Camping Messilä sijaitsee Messilän laskettelukeskuksen vieressä ja 8 km Lahdesta. Se sijaitsee Hollolan rantatiellä Vesijärven rannalla. Hyvin hoidetulla leirintäalueella on paikkoja asuntoautoille ja -vaunuille sekä telttoille. Muita majoitusvaihtoehtoja ovat leirintämökit ja hirsihuvilat.

Leirintäalueella on anniskeluravintola, mukavat terassit, kesämyymälä, keittiötilat ruoanlaittoa ja astioiden pesua varten, pesukone/kuivausrumpu, yleiset saunat vierailijoille maksutta, yksityiset saunat pyynnöstä (2 saunaa), ilmainen WI-FI ja grillauspaikat.

Kesäisin alueella riittää tekemistä kaikenikäisille vierailijoille. Voit nauttia suuresta puhtaasta ranta-alueesta, rantalentopallokentästä, rantajalkapallokentästä, venevuokrauksesta, vesiurheilusta, lasten leikkikentästä, kotieläimistä, navetta tansseista, karaokesta ja muista tapahtumista (katso Tapahtumakalenteri). Lähialueelta löytyy Messilä Golf (18 reikää), upeita pyöräilyreittejä, maastopyöräilyreittejä ja vaellusmaastoa.

Säännöllinen lauttaliikenne Messilä-Enonsaari-Lahti-reitillä liikennöi 6 päivää viikossa lautta-aikataulun mukaan. (Enonsaari sijaitsee 2 km päässä Messilästä ja on loistava perhepäiväretkikohde! Saaren nähtävyyksiin kuuluu kesäravintola, leirintämökit, uimarannat, luontopolku ja lasten leikkipaikat.)

Talvella voit nauttia laskettelurinteistä, valaistuista murtomaahiihtoladuista, moottorikelkkareiteistä ja avannosta. Katso live-näkymää verkkokamerasta.

Alue valittiin huippuleirintäalueeksi vuosina 1987, 2001 ja 2011. Suosittu tv-sarja ”Karavaanarit” kuvattiin alueella vuosina 2010 ja 2011. Odotamme vierailuasi!