Tapahtumat

Lahdessa sattuu ja tapahtuu!

Kisakatsomosta festarialueelle – Lahden seudulla osataan tehdä muistettavia tapahtumia. Urheilukaupungin kisakalenteria täydentävät monet musiikkijuhlat, harrastetapahtumat, messut ja kaupunkifestivaalit. Ota tapahtumatärpit talteen ja osta liput kiinnostavimpiin tapahtumiin ja illanviettoihin suoraan verkkokaupastamme.

MYYNNISSÄ NYT

 


MUITA TAPAHTUMAVINKKEJÄ SEUDULLA

 

Kemmuru Juhlakiertue 24.02.

KEMMURUn Kehumatta paras -klassikkolevy julkaistiin kymmenen vuotta sitten. Albumista on muodostunut niin merkittävä merkkipaalu kotimaisen hiphopin historiassa, että on aika kerätä kokoonpano yhteen ja lähteä juhlakiertueelle.

 

Karisma Winter Games 2017 25.02.

Koko perheen Winter Games on pullollaan hyväntuulista urheilujuhlaa ja MM-meininkiä. Tarjolla on niin sporttia, spurttia, leikkimielisiä lajeja, tanssia kuin taikatemppuja. Lisäksi teemaan sopivasti luvassa on tiukkoja treenivinkkejä, tuotemaistatusta, promootioita, älyttömästi hyvää ohjelmaa ja liikkeidemme mielettömiä tarjouksia!

 

LIVE-Katu: Kasmir 25.02.

Mies vadelmaveneellään seilaa sisämaahan ja parkkeeraa itsensä Kadulle MM-kisojen ensimmäisenä viikonloppuna. Kasmir!

 

Sibelius Finland Experience 27.2.

Sibelius Finland Experience on matka Sibeliuksen musiikkiin ja Suomeen. Juonnettu konsertti on vaikuttava ja viihdyttävä, alle tunnin kestävä kokemus joka on soitettu Sibeliustalon konserttiuruilla ja visualisoitu Suomi-kuvilla sekä väreillä!

 

Disco Ensemble 25.02.

Disco Ensemblen uusi albumi ”Afterlife" julkaistaan 27.1.2017 ja yhtye kiertää kattavasti Suomea helmi -ja maaliskuussa.

 

Tervetuloa juhlakisoihin 2017

Varmista parhaat paikat Lahti2017-juhlakisoihin. Hanki liput jo nyt ja leiskauta lippukauppaan.

 

Suomi100 Päijät-Hämeessä

Miten Päijät-Hämeessä juhlitaan Suomen juhlavuotta? Valtava määrä tapahtumia, ilmiöitä ja tekoja vie juhlavuotta eteenpäin myös Lahden alueella.