Lahden seudulla tapahtuu!

Suomen hallitus on linjannut, että 1.8. alkaen voidaan sallia yli 500 henkilön tilaisuudet sisä- ja ulkotiloissa. Tämä edellyttää turvallisuuden varmistamista, lue lisää tästä. Koronapandemia on aiheuttanut muutoksia Lahden seudun tapahtumakalenteriin. Tarkistathan ajankohtaiset tiedot tapahtumajärjestäjien omilta sivuilta.

POIMINTOJA TAPAHTUMAKALENTERISTA

 
Heli_Muistin_kotipaikka Heinolan taidemuseo

Kesätaidenäyttelyt

Kesätaidenäyttelyt ympäri Lahden seutua kutsuvat tutustumaan taiteen monipuoliseen maailmaan. Tänä kesänä näyttelyissä on luvassa mm. tekstiilitaidetta ja maalauksia sekä mielenkiintoinen matka lintujen maailmaan.

 
Raksa-messut 2020

Raksa siirretty 12.-14.3.2021

Suosittu Raksa tarjoaa kaiken rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen yhden katon alla Lahden Messukeskuksessa.

 
Pihapiiri-messut 2020

Pihapiiri siirretty vuodelle 2021

Keväiset Pihapiiri-messut siirtyvät syksyyn Raksa- ja Luontoretki-messujen yhteyteen, Lahden Messukeskukseen. Täältä löydät puutarha-alan tuotteita ja palveluita koti- ja mökkipihoille sekä tukun ihania ideoita.

 
Luontoretki messut

Luontoretki siirretty vuodelle 2021

Uutuustapahtuma luonnossa liikkuville ja harrastaville Lahden Messukeskuksessa, yhtäaikaa Pihapiiri- ja Raksa-messujen kanssa. Tapahtumasta löydät ulkoliikunnan tuotteet ja palvelut sekä tietoa luonnosta ja luontomatkailusta.

 
Sibelius-festivaali

Sibeliusfestivaali 15.-18.10.2020

Sinfonia Lahden kansainvälisellä festivaalilla kuullaan mm. Jean Sibeliuksen kaikki seitsemän sinfoniaa ja Viulukonsertto.

 
Koiranäyttely

Lahden kansainvälinen koiranäyttely 28.-29.11.2020

Koirien valiot kokoontuvat Lahden Messukeskukseen kansainvälisten tuomareiden arvioitaviksi.

 
Horta

Horta 2021 Hollola 14.-15.5.2021

Horta 2021 tulee olemaan suurin ja merkittävin aitoihin, luonnosta kerättäviin villikasveihin keskittyvä tapahtuma maailmassa. Tapahtuma kokoaa yhteen eri maiden sekä yksityiset villivihannesten rakastajat että alan ammattimaiset toimijat ja julkisen sektorin kehittäjät.

 
Kymiring

MotoGP™-kisat kesällä 2021

Kansainväliset ratamoottoripyöräilyn MM-kilpailuoikeudet omistava espanjalainen Dorna Sports on yhdessä ratayhtiö KymiRing Oy:n, ja tapahtumayhtiö Lahti Events Oy:n kanssa päättänyt perua Suomessa heinäkuuksi suunnitellut MotoGP™-kisat.
Ratamoottoripyöräilyn MM-sarjan Suomen osakilpailu ajetaan KymiRingillä kesällä 2021. Lue lisää täältä >>