Lahdessa sattuu ja tapahtuu!

Kisakatsomosta festarialueelle – Lahden seudulla osataan tehdä muistettavia tapahtumia. Urheilukaupungin kisakalenteria täydentävät monet musiikkijuhlat, runsas kulttuuritarjonta, harrastetapahtumat, messut ja kaupunkifestivaalit. Ota tapahtumatärpit talteen ja osta liput kiinnostavimpiin tapahtumiin ja illanviettoihin suoraan verkkokaupastamme.

POIMINTOJA TAPAHTUMAKALENTERISTA

 
Enkelipäivä

Enkelipäivä 18.1.

Enkelipäivää vietetään Lahdessa Opiston Kunkulla. Päivän ohjelmaan kuuluu mm. kirjailija ja valontaiteilija Sanni Nevalaisen luento, näkijä ja parantaja Sini Siepin koskettava tarina sekä enkelikouluttaja Tanja Kettumäen vinkkejä.

 
Lasten talviolympialaiset

Lasten talviolympialaiset 19.1.2020

Näissä kisoissa kaikki hiihtäjät saavat mitalin ja rakkaan muiston sydämiin. Omat sarjansa taaperoikäisestä lähtien. Vapaa pääsy.

 
Desucon Frostbite Lahti

Desucon Frostbite 24.-26.1.2020

Japanilaisen animen fanin must-tapahtuma Lahden Sibeliustalossa. Tapahtuman painopiste on laadukkaassa anime- ja manga-aiheisessa puheohjelmassa, kuitenkaan unohtamatta japanilaisia alan kunniavieraita, cosplaykilpailuja, keskustelupiirejä, työpajoja ja muuta oheisohjelmaa.

 
Lasten talvikarnevaalit

Lahden lasten talvikarnevaalit 25.1.-9.2.2020

Lahden Lasten  Talvikarnevaaleja vietetään jo 37. kertaa. Tulossa on taas monipuolinen kattaus musikkia, teatteria, tanssia, taidetta ja monipuolista tekemistä.

 
Waterlake Metal Mayhem Lahti

Waterlake Metal Mayhem 31.1.

Raskaan rockin ystävät, huomio! Sibeliustalon Pääsalin valtaavat suomalaiset supernimet Sonata Arctica sekä Nightwishista ja Tarotista tuttu Marko Hietala. Metsähallin puolella esiintyvät Arion ja Temple Balls.

 
Hirveen ihana Hollola -päivä

Hirveen ihana Hollola
-päivä 1.2.

Hollolan tori, virastotalon aula ja kirjasto täyttyvät koko perheen ohjelmasta klo 10-13. Luvassa mm. kahvitarjoilu, poniajelua, kasvomaalausta, ritsa-ammuntaa, ym.

 
Life Celebration Liikekeskus Kori

Life Celebration Hää- ja Juhlamessut 1.2.

Tunnelmalliset juhlamessut Liikekeskus Korin rouheassa Puusepänsalissa ja kauniissa Tiilisalissa, Lahden Villähteell.

 
Valon ja jään juhla

Jään ja valon juhla 21.-23.2.2020

Heinolan Rantapuisto täyttyy toinen toistaan makeammista jääveistoksista, joita voi ihailla vaikkapa jääbaarista käsin.

 

Finlandia-hiihto 22.-23.2.2020

Ilmoittautuminen 47. Finlandia-hiihtoon on avoinna. Uutena reittivaihtoehtona on 32 km vapaalla hiihtotyylillä, joten voit valita nyt kaikista reiteistä (50/32/20km) sekä perinteisen ja vapaan tyylin.

 

Salpausselän kisat 28.2.-1.3.2020

Ohjelmassa niin yhdistettyä kuin mäkihyppyä, maastohiihtoa perinteisellä tyylillä sekä viestejä. Ja tietysti lauantai-illalla joukkuemäki ja perinteinen ilotulitus.

 
Raksa-messut 2020

Raksa 2020 13.-15.3.2020

Suosittu Raksa tarjoaa kaiken rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen yhden katon alla Lahden Messukeskuksessa.

 
Pihapiiri-messut 2020

Pihapiiri 2020 24.-26.4.2020

Kevät alkaa Pihapiiristä Lahden Messukeskuksesta. Täältä löydät puutarha-alan tuotteita ja palveluita koti- ja mökkipihoille sekä tukun ihania ideoita.

 
Luontoretki messut

Luontoretki 24.-26.4.2020

Uutuustapahtuma luonnossa liikkuville ja harrastaville Lahden Messukeskuksessa, yhtäaikaa Pihapiiri-messujen kanssa. Tapahtumasta löydät ulkoliikunnan tuotteet ja palvelut sekä tietoa luonnosta ja luontomatkailusta.

 
Classic Motorshow 2020

Classic Motorshow 2.-3.5.2020

Ajoneuvonostalgiasta kiinnostuneiden näyttely Lahden Messukeskuksessa. Mukana on menneiden vuosikymmenten klassikoita sekä arjen nostalgiaa, alan asiantuntijoita, merkkikerhoja, kauppiaita, kunnostajia ja oheisohjelmaa.

 

Red Bull 400 - Lahti 9.5.2020

Red Bull 400 laittaa kilpailijat äärimmäiseen testiin, kun vastassa on pystysuora nousu Salpausselän suurmäessä. Osta lippusi nyt ja varmista paikkasi lähtöviivalta.

 
SELL Games Lahti

SELL Student Games 15.-17.5.2020

Kansainvälinen korkeakouluopiskelijoiden urheilutapahtuma tulee Lahteen! Odotettavissa huikeita urheilusuorituksia ja jännittäviä lajeja. SELL Games jalkautuu ympäri kaupunkia erilaisten lajien merkeissä mm. yleisurheilu, palloilulajit, frisbee golf ja e-Sport. Tapahtuman tuottaa LAB ammattikorkeakoulu. Lets light the fire!

 

Horta 2020 -tapahtuma 22.-23.5.2020

Horta2020 tulee olemaan suurin ja merkittävin aitoihin, luonnosta kerättäviin villikasveihin keskittyvä tapahtuma maailmassa. Tapahtuma kokoaa yhteen eri maiden sekä yksityiset villivihannesten rakastajat että alan ammattimaiset toimijat ja julkisen sektorin kehittäjät.

LIPUT NYT ENNAKKOMYYNNISSÄ - OSTA TÄSTÄ

 

Nokian Tyres Ironman 70.3 Finland 27.6.2020

Ironman starttaa jo kolmatta kertaa Lahden Vesijärven satamasta. Tapahtuman rekisteröityminen on käynnissä. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan.

 
Kymiring

KymiRing MotoGP 12.7.2020

Suomen ensimmäinen ratamoottoripyöräilyn MotoGP nähdään Iitin KymiRingillä!

 
Sinfonia Lahti Sibelius-festivaali Viulukonsertto

Sibelius-festivaali 15.-18.10.2020

Sinfonia Lahden kansainvälisellä festivaalilla kuullaan mm. Jean Sibeliuksen kaikki seitsemän sinfoniaa ja Viulukonsertto.

 

HAPPI FAMILY - LASTEN OMA TAPAHTUMAKALENTERI

 
Aarresaari

Koko perheen kivoimmat touhut ja tapahtumat

VisitLahti kokosi ihan oman tärppilistan koko perheen konserteista, teattereista ja tapahtumista.