Lahdessa sattuu ja tapahtuu!

Kisakatsomosta festarialueelle – Lahden seudulla osataan tehdä muistettavia tapahtumia. Urheilukaupungin kisakalenteria täydentävät monet musiikkijuhlat, runsas kulttuuritarjonta, harrastetapahtumat, messut ja kaupunkifestivaalit. Ota tapahtumatärpit talteen ja osta liput kiinnostavimpiin tapahtumiin ja illanviettoihin suoraan verkkokaupastamme.

VARAA MAJOITUKSESI - VARMISTA PAIKKASI LAHDESSA

 
Kuninkuusravit logo

Kuninkuusravit 2.-4.8. Lahden Jokimaalla

Tervetuloa Lahteen, Jokimaan Ravikeskukseen! Lahti täyttyy ravien aikaan äärimmilleen ravikansasta, joten hanki majoituksesi nyt - majoituspaikat täyttyvät nopeasti.

 

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät 18.-19.10. Lahdessa

Yrittäjäpäivien ilmoittautuminen on avoinna. Ennakkoilmoittautuneita Yrittäjäpäiville on jo lähes 500. Varmista paikkasi nyt. Tietoa ja kohtaamisia. Bisnestä ja elämyksiä. Verkostoja ja viihtymistä.

 
Kymiring

KymiRing MotoGP Tests 19.-20.8. Iitissä

Visit Lahti sai myyntiin rajoitetun määrän huoneita hotelli Scandic Kouvolasta, 15 minuutin ajomatkan päästä KymiRingiltä. 

 

POIMINTOJA ALKUKESÄN TAPAHTUMAKALENTERISTA

 
Moottoripyörämuseo

Tapahtumia Ace Corner Finlandilla ja Moottoripyörämuseolla koko kesän ajan

Moottoripyörämuseon tapahtumakalenterista löytyy viikottain erilaisia merkkitapaamisia, cruising-tapahtumia, Jamb-O-Ree'ita ja musiikkia.

 
Lättähattu

Lättähattu-museojunamatka 8.-9.6., 3.-4.8. ja 7.9.

Nostalginen junamatka legendaarisella Lättähattu-junalla. Juna lähtee Salpausselän seisakkeelta, Lahden Urheilukeskuksesta ja matkaa Vierumäen seisakkeelle. 8.6. Vierumäellä vietetään myös Rautatiepäivää.

 
Maila Talvio salonki

Konsertti Maila Talvio -salongin puutarhassa 26.6.

Huilisti Mervi Ruokola-Parkkonen ja kitaristi Markku Parkkonen tulkitsevat elokuvasävelmiä Maila Talvio -salongin puutarhakonsertissa.
Konserttiin pääset salongin näyttelylipulla.

 
Sääskjärven ympäripyöräily

Sääskjärven Ympäripyöräily 27.6.

Maksuton koko perheen iloinen pyöräilytapahtuma kauniissa Etelä-Iitin maisemissa. Matkaa kertyy n. 14km sisältäen niin asfalttia kuin soratietä. Lähtö Haaviston seuratalolta, Perheniemestä.

 
Ironman

Nokian Tyres Ironman 70.3 Finland 29.6.

Ironman-kisa saapuu jo toista kertaa Lahteen. Kisakeskuksena toimii Lahden Vesijärven satama, josta on mukava seurata kisaa ja kannustaa kilpailijoita.

 
Sysmän Suvisoitto

Sysmän Suvisoitto 29.6.-6.7.

Ihania kartano- ja kirkkokonsertteja ympäri Sysmää ja Lahden seutua. Ohjelmassa mm. Kesäillan toivotut Seppo Hovin ja Jaakko Ryhäsen johdolla, Iiro Rantalan "Twelve Months" ja Kuopion kaupunginorkesterin vierailu, solistinaan pianisti Mackenzie Melemed.

 
Moottoripyörämuseo

Kopteri British Bike Day & Mods vs. Rockers 29.6.

Uusien ja vanhojen Britti-pyörien kokoontuminen Suomen Moottoripyörämuseolla. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös perinteinen Mods vs. Rockers -kokoontuminen.

 
Harjun perinnemaisematila

Kasviretki Harjun perinnemaisematilalla 30.6. ja 14.7.

Harjun perinnemaisematila järjestää kaksi kaikille avointa retkeä, joilla ihastellaan hoidettuja maisemia ja pysähdellään monien kiinnostavien luonnonkasvien äärelle.

 
Suur-Hollola -ajot

Suur-Hollola -ajot 30.6.

Perinteinen, suuri ravijuhla Lahden Jokimaan Ravikeskuksessa. Suur-Hollolassa panokset ovat kovat, sillä voittajalle on luvassa huima voittopotti.

 

HAPPI FAMILY - LASTEN OMA TAPAHTUMAKALENTERI

 
Happi Family

Kesän kivoimmat touhut ja tapahtumat

VisitLahti kokosi ihan oman tärppilistan koko perheen tapahtumista.

Lue lisää >>