Lahdessa sattuu ja tapahtuu!

Kisakatsomosta festarialueelle – Lahden seudulla osataan tehdä muistettavia tapahtumia. Urheilukaupungin kisakalenteria täydentävät monet musiikkijuhlat, runsas kulttuuritarjonta, harrastetapahtumat, messut ja kaupunkifestivaalit. Ota tapahtumatärpit talteen ja osta liput kiinnostavimpiin tapahtumiin ja illanviettoihin suoraan verkkokaupastamme.

VARAA MAJOITUKSESI - VARMISTA PAIKKASI LAHDESSA

 
VYP

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät 18.-19.10. Lahdessa

Yrittäjäpäivien ilmoittautuminen on avoinna. Ilmoittautuneita Yrittäjäpäiville on jo yli 750. Varmista paikkasi nyt. Tietoa ja kohtaamisia. Bisnestä ja elämyksiä. Verkostoja ja viihtymistä.

 

POIMINTOJA TAPAHTUMAKALENTERISTA

 
Moottoripyörämuseo

Tapahtumia Ace Corner Finlandilla ja Moottoripyörämuseolla koko kesän ajan

Moottoripyörämuseon tapahtumakalenterista löytyy viikottain erilaisia merkkitapaamisia, cruising-tapahtumia, Jamb-O-Ree'ita ja musiikkia.

 
Kummituskierrokset

Kummituskierrokset Urajärven kartanolla 23.8.-28.9.

Suursuosion saavuttaneet kummituskierrokset ovat täällä taas. Luvassa on jälleen kiehtovia, mystisiä tarinoita aina von Heidemanien ajoista nykypäivään.

 
Caravan 2019

Caravan2019 -messut 19.-22.9.

Suomen suurin matkailuajoneuvojen ja tarvikkeiden erikoisnäyttely Caravan 2019 esittelee kauden 2020 uudet mallit sekä caravanmatkailun varusteet, tarvikkeet ja palvelut Lahden Messukeskuksessa.

 
Keinuhongan tila

Sadonkorjuumarkkinat ja Peltocrossi 21.9.

Keinuhongan tila, Padasjoella, täyttyy sadonkorjuutunnelmasta. Markkinakojuissa myynnissä lähiruokatuotteita ja käsitöitä. Riihibaarista maankuuluja Sonniburgereita ja Sonniolutta. Sonnikierrokset klo 11 ja 13. Pellolla ajetaan Peltocrossia. Ja paljon muuta kivaa!

 
Jazztori

Jazztori 26.-29.9.

Jazzia ympäri Lahden kaupunkia. Kirjasto, musiikkiklubit, baarit, teatterit ja salit täyttyvät musiikista.

 
Autot ja viihde

Autot ja viihde -viikonloppu 28.-29.9.

X-treme Car Show, Yankee Car Show ja Rock'n'Roll & Burlesque Night - kaikki saman katon alla Lahden Messukeskuksessa.

 
Mastojen loisteessa

Mastojen loisteessa - Geokätköilyn megatapahtuma 28.9.

Ohjelmassa erilaisia pajoja, kisailuja ja shoppailua kätköilykaupoissa. Tapahtuma huipentuu geokätköilyyn pimeässä syysillassa, kun koordinaatit vain tapahtuman ajaksi tehdyille yökätköille julkaistaan.

 
Juustopolku

Heinolan Juustopolku 29.9.

Taas mennään metsään! Vaihtelevassa maastossa polveileva Juustopolku Heinolan ja Vuolenkosken välillä on patikkaretken reittinä jo 36. kerran. Reittivaihtoehtoja on neljä erilaista, 9-17 km mittaista.

 
Fitness Expo

Nordic Fitness Expo 5.-6.10.

Pohjoismaiden suurin fitness-alan messutapahtuma Lahden Messukeskuksessa. Ohjelmassa mm. IFBB Nordic Cup, Body & Fitness SM, Nordic Pro -ammattilaiskilpailut sekä tietysti messuhallit täynnä messuosastoja.

 
Alvar Aalto

Humanistic Modernism -seminaari  9.-10.10.

