli Sariola 13.-22.4.

Sariolan hattarantuoksuinen tivoli nousee jälleen Launeen Keskuspuistoon. Luvassa hurjia laitteita, pelejä sekä jännittävää ohjelmaa.

 
Easter Tournament

Easter Tournament 19.-21.4.

Easter Tournamentin 25-vuotisjuhlaturnaus pelataan Lahdessa tuttuun tapaan pääsiäisenä. Turnauksessa järjestetään sarjat U7-ikäisistä aikuisiin asti.

 
Pihapiiri

Pihapiiri-messut 27.-28.4.

Puutarhaharrastajan keväinen unelmatapahtuma Lahden Messukeskuksessa, täynnä ideoita, alan tarvikkeita ja palveluita.

 
Classic Motorshow

Classic Motorshow 4.-5.5.

Suuri klassikkoajoneuvojen tapahtuma Lahden Messukeskuksessa. Messuhallit täyttyvät vuosikymmenten klassikoista sekä arjen nostalgiasta, alan asiantuntijoista, merkkikerhoista, kauppiaista, kunnostajista ja oheisohjelmasta.

 
Willa Fantti

Kaivolan Perinnetilan 16-vuotisjuhlatapahtuma 4.5.

Juhlassa mm. indonesialaista ohjelmaa, Eija Kantola, erilaisia aktiviteetteja sekä tietysti Willa Fantin yli 19.000 erilaista norsuhahmoa. Willa Fantin kahviossa tarjolla norsumehua ja -leivonnaisia, muurinpohjalettuja, grillimakkaraa, ym.

 
Minnan polku

Minnan polku 5.5.

Suunnistajalegenda Minna Kaupin jo toista kertaa nautiskeltava Minnan Polku on koko perheen polkujuoksutapahtuma Vääksyssä. Tänä vuonna kilpasarjat löytyy myös nuoremmalle väelle.

 
Red Bull 400

Red Bull 400 11.5.

Elämäsi rankin 400 metriä! Red Bull 400 laittaa kilpailijat äärimmäiseen testiin, kun vastassa on pystysuora nousu Salpausselän suurmäessä.

 
Power Expo

Power Expo 18.-19.5.

Kolme näyttävää ja väkivahvaa lajia saman katon alla Lahden Messukeskuksessa. Messuilla käydään Suomen vahvin mies ja nainen -kisat, voimanoston sm-kisat sekä thaiboxingin Finnish Open.

 
Lahti Block Party

Lahti Block Party 25.5.

Lahden urbaanein korttelijuhla täyttää Rautatienkadun musiikilla, tanssilla, taiteella ja osallistavilla ohjelmapisteillä.

 
Peter Pan ja Harmaan kirous

Peter Pan ja Harmaan kirous 25.5.

Perinteinen koko perheen Enonsaaren seikkailuristeily on jälleen täällä! Luvassa kunnon seikkailu, riemua ja tekemisen meininkiä.

OSTA LIPUT TÄSTÄ