Lahden seudulla tapahtuu!

Kisakatsomosta festarialueelle – Lahden seudulla osataan tehdä muistettavia tapahtumia. Urheilukaupungin kisakalenteria täydentävät monet musiikkijuhlat, runsas kulttuuritarjonta, harrastetapahtumat, messut ja kaupunkifestivaalit. Ota tapahtumatärpit talteen ja osta liput kiinnostavimpiin tapahtumiin suoraan verkkokaupastamme.

POIMINTOJA TAPAHTUMAKALENTERISTA

 
Valon ja jään juhla

Jään ja valon juhla 21.-23.2.

Heinolan Rantapuisto täyttyy toinen toistaan makeammista jääveistoksista, joita voi ihailla vaikkapa jääbaarista käsin.

 
Sysmän teatteritalo  Onni Schildt

Senaattori Onni Schildtin jalanjäljillä -seminaari 22.2.

Sysmän Teatteritalolla käsitellään torpparikysymystä ja Sysmän Säästöpankin perustamista 140 vuotta sitten. Seminaarin yhteydessä pääsee tutustumaan myös opastettuun Sysmän hopea-aarre -näyttelyyn Sysmän kirjaston Ilola-salissa.

 
Ainoa Winery Happamia

Luentovierailu Ainoa Winerylla 22.2.

Teematapahtuma Ainoa Wineryn viinitilalla Hollolassa. Vierailijana Happamian asiantuntija, joka kertoo gourmet-viinietikoista - kuinka niitä valmistetaan ja kuinka niitä voi käyttää ruuanlaitossa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

 
Smash Lahti Isku Areena

SMASH Lahti 28.2.

Urheiluteknologiaan keskittyvä start up -tapahtuma SMASH laajentaa tapahtumiaan Päijät-Hämeeseen helmikuun lopussa, kun kaikkien aikojen ensimmäinen SMASH Lahti näkee päivänvalon. SMASH valtaa Lahden Isku Areenan Salpausselän kisojen aattona, perjantaina 28.2.

OSTA LIPUT TÄSTÄ

 

Salpausselän kisat 28.2.-1.3.

Ohjelmassa niin yhdistettyä kuin mäkihyppyä, maastohiihtoa perinteisellä tyylillä sekä viestejä. Ja tietysti lauantai-illalla joukkuemäki ja perinteinen ilotulitus.

 
Continental Cup

Continental Cup 6.-8.3.

Mäkihypyn ja yhdistetyn Continental Cup käydään Lahden Urheilukeskuksessa. Kisoihin on vapaa pääsy - tule mukaan kannustamaan!

 
Lahden Gospelkuoro Sister Act Movie Concert

Sister Act Movie Concert 8.3.

Lahden Gospelkuoro on inspiroitunut Lahden kaupunginteatterin Nunnia ja konnia -musikaalista ja esittää nyt Ristinkirkon konsertissaan elokuvan musiikkia. Konsertin solisteina Ira Multaharju, Sanni Keinänen, Merja Salonen.

 
Raksa-messut 2020

Raksa 2020 13.-15.3.

Suosittu Raksa tarjoaa kaiken rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen yhden katon alla Lahden Messukeskuksessa.

 
Koko Lahti nauraa

Koko Lahti nauraa 27.-28.3.

Kaksipäiväinen ilotulitus standuppia Lahden Sibeliustalolla. Lavalle nousevat mm. Sami Hedberg, Ali Jahangiri, Roope Salminen, Ernest Lawson ja Ilari Johansson.

 
Lahden kansainvälinen koiranäyttely

Lahden kansainvälinen koiranäyttely 28.-29.3.

Koirien valiot kokoontuvat Lahden Messukeskukseen kansainvälisten tuomareiden arvioitaviksi.

 
Pihapiiri-messut 2020

Pihapiiri 2020 24.-26.4.

Kevät alkaa Pihapiiristä Lahden Messukeskuksesta. Täältä löydät puutarha-alan tuotteita ja palveluita koti- ja mökkipihoille sekä tukun ihania ideoita.

 
Luontoretki messut

Luontoretki 24.-26.4.

Uutuustapahtuma luonnossa liikkuville ja harrastaville Lahden Messukeskuksessa, yhtäaikaa Pihapiiri-messujen kanssa. Tapahtumasta löydät ulkoliikunnan tuotteet ja palvelut sekä tietoa luonnosta ja luontomatkailusta.

 
Classic Motorshow 2020

Classic Motorshow 2.-3.5.

Ajoneuvonostalgiasta kiinnostuneiden näyttely Lahden Messukeskuksessa. Mukana on menneiden vuosikymmenten klassikoita sekä arjen nostalgiaa, alan asiantuntijoita, merkkikerhoja, kauppiaita, kunnostajia ja oheisohjelmaa.

 

Red Bull 400 - Lahti 9.5.

Red Bull 400 laittaa kilpailijat äärimmäiseen testiin, kun vastassa on pystysuora nousu Salpausselän suurmäessä. Osta lippusi nyt ja varmista paikkasi lähtöviivalta.

 
SELL Games Lahti

SELL Student Games 15.-17.5.

Kansainvälinen korkeakouluopiskelijoiden urheilutapahtuma tulee Lahteen! Odotettavissa huikeita urheilusuorituksia ja jännittäviä lajeja. SELL Games jalkautuu ympäri kaupunkia erilaisten lajien merkeissä mm. yleisurheilu, palloilulajit, frisbee golf ja e-Sport. Tapahtuman tuottaa LAB ammattikorkeakoulu. Lets light the fire!

 

Horta 2020 -tapahtuma 22.-23.5.

Horta2020 tulee olemaan suurin ja merkittävin aitoihin, luonnosta kerättäviin villikasveihin keskittyvä tapahtuma maailmassa. Tapahtuma kokoaa yhteen eri maiden sekä yksityiset villivihannesten rakastajat että alan ammattimaiset toimijat ja julkisen sektorin kehittäjät.

LIPUT NYT ENNAKKOMYYNNISSÄ - OSTA TÄSTÄ

 
Lahti Triathlon Messilä

Lahti Triathlon 31.5.

Vuoden 2020 Lahti Triathlon kilpaillaan uusilla reiteillä Messilässä. Kilpailumatkoina ovat pika- sekä perusmatka. Pikamatkan kilpailusarjat ovat osa triathlonin Suomen Cupia.

 

Nokian Tyres Ironman 70.3 Finland 27.6.

Ironman starttaa jo kolmatta kertaa Lahden Vesijärven satamasta. Tapahtuman rekisteröityminen on käynnissä. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan.

 
Kymiring

MotoGP Finland 12.7.

Suomen ensimmäinen ratamoottoripyöräilyn MotoGP nähdään Iitin KymiRingillä!

 

MXGP Finland KymiRing 22.-23.8.2020

KymiRingille MM -osakilpailuita varten rakennettavalla radalla ajetaan motocrossin kuninkuusluokan, MXGP:n, lisäksi MX2-, EMX250-, EMX125- ja EMX 2t -luokkien kilpailut.

 
Sinfonia Lahti Sibelius-festivaali Viulukonsertto

Sibelius-festivaali 15.-18.10.

Sinfonia Lahden kansainvälisellä festivaalilla kuullaan mm. Jean Sibeliuksen kaikki seitsemän sinfoniaa ja Viulukonsertto.

 

HAPPI FAMILY - LASTEN OMA TAPAHTUMAKALENTERI

 
Aarresaari

Koko perheen kivoimmat touhut ja tapahtumat

VisitLahti kokosi ihan oman tärppilistan koko perheen konserteista, teattereista ja tapahtumista.