Alvar Aalto -säätiön vuoden päätapahtuma Lahden Sibeliustalossa. Seminaarissa perehdytään moderniin arkkitehtuuriin Unescon maailmanperintökohteiden näkökulmasta ja pohditaan, kuinka Aallon tuotanto tässä yhteydessä näyttäytyy. Seminaariin on vapaa pääsy, mutta siihen on ilmoittauduttava ennakkoon.

 
KymiRing Running Day

KymiRing Running Day 12.10.

Koe Iitin KymiRing omin jaloin! Juoksutapahtumassa mukana iittiläislähtöiset juontajana toimiva toimittaja Rosa Kettumäki ja juoksijoita tsemppaava thainyrkkeilyn MM-kultamitalisti Anna Rantanen. Vauhdissa mukana myös MotoGP-kuski Mika Kallio.

 
Hollo ja Martta

Hollo ja Martta 27.10.-3.11.

Kansainvälinen kansantanssi- ja musiikkifestivaali tuo iloa ja väriä keskelle pimeintä syksyä. Vierailevia ryhmiä mm. Bulgariasta, Portugalista, Slovakiasta, Unkarista, Meksikosta ja Venäjän Udmurtiasta.

 
Hetki-messut

Hetki-messut 2.-3.11.

Syksyn uutuustapahtuma Hetki 2019 kokoaa kattavasti yhteen hyvinvoinnin, kauneuden ja hemmottelun, liikunnan ja aktiivisten harrasteiden toimijat Lahden Messukeskukseen. Samalla messulipulla pääset myös Kätevä&Tekevä-messuille.

 
Kätevä & Tekevä

Kätevä&Tekevä -messut 2.-3.11.

Kätevä & Tekevä kokoaa jälleen pyhäinpäiväviikonloppuna kädentaitajat ja harrastajat yhden katon alle Lahden Messukeskukseen. Luvassa kolmen hallin täydeltä nähtävää ja koettavaa! Samalla messulipulla pääset myös Hetki-messuille.

 
Hanaa Expo

Hanaa! Expo 30.11.

Autourheilumessut Lahden Messukeskuksessa! Tule tutustumaan vuoden 2020 kilpailu- ja sarjajärjestäjiin, hanki tulevan kauden tarvikkeet ja varusteet, tapaa kilpailijoita ja selvitä alan kuumimmat puheenaiheet.

 

HAPPI FAMILY - LASTEN OMA TAPAHTUMAKALENTERI

 
Happi Family

Syksyn kivoimmat touhut ja tapahtumat

VisitLahti kokosi ihan oman tärppilistan koko perheen tapahtumista.

Lue lisää >>

 

SAVE THE DATE 2020

 

Lahden lasten talvikarnevaalit 25.1.-9.2.

Lahden Lasten  Talvikarnevaaleja vietetään jo 37. kertaa. Tulossa on taas monipuolinen kattaus musikkia, teatteria, tanssia, taidetta ja monipuolista tekemistä.

 

Finlandia-hiihto 22.-23.2.

Ilmoittautuminen 47. Finlandia-hiihtoon on avoinna. Uutena reittivaihtoehtona on 32 km vapaalla hiihtotyylillä, joten voit valita nyt kaikista reiteistä (50/32/20km) sekä perinteisen ja vapaan tyylin.

 

Salpausselän kisat 28.2.-1.3.

Ohjelmassa niin yhdistettyä kuin mäkihyppyä, maastohiihtoa perinteisellä tyylillä sekä viestejä. Ja tietysti lauantai-illalla joukkuemäki ja perinteinen ilotulitus.

 

Red Bull 400 - Lahti 9.5.

Red Bull 400 laittaa kilpailijat äärimmäiseen testiin, kun vastassa on pystysuora nousu Salpausselän suurmäessä. Osta lippusi nyt ja varmista paikkasi lähtöviivalta.

 

Horta 2020 -tapahtuma 22.-23.5.

Maailman ensimmäinen kansainvälinen villivihannestapahtuma Hollolan Messilässä. Perjantai on ammattilaispäivä ja lauantaina tapahtuma on avoinna kaikille.

 

Nokian Tyres Ironman 70.3 Finland 27.6.

Kolmatta kertaa Lahdessa järjestettävän Ironman-tapahtuman rekisteröityminen on käynnissä. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan.

 
Kymiring

KymiRing MotoGP 12.7.

Suomen ensimmäinen ratamoottoripyöräilyn MotoGP nähdään Iitin KymiRingillä!