Lahdessa sattuu ja tapahtuu!

Kisakatsomosta festarialueelle – Lahden seudulla osataan tehdä muistettavia tapahtumia. Urheilukaupungin kisakalenteria täydentävät monet musiikkijuhlat, runsas kulttuuritarjonta, harrastetapahtumat, messut ja kaupunkifestivaalit. Ota tapahtumatärpit talteen ja osta liput kiinnostavimpiin tapahtumiin ja illanviettoihin suoraan verkkokaupastamme.

LIPPUJA VERKKOKAUPASTAMME

 

POIMINTOJA SYKSYN TAPAHTUMAKALENTERISTA

 
Illallinen kuninkaalle

Taskufestari 16.-18.11.

Vapaiden ryhmien jokasyksyinen teatterifestivaali Lahden Pikkuteatterissa. Ohjelmassa mm. Soivan Sipriinan Illallinen kuninkaalle -musiikkiteatteriesitys, Nukketeatteri Niveltämön Nukkemusikaali, Haetaan muuttoapua -monologi ja paljon muuta.

 
Elmo

Hard Rock Party 17.11.

Deep Purple-/Rainbow-tribuuttiyhtye, Uriah Heep -tribuuttiyhtye The Innocent Victims ja Black Sabbath -tribuuttiyhtye Fairies In Boots - tribuutti-genren kärkinimet saman katon alla Sports & Music Bar Elmossa.

 
Hanaa Expo

Hanaa! Expo 1.12.

Vuoden 2019 kilpailu- ja sarjajärjestäjät sekä tulevan kauden tarvikkeet ja varusteet saman katon alla Lahden Messukeskuksessa. Tule tapaamaan kilpailijoita ja kuuntelemaan mielenkiintoisia haastatteluja.

 

TULE JOULU KULTAINEN

 
Joulukylä

Jouluajan tapahtumia

Virittäydy joulun lämpimään tunnelmaan konserteissa ja glögiltä tuoksuvissa, kotoisissa toritapahtumissa.

 
Vain jouluelämää

Vinkit pikkujoulusesonkiin

Vuoden iloisin aika on käsillä. Vinkit juhlamielen rakennusaineiksi löydät täältä.

 

TULOSSA - TALVI 2019

 
Nuorten hiihdon MM-kilpailut

Nuorten hiihdon MM-kilpailut 20.-27.1.2019

Lahden Urheilukeskuksessa kilpaillaan alle 20-vuotiaiden MM-titteleistä maastohiihdossa, mäkihypyssä ja yhdistetyssä. Ohjelmassa lisäksi alle 23-vuotiaiden kilpailut maastohiihdossa.

 
Salpausselän kisat

Salpausselän kisat 8.-10.2.2019

Legendaariset Salppurin kisat kutsuvat jälleen Lahden Urheilukeskukseen. Tule kannustamaan maailmancup-tähtiä ja nauttimaan kisatunnelmasta!

 
Muodostelmaluistelu

Muodostelmaluistelun valtakunnalliset kisat 9.-10.2.2019

Masters-, Juniorit-, Seniorit-, Aikuiset- ja SM-juniorit- sarjojen lohko- ja valintakilpailut Lahden Isku-Areenalla.

 
Lahti Love

Lahti Love 23.-24.2.2019

Suunnitteletko häitä, synttäreitä, yritysjuhlia tai Baby Showereita? Juhlien järjestämisen parhaat asiantuntijat ja palveluntarjoajat kokoontuvat esittelemään tuotteitaan ja palveluitaan Sibeliustalolle. Tule hakemaan ideoita!

 
Finlandia-hiihto

Finlandia-hiihto 23.-24.2.2019

Suomen suurin massahiihtotapahtuma tarjoaa hiihtäjille haastetta upeissa Salpausselän maastoissa. Matkoina 20, 35 ja 50 km perinteisellä sekä 20 ja 50 km vapaalla.

 
Lasten talviolympialaiset

24. Lasten talviolympialaiset 2.3.2019

Koko perheen hiihtojuhla, jossa perheen pienimmillekin on oma "kilpa"sarjansa. Kaikki osallistujat palkitaan mitalilla ja kunniakirjalla.

 
Lasten Finlandia

Lasten Finlandia 7.3.2019

Kouluikäisten lasten oma Finlandia-hiihto käydään tietysti Salpausselällä, Lahden Urheilukeskuksen maastoissa.

 
Raksa-messut

Raksa-messut 15.-17.3.2019

Suosittu Raksa tarjoaa jälleen yhden katon alta kaiken rakentamiseen ja remontoimiseen Lahden Messukeskuksessa.

 

Veljeni vartija -elokuvan kuvauspaikkana Lahti

Suomalaisen supertähden Cheekin eli Jare Tiihosen ja hänen kaksoisveljensä Jere Tiihosen elämästä kertova Veljeni vartija -elokuvan sai ensi-iltansa 31.1.2018. Elokuvaa kuvattiin kevättalven ja syksyn 2017 aikana myös Lahdessa, Tiihosten lapsuuden ja nuoruuden kotikaupungissa. Kuvauspaikkoina olivat muun muassa Möysän Musaklubi, Vesijärvi ja Lahden tori.

Veljeni vartija -elokuvan yhteistyökumppaneina ovat toimineet Lahden seutu - Lahti Region Oy, Lahden kaupunki, Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy sekä Lahden ammattikorkeakoulu. Elokuvatuotannon aikana on rakennettu Päijät-Hämeen liiton rahoittaman ”Lisää liiketoimintaa elokuva- ja tv-tuotannoilla” maakunnan kehittämishankkeen avulla alan toimijoiden verkosto. Tavoitteena on, että Lahden seutu voi toimia entistä aktiivisemmin tv- ja elokuvatuotantojen yhteistyökumppanina ja saada näin seudulle näkyväisyyttä ja taloudellista hyötyä.